Álmom

Szavazás átlaga: 3.2 pont (15 szavazat)
Megjelenés: 2004. november 30.
Hossz: 12 621 karakter
Elolvasva: 1 072 alkalommal
Egy lánnyal voltam fent a szobámban, és éppen egy filmet néztünk. Összeölelkezve néztük a filmet. Az egyik kezemmel a hátát, a másikkal a kezét simogattam. Ö a mellkasomra borulva nézte a filmet. Néha-néha elcsattant egy-egy csók.

A film végén bekapcsoltam egy kis zenét, hallgattuk, csókolóztunk, s simogattuk egymás testét. Az arcát, a vállát, a hátát, a derekát simogattam, a száját, az arcát, a nyakát, a füleit csókolgattam, gyengéden harapdáltam. Ezekre halk sóhajok, s a hajamba túró kéz szorításai voltam a reakciók. Eldöntöttem az ágyon, s ráborultam. Néha beletúrtam a hajába, s a füleit, a nyakát és a tarkóját simogattam, csókolgattam. Elkezdte a testemet simogatni, az oldalam mentén eljutott a nadrágomig, benyúlt a pólóm alá, s úgy simogatta a hátamat. Előrenyúlt, s a mellkasomat cirógatta, a póló pedig már a nyakamban volt, majd hamarosan már az ágy mellett, a földön. Lassan elindultak a kezeim lefelé, az oldalát simogattam, a derekát, a hasát, majd a topon keresztül megérintettem a melleit. Először az egyiket simogattam, majd a másikat.

Az ajkaim is követték a kezeimet, s nyakát kezdtem el csókolgatni, a dekoltázsát nyalogattam. Majd topon keresztül megérintettem az ajkaimmal az egyik mellét, a keményen álló mellbimbóját. Közben a topot óvatosan feltoltam a lány nyakába, melyet ő egy laza mozdulattal a póló mellé küldött. Most már a melltartón keresztül simogattam, csókolgattam a melleit, a bimbóját. A kezei már szénaboglyát csináltak a hajamból, s ahogy felnéztem nagy "örömet" láttam. Megpróbáltam a melltartójától megszabadítani, de (finoman szólva is) szerencsétlenkedésemet tapasztalva, segített a "bonyolult" feladat elvégzésében.

Mikor feltárultak előttem a csodálatos halmok, nem tudtam betelni a látványukkal: csak néztem őket, a peckesen álló mellbimbóit. A lány finoman visszanyomta a fejemet a melleire, s így tudatta, hogy ne csak nézzem őket. Nekem sem kellett kétszer mondani. Finoman körbepusziltam a melleit, a bimbóit, s a két melle közötti részt pedig nyalogattam. Benedvesítettem a mutató és középső ujjaimat, s míg az egyik mellbimbóját szívogattam, nyalogattam, harapdáltam, addig a másikat az ujjaimmal kényeztettem, dörzsölgettem, csipkedtem. A lány közben a hátamat simogatta, a körmeivel néha finoman végigszántotta.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.2 pont (15 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. november 7. 08:37
#4
Nem rossz, 6 pont.
1
a
A57L
2014. május 31. 04:56
#3
Jó az írás.
1
T
Törté-Net
2004. december 3. 00:00
#2
Mi a véleményed a történetről?
1
T
Törté-Net
2004. november 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1