A+ A-

Joli

Joli végig simította hosszú selymes szoke haját, miközben szemrevételezte meztelen szuz testét a tükörben.
Megcsodálta milyen szépformájú bozont öleli körbe punciját. Érintetlen keblei akár egy érett istenno keblei. Ujjaival végig borzolta ölének bozontját.
Egyik ujja véletlenül becsúszott az ajkai közé. Gerincén érezte, végig fut rajta egy kellemes bizsergés.
Most már szándékosan süllyesztette ujját az ajkai közé, az érzés ugyanaz volt.
Elkezdte simogatni azt a részt, amely elocsalta az izgató érzést. Nagyon kellemes érzés töltötte el visszahanyatlott az ágyba és folytatta testével a játszadozást. Minél jobban akarta érezni a semmihez sem hasonlító érzést, amit imént fedezett fel.
Egyik ujjával felfedezte az ismeretlen érzést kiváltó területet, a másikkal már követte is és tudatosan csalta elo ölébol az izgalmat.
Teste átvette kezének ritmusát és most már egész teste is aktívan részt vett a felfedezésben. Hamarosan a másik kezével is követte az elsot és elmerült a már felfedezett bozótosban, hogy újabb vágyak forrását kutasa.
Légzése felgyorsult a soha nem tapasztalt hullámokban áradt szét testében a vágyakozás. Majdnem felsikoltott, amikor puncijából kilövellt az orgazmusának feltöro nedüje. A kilövelo folyam eláztatta kutakodó kezeit. Csillogó szemmel nézte a folyam apadását és érezte testében csillapulni a hullámzást.
Kezeit szájához emelte, hogy megkóstolja a puncijából kilövellt nektárt.
Most már eltudta képzelni mi történt akkor, amikor a novérét hallotta a szomszéd szobában sikoltozni, aki Tamással próbálta bejárni a gyönyör útjait. Azt is hallotta, hogyan könyörög a novére, hogy még többet kapjon. Az egész úgy hangzott mintha Tamás bántaná ot.
Tamás otthon volt, még de Joli nem hallott semmit.
Joli elobújt a szobájából és a fürdoszobába ment. Kinyitotta a zuhanyt és bevizezte a fürdokesztyut. Elkezdte magát ledörzsölni a kesztyuvel, amikor a bozontos puncijához ért a fürdokesztyu bolyhos anyaga, ismét végig futott rajta az izgalom. Teljesen beleborzongott. Tovább dédelgette punciját és az ajkára toluló halk sikolyok visszhangoztak a fürdoszoba faláról.
Joli becsukta a szemeit, és fejét hátravetette. Ismét át akarta élni a korábbi érzéseket. Egyre hangosabban sóhajtozott. Úgy hangzott mintha zokogna.
Hirtelen nyikorgást hallott, megdermedt és azonnal abbahagyta a játékát. Egyik kezével érett melleit próbálta eltakarni a másikkal meg a punciját. A fürdoszoba ajtóban Joli barátja Laci állt.
Laci farka igencsak ágaskodott amint elnézte a fiatal csodás barátnojét.
- Szia! - mormogta Laci mély hangján.
Joli csak állt ott szemeit lesütve, idegesen próbálva eltakarni fenséges testét.
Laci közelebb ment Jolihoz.
- Nem bántalak, Kedvesem, én csak nézni szeretném, hogyan játszol az édes kis punciddal. Most pedig ülj ide a kád szélére és add ide a kesztyut, én is szeretném megmosni a kelyhedet. Rendben? - mondta Laci nyugtatóan.
Joli rövid szünet után beleegyezoen bólintott. Bár félelem és a bizonytalanság még mindig ott bujkált benne, attól is tartott mit fog Laci valójában tenni vele. Leült a fürdokád szélére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 04. 7. szombat 06:13
Közepesnél kicsit jobb.
#4 vakon54 2016. 12. 5. hétfő 03:07
Ezcsak 5 pontot érő írás.
#3 cscsu50 2015. 07. 16. csütörtök 19:36
Elkapkodva a lényeg
#2 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:33
Hamar lezavartad nyes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?