A+ A-

Vízben, bennem

Előszó.
Ezt a kis írást magam szórakoztatására írtam, kitaláció az egész, nem vagyok nő, de a véleményetekre sem vagyok kíváncsi.
Ezért MINDENKIT kérek, hogy mellőzze a szóbeli kritikát, az esetleges jó véleményeket is beleértve.
Ha leküzdhetetlen vágyat érzel írásommal kapcsolatos véleménynyilvánításra, pontozhatsz, mert azt úgy sem veszem komolyan.
Hétvégére nem szoktunk programot tervezni, de ez most másképp volt.
Hajnalra húztam fel a telefonom, és az a dög rendesen keltett is.
Miután sikerült átnéznem a szempilláim között, párom ágaskodó farka tűnt először a szemembe. A szokásos hajnali merevedése már működött, és a redőnyön áttörő fénycsíkok izgatóan vibrálóvá tették az egyébként is izgató látványt. A puncim persze azonnal benedvesedett, de hősiesen erőt vettem magamon és feltettem a kávét, majd bevonultam a tus alá.
Mire a kávé kifolyt, én is előkerültem a fürdőszobából, és kedvesemnek bevittem az ébresztő löttyöt. Égnek meredő farokkal horkolt. Nedvesedés mint előbb. Hősiesség szintúgy.
A kávéivás alatt elhesegettem mindenhol ott lévő kezét, ígérvén minden gyönyörűt, ha gyorsan elkészül. Végül is betuszkoltam a tus alá, de ezúttal elmarad a kézimosás. A farka továbbra is mereven állt. Végül is a reggeli pisilés után kezelhető méretűvé vált, és rá tudtam erőltetni az univerzális nyári gatyáját. Addigra én is magamra kaptam egy vállpántos minit és némi reggelizés után, továbbra is hesegetve a mindenhol ottlévő kezét, bevágódtunk a kocsiba.
Én vezettem. A minim persze mindig felcsúszott, a puncim pedig mindig kilátszott, és kis híján az árokban kötöttünk ki. Azok a mindenhol ottlévő kezek!
Miután átadtam a kormányt, gondok nélkül megérkeztünk.
A hajnali kelés eredményeként, várakozásunknak megfelelően, még senki sem volt a gödörnél. Kevéske ruhánktól megszabadulva irány a gödör jó meleg vize. Kedvesem szokása szerint, a térdígérő vízben hanyatt vetette magát, és szétvetett karokkal, lábakkal hagyta, hogy a meleg gyógyvíz fenntartsa a felszínen.
Még nem dicsekedtem, hogy tetőtől, talpig göndör és vörös vagyok, nem jelentéktelen szeplőkkel. Kedvesem erre a kombinációra mindig nagyon beindult, így nem hagyta, hogy borotváljam a puncim.
Így, aztán ahogy a közelében sertepertéltem vörös bozontommal, a farka szokása szerint, ismét csak égnek állt. Én ki a partra, fényképezőgéppel vissza, sztárfotók elkészítve. Némi erőlködés árán betuszkoltam a dögönyöző alá. Merev farka, mint egy vízköpő vezette el a rácsorgó vizet. Akár ha pisilne. Még néhány kép azután a fényképezőgép kirepült a partra, én pedig, kedvesem karjába. Hajnal óta erre vártunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.58 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 19. kedd 15:44
Holvan a folytatás?
#6 feherfabia 2015. 02. 5. csütörtök 05:51
6P
#5 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:35
Már az előszó is irritált.GAGYI!!!!
#4 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:26
Gyenge történet.
#3 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:33
Elmegy
#2 Süni 2004. 08. 30. hétfő 06:18
Jó ez az irás, de nagyon rövid.
Jöhet a folytatás, de hosszabban.
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?