A+ A-

Tóparti történet

Nem tudtam elaludni. A többiek, mint a heringek feküdtek mellettem a földön. Jó bulinak indult a mai éjszaka, és a többiek valószínűleg jól is érezték magukat. Sőt, egészen biztos, hiszen teljesen kiütve horkolt mindenki. Sorsolás döntötte el, hogy én leszek a sofőr. A kis faház messze esett minden szórakozóhelytől, bulizni be kellett menni a városba. Nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy vezessem a társaság egyetlen kocsiját. Mindenki alaposan felöntött a garatra, csak én meg Botond nem, de ő sosem iszik, viszont bulizni sem jött. Ahogy a leszűrődő fényből meg tudom ítélni ő sem alszik fent az emeleten. Antialkoholista, éjszakai bagoly. Én bezzeg szívesen megittam volna néhány vodka- narancsot, de nem szerettem volna, ha miattam szerepelünk a hírekben.
Le merném fogadni, hogy Ákos csal a gyufákkal. Annak kell mindig vezetnie, aki a rövidebbet húzza. Azt nem tudom hogyan intézi el, de már harmadszor játszom én a csapat őrangyalát. Érthető, mert ő Napsugárra hajt. A fiúkkal nem akar kiszúrni, Hajni meg nem tud vezetni.
Ákos alszik bal oldalon csak egy ügyes fordulat és hozzábújhatnék. Ő lenne az egyetlen épkézláb pasi a csapatban, de én nem érdeklem. Azért ráerőltetni nem fogom magam.
Hallom, hogy Botond leóvakodik az emeletről. Mivel az ajtó előtt is fekszik valaki kénytelen az ablakon kimászni. Nem is rossz ötlet. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe az ablak. Ha már nem tudok aludni legalább kint ülhetnék a vízparton.
Most már nem mehetek ki, mert tuti félreértené. Talán egy fél éve volt egy gyenge próbálkozása. Egy beszélgető, kajálós bulin, amikor már jó volt a hangulat a derekamra fonta a kezét, egy voltaképpen természetes mozdulattal. Egy idő után éreztem, hogy egyre jobban magához szorít. Megfogtam a kezét és eltoltam. Azóta semmi, de szerintem tetszem neki. Nekem nem jön be, túl merev, megfontolt.
Mégis kimásztam az ablakon, megpróbáltam elkerülni Botondot, gondoltam a szomszéd stégje felé veszem az irányt. Óvatosan másztam át a többieken. Kiléptem az ablakon, de nem volt szerencsém. A ház előtti padon ült, már nem kerülhettem el.
- Te sem tudsz aludni? -suttogta felém Botond.
- Aha. -ültem le mellé csalódottan, mert nem volt kedvem beszélgetni - gondoltam lemegyek a partra.
- Akkor sétáljunk le a stéghez.
Felálltunk és elindultunk. Kicsit álmos voltam már, igaz ez az alváshoz kevés volt, de ahhoz elég, hogy ne jusson eszembe semmilyen értelmes beszédtéma. Sétáltunk csendben. A víz halkan locsogott. Felzavartunk egy vadkacsát, aki erőteljes szárnycsapásokkal elrepült.
Leültünk egymás mellé, lábunkat lógatva a víz fölé. Kezdtem kínosnak érezni a csöndet, de olyan régóta hallgattunk, hogy már a csend megtörése is furcsának tűnt mondjuk egy olyan mondattal, hogy szép esténk van, meg csillagos az égbolt. Néztem a vizet elgondolkodva.
Egy kicsit később ránéztem, mennyire unja magát. Alig láttam az arcát a sötétben, de felém fordult, azt ki tudtam venni. Gondoltam benne vagyok a pácban. Ennek nem lesz jó vége. Néz engem egy szó nélkül a sötétben. Megint vissza kell utasítanom, de most kínosabb lesz, mint az utóbbi. Mindjárt mondd valamit arról, hogy régóta tetszem neki stb., és ezt már nem háríthatom el egyetlen kézmozdulattal. Nem szeretném megbántani.
Botond szavak helyett felém hajolt, a mozdulat olyan magabiztos volt, csak vártam mi fog kisülni belőle. Bármit vártam volna, csak azt nem, hogy megcsókol. Meglepetésemben nem is tiltakoztam csak vállára tettem a kezem, de nem állt meg az érintésemre.
Az érzés új volt, a szája érzékeny és puha. Közben magamhoz tértem és mielőtt valóban csók lett volna eltaszítottam. Mindketten felpattantunk.
- Ne haragudj, nagyon sajnálom, nem tudom miért csináltam - hadarta Botond.
Nem tudja, rossz kifogás. Összezavarodtam. Egy lépést tettem a ház felé, de mégsem indultam el. Hirtelen elementáris erő fogott el, hogy újra érezzem a száját és a karjaival körülfonjon. Most már én csókoltam meg őt. Fantasztikus volt. Így pasi még nem csókolt meg. Érzékeny volt és szenvedélyes. Nyelve bejárta az egész számat, majd a nyakamat fülemet csókolta, óvatosan megharapta az állkapcsomat. A térdeimből kiment az erő, csak a karjai tartottak meg. Eszem ágában sem volt abbahagyni, vagy eltolni őt, pedig éreztem az egyre erősödő szenvedélyt a csókjaiban és éreztem nemsokára nem lesz visszaút. Majd talán másnap másképp látom ami itt történik, de most biztosan nem fogok gondolkodni.
Tisztára megőrültem. Nem bírtam már kivárni, amíg a derekam simogatásától eljut a mellemig. Mindennél jobban vágytam, hogy rátegye hosszú ujjú kezeit. Magam vezettem oda a kezét a formás halmokra. Kicsit abbahagyta a csókot, rám nézett kérdőn. Én csak újra közelhajoltam és még szenvedélyesebben csókoltam. Haraptam a száját, összekoccantak a fogaink. Saját magamat leptem meg, amikor megérezve merevedését csak még erősebb vágy lobbant bennem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 10. 21. kedd 09:28
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
#3 listike 2014. 03. 8. szombat 10:10
Nagyon gyenge.
#2 Tamás 2004. 10. 14. csütörtök 12:52
Túl sokat nem beszélgetetek, mondhatjuk úgy is, hogy szónelkül megbaszott.
#1 Törté-Net 2004. 10. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?