A+ A-

A harmadik kazetta

Egyre perverzebb lett a lányommal a kapcsolatom és annyira élvezte, hogy néha teljesen megijedtem tőle. Az öreg nem zaklatott minket kb. 3 hétig, de aztán megint csörgött a telefon. Azt mondta, hogy menjünk le a ház elé ott vár minket. Lementünk és egy kertes házba vitt minket. Beszélgettünk, majd mindkettőnknek le kellett vetkőzni. Láttam Mónin, hogy nagyon várja mi fog történni. Bevezetett minket egy szobába, ahol egy nagy szőnyeg volt és egy számítógép egy webkamerával. Leült és kapcsolatba lépett egy férfivel, aki már meztelenül ült a saját gépe előtt. A kamerát a szőnyegre irányította és Mónit bemutatta a pasinak. Tetszett neki a fiatal test és látszott egyre nagyobb a fasza, ami nem volt semmi. Legalább22cm volt, de lehet több is. Móni simogatta magát a kamera előtt és a pasi a farkát verte. Az öreg engem is oda küldött és Móni letérdelt és szopni kezdett. Leszopott a kamera előtt és a spermám az arcára engedte, majd mosolygott a kamerába.
A pasi teljesen begerjedt és kérte az öreget, hogy mondja meg hol van és eljönne. Tudtam, hogy ezt akarja az öreg. Kurvát csinál a lányomból, de nem tehettem semmit. Azt mondta az öreg, hogy jöhet, de csak, ha hárman jönnek és 50000Ft. Beleegyezett és vártunk. Pár óra múlva csengettek és megjelent a pasi és vele még kettő. A pasi kb 40 volt ez egyik társa 30körül, a másik pedig majdnem 50.
Beszélni kezdtek és az öreg hozzám fordult. Az apjától kérdezzétek, hogy megbaszhatjátok-e a kurvát, mondta. Neki is kell fizetni. A pasi elém állt és a kezembe nyomta a pénzt. Megbasszuk a lányod és itt az ára. Átmentünk a másik szobába, ahol Móni már az ágyon feküdt teljesen meztelenül. A pasiknak nagyon tetszett és egyből ledobálták a ruháikat. Mindháromnak hatalmas farka volt, nem volt egyik sem 20cm alatt. Móni sóváran nézte őket és simogatta a melleit. Gyertek, mondta és megnyalta a száját. A három pasi mellé feküdt és simogatták. Egyik a punciját kettő a melleit. Alig látszott valami a lányomból, csak a nyögései hallatszottak. Egy hirtelen sikoltás hallatszott, amikor az egyik pasi a farkát bedugta Móniba, de a másik kettő a feje mellé térdelt és szopatta. Nyalta és verte a hatalmas farkakat és sikoltozva élvezte a hatalmas farkat a puncijában. Egy idő után cseréltek és felváltva dugták és szopatták.
Amikor az egyik pasi hanyatt feküdt a lányom engedelmesen guggolt fölé és csúsztatta a farkát a szétnyílt puncijába. Nagyon élvezte és amikor az egyik pasi a seggét ujjazta nyüszíteni kezdett. Dugjátok meg a seggem is a nagy farkatokkal, nyögte és amikor a pasi bedugta neki felordított. A hatalmas farok szinte szétfeszítette, de mozgott rajta. Ketten dugták a harmadik szopatta. Ezt is felváltva csinálták és sorra végigment mindenki a punciján, fenekén és a száján. A végén hanyatt fektették és teleélvezték a testét. Tisztára szopta mindegyik farkát és a férfiak elmentek. Az öreg elégedetten nézte Mónit, ahogy szinte elájulva feküdt és folyt le róla a sperma. Kiment és pár perc múlva Ritával jött vissza, aki mosolyogva üdvözölt. Megcsókolt és megsimogatta a merev farkam. Ez már egy kis szórakozás nektek, mondta az öreg és az ágyra dobta a harmadik kazettát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 11. 21. szombat 08:24
Egész jó
#6 A57L 2013. 07. 23. kedd 06:04
Nem rossz.
#5 pier 2008. 08. 29. péntek 07:07
Szuper!
Bár, nekem az első rész tetszett a legjobban!
Olyan lányokkal szivesen leveleznék, akiknek tetszett és élőben is eljátszhatnánk a történetet! Magas, olaszos srác. pier.pr@gmail.com
#4 fiest 2007. 05. 2. szerda 15:07
összecsapott!ötlet jó!stilus is!több időt kell ráforditani!
#3 Süni 2004. 08. 24. kedd 06:23
Sokkal gyengébb az előzőeknél, el van kapkodva.
#2 zero 2004. 08. 23. hétfő 13:34
Sajnos, ez egy kicsit összecsapottabb volt mint az előzőek, a két korábbi részhez méltatlan.
#1 Törté-Net 2004. 08. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?