A+ A-

Brazília

Egy kis apartmanban szállunk meg a tenger mellett, de nem sok időt töltünk a házban. Egy este hazafelé menet a tengerparton, zenét hallunk a házak felől. Lassú, ritmusos rumbát. A holdvilágnál elkezdünk táncolni a homokban mezítláb. Ölelkezve, forogva táncolunk, teljesen átadva magunkat a zenének. Mikor háttal magamhoz ölellek, te hátra fordulsz, lehajolok és megcsókollak. Lassan megfordulsz egész testeddel, és csókolózunk. Csak a zenét halljuk, és csak egymást érezzük. Lerogyunk a puha homokra, és csókolózva lesimogatjuk egymásról a ruhákat. Ajkunk egy pillanatra sem válik el a másikétól, és forgolódunk a homokban, egyre közelebb a vízhez.
A hullámok már testünk nyaldossák, és mikor te vagy hanyatt, elhagyjuk egymás ajkát. Végig csókolom tested. Karcsú nyakad, feszes melleid, lapos hasad, köldököddel játszadozok kicsit, majd elérek vágyakozó puncidhoz. Félig a vízben fekve kicsit megemeled a csípőd, így nincs akadály, hogy csókokkal borítsam. Apró csókokat lehelek rá, majd nyelvem kiejtve számból, masszírozni kezdem. Simogatom az ajkakat, kicsit dörzsölgetem, és kicsit megfeszítve néha becsusszan egy kicsit. Körözök rajtad, egyre jobban nyílik szét utat engedve nyelvemnek, ami lassan elkezd besiklani. Köröző, mozdulatokkal tolom egyre beljebb, majd mikor bent van lefetyelő mozdulatokkal simogatlak. Közben felső ajkam a csiklódra tapad, és simogatom vele.
Kihúzom a nyelvem, és végigsimítalak a fenekedtől a csiklódig. Mikor ott vagyok finoman körbenyalom, és visszasiklok, hogy a feneked is masszírozzam vele. És újra fel. Bakapóm, és elkezdem szopogatni a csiklód, közben ujjaim a fenekeden köröznek. Két kezemmel széthúzlak, és mélyen beléd nyalok. Körbesimítalak belül, mozgatom a nyelvem, majd ki-be húzogatom. Ismét a csiklódra tapasztom a szám, és miközben szopom, nyelvem táncot jár rajta. Kezeim felsiklanak, és a melleidet simogatják. Két-két ujjam a szádba dugom, nyalogatod, szopogatod, majd síkos ujjaimmal a bimbóidat morzsolgatom. Szenvedélyesen szívogatom a csiklód, a hasad remeg, és nyögések hagyják el a szádat. Két ujjam lassan betolom, forgatva, és elkezdem mozgatni benned. Erősebben szívlak, és az ujjaim forogva járnak ki-be a puncidban. Érzem ahogy az orgazmus összerántja a tested, és megszorítod az ujjaim. Akkor hirtelen, a lábaid közé térdelek, és tövig becsusszanok. Az orgazmus hullámai szorongatnak, de mikor lazítasz mozdulok egyet. Ráhajolok a melledre, és bimbódat a számba véve, kényeztetem. Hátad ívben megfeszül, így elérem a gerinced, és finoman végigkarcolom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 10. 20. szombat 04:11
Elolvastam,de nem tetszett.
#2 papi 2013. 08. 5. hétfő 09:56
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 09. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?