A+ A-

Vallomás a weben

Sziasztok. Én egy 29 éves sportos testalkatú (54 kg) lány vagyok, kicsi de formás melleim vannak, valamint - férjem szerint - világbajnok fenekem. Hogy miért írok most? A közelmúltban szeretkeztünk a férjemmel, aki néha az aktus közben olyanokat kérdezget, hogy na, dugtak már ilyen jól? vagy hogy hány pasival is voltál már? - ugyanis úgy tudta, hogy nekem ő az első és egyetlen, akivel lefeküdtem. No, az elsőben igaza van. Szóval most is elkezdett ilyenek kérdezgetni, és én valahogy nem tudtam kellő meggyőződéssel válaszolgatni, és végül bevallottam, hogy egy céges bulin történt valami. Olyan szinten begerjedt arra, hogy nekem volt egy egyéjszakás kalandom, hogy kb. 3 órán át dugott, de úgy, hogy a végén megmozdulni nem tudtam. Közben persze folyamatosan kérdezgetett, hogy is volt, milyen pózokban, elmentem- e stb. Akkor megígértem neki, hogy ha ennyire érdekli, kap egy részletes beszámolót írásban. No, ez az, úgyhogy most miután megírom és elküldöm a netre, szólok neki, hogy mehet fel a netre, olvasgatni. Asszem ettől megint jól beindul.
Tehát a sztori:
Ezelőtt kb. 7 évvel ezelőtt történt. Már vagy 3 éve együtt voltunk a jelenlegi férjemmel. Egy kreatív cégnél dolgoztam akkoriban, munkatársak átlagéletkora 25 év, és általában minden hétfő úgy indult, hogy jöttek az információk, hogy a hétvégén ki kivel is volt. Többször is volt olyan, hogy 1- 2 pasi elkezdte híresztelni, hogy na, én megvoltam neki. Ezeken jókat nevettem, és mindig jó hangosan, lehetőleg úgy, hogy mások is hallják, megkérdeztem tőlük, hogy nekem is jó volt- e. Rajtam kívül még kb. két kolléganőm volt, akiket nem tudtak becserkészni a fiúk, és erre még talán büszke is voltam.
Szokás volt a cégnél, hogy kb. félévenként úgynevezett céges tréningen kellett mindenkinek részt venni. Levonult az egész cég vidékre, egy nagyobb panzióba, ahol napközben előadások voltak, este uszoda, szauna, kaja- pia- party. Az előadások eseménytelenül lezajlottak, amin persze mindenki elbágyadt, és már nagyon várta az esti nagy bulit. Én Kriszti barátnőmmel laktam egy szobában. A szoba nagyszerű volt, franciaággyal, és szokatlanul nagy fürdőszobával. A tréning után gyorsan felvettük a fürdőruhát, és irány az uszoda.
Már mindenki a szaunában volt, ott persze egész véletlenül fenék- és cicifogdosások zajlottak, és persze folyamatos pezsgő ivás, valamint pezsgő szaunakövekre locsolása. Az elfogyasztott alkohollal párhuzamosan nőtt az egész véletlenül kikapcsolt melltartók, és lecsúszó bugyik, valamint a párosával eltűnő emberek száma.
Kriszti már igen sokat ivott, és - mint jó barátnő - hogy megelőzzük a kínos jeleneteket, bekísértem a szobánkba, segítettem neki átöltözni, én is felkaptam egy farmert, meg egy pulcsit, és ledőltünk az ágyra. Nem kapcsoltuk fel a lámpát, mivel a pezsgő és a fáradtság is dolgozott bennünk, jó volt picit sötétben és nyugalomban lenni. Krisztinek mint mindig, ha egy picivel többet iszik, megeredt a nyelve, és mesélt mindenféléről, így nem sikerült elaludnom. Egyszer csak hallom (mert látni semmit nem lehetett olyan sötét volt), hogy nyílik az ajtó, és valaki suttog: "Bejöhetünk?" Két kollégánk, Tamás és Vince volt az, mint utóbb kiderült nem minden hátsó szándék nélkül kopogtak. Mivel nem nagyon ellenkeztünk, már bent is voltak a szobában. Leültek az ágyunkra, és átvették Krisztitől a szót, és előadták, hogy mi minden történt, amióta bejöttünk a szobánkba.
Hogy hogy nem, kizárólag szexuális témájú dolgok történtek, illetve csak ilyeneket meséltek. És ezzel még nem lett volna semmi baj, ha Kriszti oda nem fordul Tamáshoz: "Mit is mondtál, mit csinált a Pisti a Judittal?" kérdezte alkoholtól átfűtött erotikus felhangoktól nem éppen mentes hangon. Tamás nem kell félteni, és a nyelve a következő másodpercben már Kriszti szájában volt. Vince sem akart lemaradni, bújt oda hozzám, én viszont finoman, de határozottan eltoltam. Nekem Vince a 160 centijével és az 55 kilójával nem volt elég férfias, bár azt évek óta a minden alkalommal a tudomásomra hozta, hogy számára én vagyok az ideális nő. Szerencsére Kriszti vette a lapot, és "cseréltünk." Neki mindegy volt. Tamás megcsókolt.
Szokatlan volt, először csókolt meg valaki komolyan a barátomon kívül, a teljes sötétség miatt minden mozdulat, minden érintés, minden csók úgy ért, mint villámcsapás. A fürdőszobaajtó nyikorgásából sejtettem, hogy egyedül maradtunk Tamással, Kriszti Vincével a fürdőszobába vonult. Tamás miközben folyamatosan csókolt, egy perce sem állt le a keze. Még észbe sem kaphattam, már nem volt rajtam se pulcsi, se póló, és a következő pillanatban már ki is kapcsolta a melltartómat, és a mellbimbóm a szájában volt.. Közben persze a farmarom sem volt már begombolva, ennél a pontnál megpróbáltam egy picit ellenkezni (kb. 5 másodpercig) de nem nagyon sikerült, és már csak a tangám volt rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 1. hétfő 07:13
Közepes.
#2 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:35
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 10. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?