A+ A-

Karate versenyen

Az egyetemen kezdtem önvédelmi sportként karatézni majd az oktatás és a bíráskodás is szerepet kapott a pályafutásom alatt. Az egyik általam vezetett karate versenyen történt az alábbi eset ami szerintem nem jellemző erre a sportágra. Az edzői irodában pihentem amikor kopogtak az ajtón.
Az ajtóban egy karatés lány és mint később kiderült az apja is vele volt. Arra kértek hogy mivel a lánynak minden féleképpen nyerni kell ahhoz hogy a válogatottban maradjon ezért az ítéleteimmel segítsem őt majd meghálálják. Mondtam hogy ez nem sportszerű és ekkor az egyébként nagyon csinos lány kigombolta a blúzát és engedte hogy a szememmel megcsodáljam gyönyörű melleit. Az apja elmondta hogy ő lehet a jutalmam ha ő nyer és előleget is kaphatok. Mondtam hogy nem rajtam múlik de készüljön a versenyre majd utána megbeszéljük.
A versenyen Csilla nyert és az irodában meg is jelent. Még karate ruhában volt de az hamar lekerült róla alatta vékony csipke bugyi volt és fekete melltartó. Én egy széken ültem és az ölembe ült miközben kihúzta a fiókot és betett valamit. Adott egy puszit a számra majd kikapcsoltam a melltartóját és újra láthattam gyönyörű melleit. Egy kicsit meggyúrtam majd felállt és levettem róla a bugyiját. A puncija borotvált volt de most nem az következett, hanem letérdelt és kiszabadította az ágaskodó férfiasságomat majd a szájába vette. Lassan az egész farkam a szájában volt és ki - be mozgatta a szájában. Ekkor én vettem át az irányítást és megfogtam a fejét és ütemesen kezdtem mozgatni. Lassan a csúcshoz közeledtem és egyre gyorsabban basztam a száját majd a szájába élveztem és a farkamat teljesen a torkáig nyomtam.
A szopás után a csaj borotvált pinája következett amit rövid ujjazás utána farkammal is birtokomba vettem. Nagyon fel volt már izgulva hiszen a pinája lucsogott a kéjnedvektől. A farkam mérete mégis meglepetést okozott neki ezért eleinte sikoltott néhányszor majd átadta magát a kéjnek. Nagyon hamar elment miközben én is tele pumpáltam a pináját. Ekkor kihúzta a fiókot és kivette a vibrátort amit ő hozott be magával. Mivel a farkam most nem volt harcképes ezért a vibrátorral izgatta magát. A pinájába csúsztatta és ki - be húzgálta. Megfogtam a kezét bekapcsoltam és én kezdtem mozgatni. Néhány mozdulat után elélvezett, de én tovább akartam folytatni ezért hassal az asztalra fektettem és a segglyukába nyomtam a vibrátort amit a legmagasabb fokozatba kapcsoltam, majd az újra ágaskodó farkamata a pinájához nyomtam és gyorsan tele élveztem a pináját és közben kihúztam a vibrátort a seggéből ami nem tetszett neki. Részemről ez volt a fizetség a versenyért, amit szerintem egyébként is megnyert volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:50
A fő főnökség nemtudottmeg az egészről semmit?
#4 feherfabia 2015. 01. 23. péntek 06:16
Gyenge és hihetetlen az egész!
#3 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:17
Nem rossz,kár hogy rövid.
#2 Brigádos 2008. 08. 29. péntek 13:26
Közönséges.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?