A+ A-

Egy álom

Ez az este is olyan volt, mint a többi, itt hagytál, magamra maradtam vágyaimmal, s a számítógép halk zúgásával. Aztán leültem a gép elé, s betöltöttem, egy lassú, lágy zenét. Ez a zene mindig azt juttatja eszembe, mennyire szeretlek. Néha mikor esténként ezt a számot hallgatom, könnyek szöknek a szemembe, mert tudom, hogy az érzés nem kölcsönös, sőt, lehet, hogy sosem lesz az. A lejátszót ismétlésre állítva lefekszem az ágyamba, és lassan, könnyes szemmel álomba merülök...
...éppen a Balaton partján állok, rövidre nyírt hajamat a nyári szellő borzolja, miközben nézem a vízben játszó gyerekeket és szüleiket a közeli szabad strand partján. Kis idő múlva visszaindulok a nyaralóba, mikor látom, hogy Te már az ajtóban állsz, kezedben napolaj, és rám vársz.
Ahogy végig néztem rajtad, szinte elállt a lélegzetem, abban a kis bikiniben voltál, amit nemrég kinéztem Neked, gondoltam, hogy jól fog állni, de hogy ennyire! A melltartó csodálatosan elfedte azokat a részeket, amit kívülállónak nem kellett látnia, de fülledt erotikát árasztott magából. A tanga sem volt különb, de a kettő együtt valami fantasztikus látványt nyújtott, s ez a mosolyodból ítélve jó irányban befolyásolta a vérkeringésemet. Odaléptem Hozzád, s megcsókoltalak, forróbban, mint eddig bármikor. Miután elváltak ajkaink megkérdezted: "Bekensz?". Erre csak egy bólintás és egy kis mosoly volt a válaszom. Ráfeküdtél a napágyra, s hagytad, hogy kezemmel minden porcikádat kényeztessem, néha egy felszisszenés, néha csak egy sóhaj jelezte ténykedésem eredményeit. Miután végeztem, még egyszer megcsókoltalak, majd a szemedbe néztem, s azt mondtam: "Akarlak, most, itt". Újra belevágtunk egy vad, és szenvedélyes csókcsatába, mikor felkeltél és elkezdtél az ajtó felé tolni, gondoltam, hogy az "itt" nem fog teljesülni, de a másik két kérésemnek eleget teszel. Beértünk a házba, és vadállatként vetettem magam Rád, lefektettelek az ágyra, és tested minden porcikáját érezni akartam, a füledtől kezdve a talpadig majdnem mindenhol megcsókoltalak legalább kétszer, aztán visszatértem a szádhoz. Minimum 10 percig csak szenvedélyesen csókolóztunk, s közben a kezem újra bebarangolta testedet, lefejtve rólad a melltartót. Gyönyörű, tenyérbe illő melleid vannak.
Miután a melltartó lekerült, a bimbóidat vettem kezelésbe, melyre - a nyakaddal együtt - nagyon érzékeny voltál. A számmal az egyik melledet szopogattam, mint egy jó kisgyerek, míg a másik bimbódat két ujjammal közrefogva morzsolgattam, amit mély sóhajokkal, és kisebb nyögésekkel jutalmaztál. Mikor Rád néztem, láttam a szemedben a kérést, hogy folytassam az utam Dél felé, el a hegyektől a biztonságot nyújtó völgyekig. Engedve szemeid varázsának elindultam az izmos hasfaladon lefelé, megálltam egy pillanatra a köldöködnél, de utamat azon nyomban folytattam. A bugyid teljesen el volt ázva, így hát lesegítettem, s megpillantottam a gyönyörök forrását, a férfi nem ambróziáját, amit éreztem, hogy minél előbb meg kell kóstolnom. Először csak egy puszit adtam fazonra nyírt puncidra, mire egy felszisszenés volt a válasz, majd belenyaltam a kehelybe, s erre már egy hangosabb nyögés volt a reakció. Behatoltam a barlangba először egy, majd két ujjal, s közben persze a csiklódat is folyamatosan ostromoltam nyelvemmel, s így, már kisebb sikolyok is elhagyták gyönyörű ajkadat. Mivel a sikolyok egyre hangosabbak lettek lassítottam a tempón, hogy tovább nyújtsam a kéjt, amit adhatok neked, majd egyszerre hallottam egy hatalmas sikolyt, éreztem a hüvelyizmok ritmikus összehúzódását, s tudtam, most adtam meg a legnagyobb gyönyört, amit férfi egy nőnek adhat...
Úgy pihegtél az ágyon, mint ha ez lett volna az első igazi orgazmusod. Odafeküdtem melléd, s tovább simogattalak, csókolgattalak, kényeztettem tested. Erőtlenül hátamra fordítottál, majd rám másztál és folytattad, amit én abbahagytam. Tovább csókoltál, majd eleresztetted ajkaiddal a szám, s megszólaltál: "Finom vagyok!". Rám mosolyogtál. A fülemhez hajolva csak annyit súgtál: "Most én jövök". Elindultál lefelé megálltál egy percre a mellkasomnál, és a mellbimbóimmal játszottál. Tudtad, hogy ezt szeretem, de hála Istennek nem álltál meg itt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2015. 04. 11. szombat 06:48
Hatalmas zagyvaság.
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?