A+ A-

Edina

A történet, amit most elmesélek talán úgy lesz kerek, ha onnan kezdem, amikor megismertem egy nagyon bájos kislányt Edinát. Akkor még nagyon fiatal volt úgy 13-14 éves lehetett. A feleségemmel a főiskola elvégzése után költöztünk fiatal házasokként arra a településre, ahol a szüleivel lakott. A szülőkkel nagyon jó barátságba kerültünk, rendszeresen összejártunk. Nagyon közel laktunk egymáshoz így Edina és a testvérei is rendkívül sok időt töltöttek nálunk. Szinte a szemünk előtt nőttek fel. Előfordult, hogy az éjszakát is nálunk töltötték.
Ilyenkor jókat társasoztunk és ahogy egyre idősebbek lettek, hosszan éjszakába nyúlva beszélgettünk. Ahogy az évek teltek a testvérei el-elmaradoztak, de Edina továbbra is rendszeresen meglátogatott minket. A kialakult jó barátság következtében a feleségemmel teljesen fesztelenül beszéltek meg minden olyan témát, ami már egy érett nőt, egy 18 éves lányt foglalkoztatott abban az időben. A jelenlétemben is sokszor beszélték át az első csók az első igazi szerelem élményét. Edina mindig örömmel jött hozzánk és osztotta meg velünk örömét, bánatát. Elég hamar férjhez ment. Minden a legnagyobb rendben volt egy darabig. Azonban egy idő után a férje kezdett kimaradozni, barátnőket tartott, zűrös üzletekbe bonyolódott. Nem is lehetett más a vége, mint a válás. Nagyon megvislték az események, sokszor sírva panaszolta bánatát. Szerencsére az élete hamar jóra fordult. Újra férjhez ment, gyermeket szült. A férje egyébként jól menő vállalkozó, mindenük megvan, lakás, jó autók. A barátság továbbra is megmaradt közöttünk, ugyan ritkábban találkozunk, de a kapcsolatunk még mindig a régi.
Mint már az előbbiekben említettem, ez a bájos kis teremtés a szemünk előtt érett nővé. A feleségem jelenlétében sokszor viccelődtem is vele, ha nőtlen lennék csak őt venném feleségül. Ő ezen azonban akkoriban csak jókat nevetett. Pedig visszagondolva arra az időre, a szemében ilyenkor mindig egy kis furcsa csillogás jelezte, hogy ő talán egyre komolyabban vette ezeket a vicceket. Igazán erre akkor döbbentem rá, amikor egy kellemes délelőttöt töltöttünk kettesben.
Történt ugyanis, hogy egy napon összefutottam vele a városban, ő éppen vásárlásból indult hazafelé. Szívélyesen köszöntöttük egymást és ahogy az régi barátokhoz illik beszédbe elegyedtünk. Természetesen hamar szóba hozta, hogy még meg se látogattunk őket az új lakásukban pedig már egy jó párszor megígértük.
- Nem igaz, hogy nem tudtok időt szakítani rá Ágival, hogy megnézzétek az új házunkat! - mondta szemrehányóan.
- Igazad van - válaszoltam - de te is tudod, hogy milyen elfoglaltak vagyunk, meg hát öregesen az ember már nem igen ugrál. - folytattam nevetve.
- Az igen - jött egyszerre a gyors válasz egy bájos mosoly kíséretében - negyven éves ember, az tényleg öreg. De talán még annyira nem, hogy ne tudna nekem segíteni hazapakolni. - fűzte hozzá egy kicsit gonoszkodva.
- Itt az autód Edina, abba szépen bepakolunk és ígérem egyszer meglátogatunk titeket.- tettem hozzá gyorsan.
- Az nem igazán lesz jó mert most látom csak, az enyémbe már nem fog beférni ez a sok cucc. - válaszolta egy kicsit elgondolkozva.
Ahogy az autójához értünk már én is láttam, hogy igaza van. Így bepakoltam az enyémbe a táskákat és követtem őt hazáig.
A lakásuk egy nagyon előkelő helyen épült, színvonalasan berendezett családi ház, nagy kerttel igazán szép környezetben. Gyorsan bepakoltunk a lakásba. Menet közben derült ki, hogy a férje külföldön van üzleti ügyeket intéz.
- Igazán jól kijövünk, meg van mindenünk látod - vezetett körbe a lakáson - de sajnos ennek ez az ára, hogy sokat van távol.- tette hozzá kissé bánatosan.
Erre nem igazán tudtam hirtelen mit válaszolni, így csak elgondolkodva nézelődtem tovább. A nappaliba érve leültünk egy kicsit beszélgetni.
- Pedig olyan jó dolgokat vásároltam, - mutatott a a csomagokra - most kinek dicsekedjek vele?
- Hát ha minden kötél szakad, itt vagyok én - mondtam nevetve, nem is sejtve, hogy mit rejtenek egyes csomagok
- Te mondtad. - mondta nevetve és azzal nekilátott kipakolni.
Amikor megláttam az első csomag tartalmát alaposan meglepődtem, ugyanis rendkívül szép fehérneműk voltak benne.
- Hát ezek igazán szép darabok. Szerintem igazán csak rajtad mutatnának jól. - nyögtem ki azonnal szinte fel sem fogva, hogy mit mondtam.
- Ennek igazán örülök. - mondta és avval a régi gyanús kis fénnyel a szemében elkezdett vetkőzni.
A legtermészetesebb módon sorba dobta le a ruháit. Az a bájos kislány, most már a harmincas éveiben járó gyönyörű nő, pillanatokon belül ott állt előttem teljesen meztelenül. A lélegzetem is elakadt egy pillanatra, olyan gyönyörű volt a teste. Csak néztem és nem tudtam azt mondani, hogy állj, hagyd abba, pedig az eszem erősen azt parancsolta. Ő is engem nézett és legnagyobb megdöbbenésemre úgy vettem észre, igazán tetszett neki amit látott, ugyanis azonnal látta rajtam, hogy teljesen rabul ejtett a szépsége.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 09. 21. vasárnap 07:59
10P
#4 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:04
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 22:39
#2 procent 2004. 11. 14. vasárnap 08:26
tetszett, adok rá egy 8-ast
#1 Törté-Net 2004. 11. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?