A+ A-

Baráti fürdőzés

Hali, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után még összejártunk és még ma is és egyszer-kétszer smároltunk is. Szóval elkészültem és kimentem a buszra. Felszálltam és a városban leszálltam. Vártam a másik buszt, ami kivitt hozzá és addig gondolkodtam, hogy vajon mi lesz ma?
Kívántam úgy, mint még soha. Megérkeztem hozzá és a szokásos arcra puszi volt a köszönésünk. Bementem a nappaliba, rágyújtottam és leültem az ágyra. Bekapcsolta a dvd-t és elkezdtük nézni a filmet. A filmből alig érzékeltem valamit, mindig arra gondoltam, hogy tudnám becserkészni, megszerezni magamnak akár egy éjszakára is. Észre se vettem, hogy mikor gyúrtam el a cigimet. Hirtelen rá néztem és csak néztem. Most kifejezetten tetszett.
Észre vettem, hogy nézem és rám nézett. Megkérdezte, hogy mit nézek rajta, én meg mondtam neki, hogy csak az arcát. Hirtelen felálltam és megfogtam a kezét, aztán elkezdtem húzni és mondtam neki, hogy gyere menjünk fürdeni. Tudtam, hogy imádja ha ketten fürdünk és most én is nagyon akartam. Rám nézett és láttam a szemén, hogy nem hiszi el. Mondtam neki, hogy igyekezzen, különben meggondolom magam és nem fürdünk. Ez kellő képpen megtette a hatását, azonnal felállt és elindultunk a fürdő fele.
Megengedte a vizet és tele tette tusfürdővel. Jó nagy hab pamacsok lettek a vízen. El kezdett vetkőzni, én nem, én csak néztem. Észre vette, hogy én nem vetkőzök és elkezdett levetkőztetni. Puha volt az érintése, nagyon élveztem. Mikor levetkőztetett bemásztunk a kádba, egymással szemben leültünk és beszélgettünk, közben ő a lábamat cirógatta, én meg a kezét. Már vagy egy órája ültünk így, amikor kezdett kihűlni nagyon a víz. Mivel én ültem a csap felőli oldalon, megengedtem a melegvizet. Nagyon forró volt és majdnem leégette a hátam. Észre vette és mondta, hogy forduljak meg és üljek bele az ölébe.
Hát megfordultam. Jó volt az ölében feküdni. szorosan átölelt. Egyszer csak elkezdett játszani a mellemmel, az ujjával. Nagyon jó volt. A fejével oldalra döntötte a fejem és csókolgatni kezdte a nyakam. Nagyon izgató volt. A kezével már nem csak a mellem simogatta. Mindig egy kicsit lejjebb ment. Már annyira felizgatott, hogy alig vártam hogy a puncimhoz érjen. De ő még csak a belső combomat cirógatta. Már nagyon kívántam. Hozzá férkőztem a nyakához és elkezdtem csókolgatni, majd a fülcimpáját. Tudtam, hogy ettől nagyon felizgul és éreztem is. A férfiassága a fenekemnél volt és szinte már átakart vele szúrni. Kicsit feljebb húztam magam és elkezdtem mozogni. A fenekem szorosan oda nyomtam a péniszéhez, ő erre még jobban felizgult és most már masszírozta a puncim. Nagyon jól esett és nagyon kívántam már.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 12. 16. kedd 06:23
7P
#4 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:43
Gyenge lett.
#3 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 19:58
Eléggé közepes.
#2 smile121 2004. 08. 10. kedd 23:48
hát kicsit rövid volt...
#1 Törté-Net 2004. 08. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?