A+ A-

Kaland egy szegedi lánnyal

Ez az eset akkor történt, amikor Pestről utaztam Ausztria irányába, merthogy a bécsi testépítő vetélkedőre mentem segédnek. Akkoriban ugyanis már nagyban body building - eztem, így mondhatni jól kidolgozott felsőtestem és karom volt. Éppen ezért szerettem - és ma is szeretem - a testhez lapuló sexy pólókat, mert jól látszik alatta az a bizonyos kidolgozott férfitest. Azt hiszem nem csoda, hogy szeretem is dicsekedve mutogatni. Ekkor még csak 19 éves ifjonc voltam, viszont annál nagyobb tapasztalatom volt a szexben.
Az éjjeli járatra ültem. Mikor felmentem, szinte minden kupéban sötét volt, s több helyütt már aludtak. A harmadikba benyitottam, s egy 18 év körüli szőke bombázót pillantottam meg, formás mellekkel, kihívó öltözékben. Megkérdeztem, szabad - e - hisz csak ő volt a kupében - persze beengedett. Le is raktam a holmimat, és elkezdtem olvasni az otthonról vitt újságot. Még a címek áttekintésére sem volt időm, mert a csaj azt mondta, oltsuk le a villanyt, álmos. Leoltottam. Erre lassan beszédbe elegyedtünk. Elárulta, hogy szegedi (az ottani lányok híresen szépek!), és fölutazott Pestre, hogy Mürrzuschlagba menjen az ottani barátaihoz. Ajkai tűzpirosak voltak, és ahogy beszélt, nyelvével sokszor megnyalta ajkait. Nyár lévén mindketten lengén öltöztünk, de rajta még volt egy kis mellény, amit gyorsan levett. Hozzásimuló kissé átlátszós pólót viselt, ami be volt gyűrve a piros miniszoknyába. Levette cipőit, és kényelmesen elhelyezkedett az ülésén. Finoman elkezdte simogatni magát, mellbimbóit többször is megérintve, szinte arra késztetve: álljatok fel dombocskáim. No persze az én brokimnak sem kellett több, szép lassan kezdett szétterülni a nadrágban, a farmerom pedig teljesen kidomborodott. Ekkor rámnézett, és megkérdezte:
- Mi az, talán túl kihívó volnék?
- Nem, dehogy! - válaszoltam, s közben egy nagyot nyeltem.
Kezemmel megmarkoltam az addigra már teljesen merev faszomat, és belelapultam az ülésbe. A csaj ekkorra már mindhárom ülésen végigfeküdt, s lassan fölhúzta a fekete átlátszós blúzt, ami alatt egy csipkés fekete melltartó volt. Így melltartóban felült, átcsúszott hozzám, egyik kezével megragadta répámat, másikkal pedig a mellemet kezdte el simogatni, öltözéken keresztül. Mivel én tapadós T - shirt - ben voltam, kidolgozott mellem és kockás hasizmaim erősen feszültek, s úgy látszik én is kihívó voltam számára, mert azt súgta: kefélni akarok veled. Nagyon meglepődtem, de időm sem volt feleszmélni, mert elkezdte lehúzni magáról a kis szoknyácskát. Alatta tanga volt, s az újaimat odahúzta a bugyi széléhez, és kezeinket egybefonva húzta/húztuk le a tangát, így gyönyörűséges pinucija lassan előbukkant. Teljesen borotválva volt. Ekkorra totál beindultam, s le akartam venni a melltartóját, hogy végre megpillantsam domborodó melleit és vörös mellbimbóját, de visszafogott, és elkezdett vetkőztetni. A fekete tapadós pólómat lassan lehúzta, s megsimogatta felsőtestemet. Az mondta:
- Jó sportos vagy. Sokat jársz súlyzózni, hogy ennyire izmos vagy?
- Bizony, nagyon sokat - válaszoltam.
Ekkorra kigombolta nadrágom, én meg felálltam és lehúztam. Egy szál szűk gatyában voltam, s azt mondta jó hogy ilyen van rajtam, ez nagyon sexy. Nem szereti a fiúkon a boxert. Ekkor lassan kikapcsoltam a melltartóját, kezdtem lehúzni róla, ő meg markolászta a brokimat. Közben feleszméltem, hogy ő már alul pucér, így odanyúltam jobb kezemmel. Meleg és már nagyon nedves punója volt?
- Na ne, először én jövök! - szólt.
Ekkor lassan ereszkedett le, és kezével lehúzta rólam az alsónacit. Ekkorra már csak egy szál teljesen merev, 22 centis fasszal álltam ott. Folyamatosan hullámzott nyelvével és ajkaival végig a felsőtestemen, fokozatosan lefelé haladva. Szőrtelen testemet teljesen átitatta nyálával. Amint leérkezett, nyelvével megérintette makkomat, és lassan ledöntött az ülésre. Szétterpesztettem lábaimat, ő meg kényelmesen közéjük helyezkedett. Becsuktam a szemem, és ő azt mondta:
- Most úgy leszoplak, mint eddig még senki. Még a kurvák se tudják így csinálni!
Ajkait rászorította makkomra, s lassan le - fel furulyázott répámon. Közben egyik kezével heréimet markolászta. Kezemmel hajába túrtam, s elkezdtem nyomogatni farkamra szopós kis fejecskéjét. De erre nemigen volt szükség, mert valóban tudta a dolgát. Különleges szívó technikával szinte vákuumként húzta száját le - fel, le - fel. Egy pillanatra kivette szájából a brokkancsomat, ekkor teljes hosszában végignyalta nyelvével, majd egy adag nyálat eresztett a makkomra, az meg lassan csordogált le. Mikor már majdnem szeméremszőrzetemig ért a nyálcsomó, ismét bekepta a répámat, és újra nekilátott a heves szopásnak. Egész testem beleremegett. Addig addig szopogatta, nyalogatta megfeszülő pöcsömet, hogy éreztem itt a vég, és csak annyit mondtam: "Mindjárt el.. el.. elmegyek?" - és kitört belőlem egy óriási ondólövedék, ami valószínű egészen a torkánál is tovább jutott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:59
Ez a nő Mezőtúrfelé nemutazik?
#7 feherfabia 2016. 06. 9. csütörtök 06:57
Tetszett!
#6 A57L 2016. 06. 9. csütörtök 04:45
Szerintem izgató történet.
#5 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 07:48
Gyenge.
#4 papi 2014. 02. 5. szerda 08:30
Nem nagy durranás
#3 Totya 2002. 12. 14. szombat 11:32
Elég gagyi...
#2 john 2002. 04. 15. hétfő 15:59
Picit hihetetlen...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?