A+ A-

Álmom

Egy lánnyal voltam fent a szobámban, és éppen egy filmet néztünk. Összeölelkezve néztük a filmet. Az egyik kezemmel a hátát, a másikkal a kezét simogattam. Ö a mellkasomra borulva nézte a filmet. Néha-néha elcsattant egy-egy csók.
A film végén bekapcsoltam egy kis zenét, hallgattuk, csókolóztunk, s simogattuk egymás testét. Az arcát, a vállát, a hátát, a derekát simogattam, a száját, az arcát, a nyakát, a füleit csókolgattam, gyengéden harapdáltam. Ezekre halk sóhajok, s a hajamba túró kéz szorításai voltam a reakciók. Eldöntöttem az ágyon, s ráborultam. Néha beletúrtam a hajába, s a füleit, a nyakát és a tarkóját simogattam, csókolgattam. Elkezdte a testemet simogatni, az oldalam mentén eljutott a nadrágomig, benyúlt a pólóm alá, s úgy simogatta a hátamat. Előrenyúlt, s a mellkasomat cirógatta, a póló pedig már a nyakamban volt, majd hamarosan már az ágy mellett, a földön. Lassan elindultak a kezeim lefelé, az oldalát simogattam, a derekát, a hasát, majd a topon keresztül megérintettem a melleit. Először az egyiket simogattam, majd a másikat.
Az ajkaim is követték a kezeimet, s nyakát kezdtem el csókolgatni, a dekoltázsát nyalogattam. Majd topon keresztül megérintettem az ajkaimmal az egyik mellét, a keményen álló mellbimbóját. Közben a topot óvatosan feltoltam a lány nyakába, melyet ő egy laza mozdulattal a póló mellé küldött. Most már a melltartón keresztül simogattam, csókolgattam a melleit, a bimbóját. A kezei már szénaboglyát csináltak a hajamból, s ahogy felnéztem nagy "örömet" láttam. Megpróbáltam a melltartójától megszabadítani, de (finoman szólva is) szerencsétlenkedésemet tapasztalva, segített a "bonyolult" feladat elvégzésében.
Mikor feltárultak előttem a csodálatos halmok, nem tudtam betelni a látványukkal: csak néztem őket, a peckesen álló mellbimbóit. A lány finoman visszanyomta a fejemet a melleire, s így tudatta, hogy ne csak nézzem őket. Nekem sem kellett kétszer mondani. Finoman körbepusziltam a melleit, a bimbóit, s a két melle közötti részt pedig nyalogattam. Benedvesítettem a mutató és középső ujjaimat, s míg az egyik mellbimbóját szívogattam, nyalogattam, harapdáltam, addig a másikat az ujjaimmal kényeztettem, dörzsölgettem, csipkedtem. A lány közben a hátamat simogatta, a körmeivel néha finoman végigszántotta.
Egy kis idő múlva "mellcsere" történt, s ott folytattam, ahol abbahagytam. A melleit teljesen körbenyalogattam, csókolgattam, puszilgattam, s elindultam lefelé az ajkaimmal a köldöke irányába. Mikor elértem a köldökét, a kezeim az oldalát cirógatták, s haladtak lefele a csípője felé. Az ajkaimmal, s a nyelvemmel elkezdtem a köldökét kényeztetni, puszikat nyomtam a hasára, s körkörösen haladtam. A kezeimmel már a combjait simogattam, egyelőre nadrágon keresztül. Néha belecsókoltam a ködökébe, miközben próbáltam megszabadítani a nadrágjától. Óvatosan kigomboltam azt, majd finoman elkezdtem lehúzni róla. Készségesen felemelte a fenekét, hogy könnyebben menjen a feladat. Nem húztam le róla teljesen, csak a térdéig. S ekkor megláttam a csodát takaró csodás tangát. A köldökére adtam még egy utolsó puszit, majd oldalra kitérve finoman a csípőcsontja felé a nyelvemmel. Ahogy a nyelvem haladt, egyre mélyebbek lettek a sóhajok. Át a másik oldalra, s ott is nyalakodtam egy kicsit.
Felnéztem, s láttam, hogy a feje hátraszegve, s a mellei összevissza emelkednek, légzése rendszertelen. Mintha apró sikolyokat is hallottam volna. A kezeim eddig a combjának külsőfelét simogatták, de most áttértek a belső felére. Lassan haladtak felfelé, miközben a nyelvemmel a tanga felső peremét (az alhasi részt) cirógattam. Mikor combtőhöz értek a kezeim, egy erős szorítást éreztem a hajamban, s vele egyszerre egy toló mozdulatot, mely lefelé irányította a fejem. Mivel az ajkaim az egyik combjánál voltak, így engedve a mozdulatnak, áttértem a combjára, az egyik kezemmel a hasát, másikkal a másik combját simogattam. Lassan, nagyon lassan haladtam a térde felé, közben a két kezem követte a fejem. Mikor elértem a térdhajlat környékét a nadrágot lehúztam róla, így még jobban hozzáférhettem a combjaihoz. Kicsit szétnyitottam a lábait, s így fojtattam a nyalakodást, csókolgatást. A másik combon haladtam felfelé, s mikor elértem a tangát, egy apró puszit nyomtam a vékony kis szövetre. A reakció nem maradt el, egy sikoly hagyta el a lány torkát.
Az első puszit még követte néhány, majd egy újabb kör kezdődött a combokon. Mikor az ajkaimmal elértem a térdhajlatot, megemeltem a fenekét, s elkezdtem lehúzni róla a tangát. Letoltam, s mikor levettem róla, egyet beleszippantottam. Megémelyülten tértem vissza a combjára, s egyre lassabban haladtam felfelé. Mikor elértem a combtövét, elemelkedtem, s gyönyörködtem a borotvált "csoda" látványában: az ajkak teljesen csupaszok, csak felettük van egy kis csík. Megbabonázva néztem, s a leheletem hatását figyeltem rajta. A nagyajkak már egy kicsit szétváltak, s mintha folyadék szivárgott volna belőle. Óvatosan odahajoltam, s a nyelvemmel megérintettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 05. 31. szombat 04:56
Jó az írás.
#2 Törté-Net 2004. 12. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#1 Törté-Net 2004. 11. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?