A+ A-

Kedves nővér

"Egy kellemes nyári balesetemmel kapcsolatos emlékemet szeretném megosztani veletek. Csak azért, hogy lássátok, nem csak a Fekete Angyal segít mások szenvedésein :) A címe legyen mondjuk: Kedves nővér"
Néhány éve nyáron kissebb baleset ért, ami miatt szégyenszemre kórházba kerültem. Nem volt komoly a dolog, de néhány napot fekvő gipszben kellett töltenem az osztályon. Rendesek voltak azért, mert nem az öreg tatákkal raktak össze, hanem kaptam egy külön szobát a folyosó végén. Szétuntam az agyam: nyár, fülledt meleg, én meg napokig fekhetem az ágyban egy porfészek kórteremben. Különben is nyári pangás az egészségügyben - orvos sehol, csak a heti viziten. A nővér meg csak a kajával jött be, meg reggel mosdatni. Látogató sehol, mindenki nyaral. Szóval szar ügy.
Egyik nap estefelé bejött az éjszakás nővér - fantasztikus lány volt, mindene a helyén volt. A hőség miatt engem csak egy lepedővel takartak le, ami nem sokat takart. Szemmel láthatólag neki is melege lehetett, mert csak egy fehér tunika volt rajta, egyébként se fölül, se alul semmi. A látvány természetesen nem hagyott hidegen! Ő meg csak mosolygott, és megkérdezte: - Csak benéztem, hogy minden rendben van - e. Nincs szükséged semmire? Zavaromban persze meg sem bírtam szólalni.
Csak a farkamban éreztem, hogy valamire szükségem van azért. Ő meg kicsit óvatosabban kérdezte: - Bocs, zavarlak? Akkor már megyek is. - Á dehogy, csak nem vártam látogatót ma már - próbáltam valamit kinyögni. - Gondolom te is unatkozol itt - mondta, és már le is ült az ágyam szélére. - Hú de öszze van gyűrve a párnád, várj megigazítom - mondta, azzal már hajolt is fölém, hogy megigazítsa a párnám. Ahogy előrehajolt, a tunikája alá siklott a szemem. Hát amit ott a nyakától a combjáig láttam, az már megérte a balesetet. De amit a farkamban éreztem, azt nem tudtam leplezni. Csak feküdtem hanyatt tehetetlenül az ágyban, az a vékony lepedő meg aztán semmit nem takart az érzelmeimből.
Persze rögtön kiszúrta: - Nana, csak ide ültem az ágyad szélére. - Bocs, ne értsd félre, de tényleg klasszul nézel ki - erőlködtem rákvörösen. - Oké, lazíts, semmi gáz - nyugtatott meg - bízd csak ide... Azzal választ sem várva benyúlt a takaróm alá. A meglepetéstől köpni - nyelni nem tudtam. Nagy nehezen aztán kinyögtem: - Figyelj, ez állatkínzás. Én itt fekszem magatehetetlenül, te meg itt alig valami ruhábán csigázol. Ne csináld már ezt velem! - Mondtam, hogy bízd rám. Ha nem esik jól, majd akkor szóljál! - válaszolta, azzal finoman húzott egy párat a makkomon. Én meg azt hittem, menten szétdurranok. De tényleg rábízhattam magam... felhajtotta a lepedőt a hasamról, és már csókolta is óvatosan a farkam végét.
Először csak nyalogatta, aztán egyre mélyebben vette a szájába és egyre erősebben szívta. Egy pillanat alatt szinte tövig benne volt a szájában a farkam, és valami elemi erővel szívta - nyalta közben. Közben ahogy fölém hajolt, a feneke pont mellettem villant ki a tunika alól. Óvatosan alányúltam és már a markomban is volt a forró, borotvált puncija. Ő csak egy gyengéd sóhajtással nyugtázta, és közben iszonyatos sebességgel szopott tovább. Ebben a pillanatban nem bírtam tovább: teljes erőmből belemarkoltam a fenekébe és a puncijába, ahogy elélveztem.
Ő kéjesen kiszivogatta az utolsó csöppet is, majd még mindig a farkam nyalogatva fölhuppant az ágyra úgy, hogy a puncija az arcomra került és hátraszólt:
- Most te jössz! Nekem sem kellett kétszer mondani. Állati ösztönnel vetettem bele magam a borotvált punciba. Az első mozdulatnál már éreztem, hogy csak úgy tüzel a luka és tocsog a nedvességtől. Közben az egyik kezemmel óvatosan a puncijába nyúltam be, a másikkal pedig a fenekét vettem kezelésbe, amilyen mélyen csak tudtam. Neki sem kellett sok, pillanatokon belül hatalmasat élvezett. - Nagybeteg, kezdetnek ez nem is rossz! - jegyezte meg, miközben még mindig a farkammal játszadozott. Aztán hirtelen megfordult, egy mozdulattal ledobta magáról a tunikát és a szemembe nézve azt mondta: - Na, akkor most együtt folytassuk! - mondta, és már nyúlt is maga alá, hogy a farkamat magába tegye.
Nem kellett nekem sem kétszer mondani - bár amúgy sem tudtam volna mozdulni, hogy ellenkezzek. Először csak a csípőjével körözött óvatosan a farkamon, majd fölém hajolt, és a gyönyörű melleivel elkezdte cirógatni az arcom. Erre már én is beindultam. Megmarkoltam a fenekét, és elkezdtem magamon lovagoltatni jó ütemesen. Tetszhetett neki a kemény markolás, mert pillanatok alatt vágtába csapott a lovalgása. Úgy dobálta magát föl - le a farkamon, hogy azt hittem menten ketté törik a gipszem. De ő csak lovagolt rajtam én meg élvezettel gyömöszöltem a melleit.
A második orgazmusa sem váratott magára, hatalmas vonaglás közepette élvezett el újra. De most sem állt meg pihenni, hanem lihegve mondta: - Még egy lukam van, most az jön! Azzal megfordult megint, és háttal nekem a fenekét a szám elé tolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:37
Sajnos még 1987 ben nemvoltak ijen vérmes nővérkék az osztályon.
#10 cscsu50 2015. 07. 17. péntek 09:35
egy kellemes kórházi ellátás
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:21
Elég jó alapsztori.
#8 mozsi 2003. 04. 11. péntek 11:14
bekemenyedtem rendesen tole ...

most hogy miert nincs itt a meloban a baratnom ... eleg lenne 5 perc ... egyedul nem olyan ... igaz?
#7 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 16:10
Bazzeg,de jó volt...az egyik legfullosabb történet a site-on! DE ez se velem történt!Muszáj lesz baleseteznem!
Egyébként én a helyében ott azonnal megkértem volna a kezét.Kit érdekel,hogy föz,ha így kefél? :D
#6 Squito 2003. 02. 21. péntek 16:05
Nem rossz, egész jó...
#5 TheChronic 2003. 01. 25. szombat 21:02
nekem is tetszett... srácok,egy kicsit kevésbé részletesen nem lehetne?
#4 John 2002. 11. 20. szerda 19:36
nekem tetszett...
#3 k.oo.lk 2002. 08. 29. csütörtök 19:46
nekem tetszet egy kicsit
#2 Professore 2002. 08. 14. szerda 17:05
Persze, hogy már nem dolgozott ott, ilyen profinak a szexipar sokkal jobban jövedelmez :))
8.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?