A+ A-

Kicsi Tündér

Az alábbi eset egy hete történt meg velem szombaton a helyi uszodában (aug. 21). A név: Tünde nem igazi. Ennek okát azt hiszem, nem kell magyaráznom.
Az uszodában jó szokásomhoz híven, egy-egy szaunázás után úszok pár hosszt, és közben (akárcsak az izasztókemencében) a lányokat nézegettem. Érdekes, hogy mennyi lány/nő jár úszni, és mennyire kevés srác. És néha fel feltűnik egy-egy ismerős arc.
Aznap is ez történt. Kiszúrtam egy lányt, mert ismerős volt az arca, de nem tudtam hova tenni. Többet nem is foglalkoztam volna vele, ha a szaunában nem szólított volna meg, miután egyedül maradtunk. Úgy 165 cm magas lehetett, és jó ha volt 50 kg, pici mellek, és szintén kis popsi, vörös vállig érő göndör haj, nagy zöld szemek, finom vonalú orr, mosolygós vékony száj. Az első benyomás alapján inkább nevezhető aranyosnak, mint egy dögös csajszinak, de ha jobban belegondolok egész szép volt, csak nem erőlködött, hogy ezt kiemelje.
Egyszóval, kicsit bátortalanul megszólított, és elkezdtünk (kezdetben eléggé nyögvenyelősen) beszélgetni. Mint kiderült, még júniusban találkoztunk a gólyatáborban, ami nekünk végzősöknek egy érettségi utáni gratis búcsúztató. Jobb híján kérdezgetett a suliról, a tanárokról. Menet közben elmentünk úszni kicsit, én meg összeszedtem magam, mert a szokottnál csöndesebb szótlanabb voltam. A szaunába visszafele elkezdtem az iskolai bulikról mesélni, és kérdezgettem merre lakik, hova jár el szórakozni, milyen zenét szeret, stb.
Egy óra elteltével egész megnyíltunk egymás előtt, és már-már mint két barát beszélgettünk fesztelenül nyíltan mindenről. Napersze korosztályomra jellemző módon szóbakerültek a fiúk, lányok, kinek milyen fiú/lány tetszik. És ezen a ponton sikerült meglepnie, nehezen, de sikerült kiszednem belőle, hogy a gólyatábor óta én tetszem neki. Ezt nagyon nehezen vallotta be, de végül csak kibökte. Tündi igyekezett volna elterelni a szót, de én (engedve kíváncsiságomnak és hiúságomnak) inkább ezt a vonalát erőltettem a beszélgetésnek, nem sok sikerrel, így végül a szexnél kötöttünk ki. Kiderült, hogy még szűz, és eddig még pettingre sem került sor, egyedül csak masztira. Kérdezgette, hogy milyen az első egy lánynak (miután megtudta, hogy második és egyben addigi utolsó barátnőm szűz volt). Kicsit bizarrnak tűnt a helyzet én mint "tapasztalt" férfi okítok egy kíváncsi és szemmel láthatóan lelkes kislányt. Ez a téma ki is töltötte a maradék 3 órát, és meg kell mondjam áldás volt a szauna utáni hidegvíz, amit addig úgy utáltam, hogy az izgalmamat leplezzem. De Tündire is hatást gyakoroltak a helyenként elég részletekbemenő "élménybeszámolóim".
Ebben a rezignált állapotban mentünk fel zuhanyozni és öltözni. A szekrényből szedtem a cókmókom, és elkezdtem öltözőt keresni. Az esti csúcsforgalomban ez nem annyira egyszerű dolog, mint gondolná az ember. (Min. negyedórás várakozás árán lehet kabinhoz jutni.)
Elunva a várakozást bementem a közös férfi öltözőbe. És itt jött a második döbbenet. Alig töröltem meg a fejem, Tündi kopogtat az ajtón, hogy nem jöhetne be, mert nem akar tovább várni, és engem sem szeretne feltartani (Megbeszéltünk, hogy együtt beülünk egy pizzériába, ami mindkettőnk kedvelt helye). Ez elég gyenge volt de gondoltam miért ne, még a korábbi beszélgetéseknek bőven a hatása alatt voltam. És tényleg nem akartam várakozni :)
Bejött, és bár az öltözők felügyelői nem rajonganak érte, magunkra zártuk az ajtót. Én diszkréten hátat fordítottam neki, nem akartam zavarba hozni. De ez már az akaraterőmet meghaladó feladat volt. Két perc sem telhetett el, mikor gondoltam lesz ami lesz, megfordulok. A régről ismerős kisfiús izgalommal fordultam meg, mint aki először készül meztelen női testet meglesni. Tündi felémfordulva törölte a haját, és nem látta, hogy én egyre fokozódó izgalommal bámulom. Melle pici volt, mint egy 12-13 éves serdülő lányé, de egész formásnak tűnt. Puncija gyönyörű, beforduló, oltalmazó nagyajkakkal, de határozott réssel, fölött egy kis vörös pamacs. Gyönyörű volt. Ott álltam előtte megfeledkezve arról, hogy teljesen meztelen vagyok és csak bámultam, mikor befejezte. Felnézett, szinte rögtön a szemembe. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben, és zavartan megfordultam mikor kicsit bátortalanul megszólalt (vagy talán az izgalomtól volt olyan furcsa a hangja? Erre máig nem jöttem rá), hogy ha szeretném nyugodtan nézhetem őt nem zavarja, feltéve, ha ő is legeltetheti rajtam a szemét.
Több se kellett nekem. Igaz viszonylag szégyenlős vagyok, de most nem zavart, hogy valaki meztelenül lát. Sőt talán még fokozta is a helyzet pikantériáját. Hol volt már az a csontighatoló hideg víz, amivel csillapíthattam volna magam. Így annak rendje és módja szerint elkezdtem ágaskodni. Tündi ezt nagy érdeklődéssel figyelte. Szinte a legelejétől nézhette végig, ahogy szépen megkeményedek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2017. 03. 20. hétfő 17:56
Most is így írnád meg ezt az első történetedet?
#6 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 15:19
Ha folytatnád még szeríntem még 1/2 részben orolosztassad a fiatalokat.

10 Pont!
#5 listike 2014. 04. 1. kedd 13:50
Szép történet.
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:12
Nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 07:54
Jóóó
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:17
Szép smile
#1 Törté-Net 2004. 09. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?