A+ A-

Fej vagy írás?

Négy órakor vége lett a disconak, a kidobó mesterségéhez híven mindenkit kitessékelt az ajtón és hazament ő is. Ott maradtam az étteremben egyedül, az addig dübörgő zene után most a csend szinte fájt. Mire lestandoltam, rendberaktam a pultot, bezártam az ajtókat, addigra már elmúlt félhat. Ballagva, egyedül andalogva indultam el a főutcán. Világos volt, ébredezett a város. Szerettem ezeket a reggeleket, mert egy megmagyarázhatatlan belsőharmóniára hangolt, ahogy a halvány reggeli napfényben az emberek kiskosárral, biciklivel igyekeztek a piacra, remélve, hogy a legfrissebb zöldséget, húst sikerül megvenni a vasárnapi nagyebédhez. Csend volt, a kutyák még nem ugattak, mert kidühöngték magukat éjjel, a részegek ugatásával. A cigiszagtól bűzlő fehéringem sem zavart a magányosan boldog reggel megélésében. Egy közlekedési és egy gondolati kereszteződéshez érkeztem, döntenem kellett, ha Andihoz akarok menni, akkor balra kell letérnem, ha Katit szeretném meglátogatni, akkor jobbra veszem az irányt. Hazamenni semmiképpen nem akartam, ezért némi eszelés után úgy döntöttem, hogy feldobok egy pénzt. Ha fej akkor Andi, ha írás, akkor Katalin. Nagyon macsónak tűnt a gondolat, hogy így dönthetek, két gyönyörű lány között.
A főiskolás éveim elején sokat csajoztam, buliztam, párszor előfordult, hogy több csuporból is fogyasztottam a szex pazar nektárját. Ezen kissé elméláztam, de a kezem gyorsabban forgott, mint az agyam, mert a húszas megcsillant a fejem felett, és már le is csaptam a balkezemre. FEJ! Hímsoviniszta mosollyal indultam balfelé. Útközben megálltam a pékségnél, bár nem voltam éhes, de gondoltam Andi örülne egy kis friss reggelinek. Be is tértem és összevásároltam mindenféle péksüteményt, kakaót, tejet. A bolt mellet egy nénike árult mezei virágot, vettem is három kisebb csokrot, amit egybeköttettem vele, így mutatósabb volt. A kívánatos reggelivel és a virággal kissé sűríteni akartam magamban a pénzfeldobós választás híg romantikáját. Tudtam, hogy Andi ezt sosem tudja meg, éreztem is némi lelkiismeret furdalást, bevallom nem sokat.
Végre az albérlethez értem, tudtam, hogy egyedül van, mert hétvégére csak ő szokott az albiban maradni, a csoporttársai mind otthon töltötték a tanításmentes napokat. Kapcsolatunk bimbózó volt, egy-két csók csattant el, más még nem történt, de valószínű volt, hogy viszonyunk már megérett a szexre. A csengetésre némi matatás volt a válasz, majd kinyílt az ajtó, Andi álomszemű hunyorgással kukucskált ki a résen. Nagyon megörült nekem, gyorsan a nyakamba is ugrott, átölelt, ahogy hozzám simult, éreztem rajta az alvás melegét, illatát. Átadtam a virágot, és a reggelit, nagyon örült neki, de úgy tűnt, hogy nekem még jobban, mert inkább velem törődött. Becibált az ágyba, lerángatta rólam az ingemet, majd megjegyezte, hogy nem bánná, ha lezuhanyoznék, mert meghal a cigifüsttől, ami kocsmaszaggal keveredve belőlem áradt. Egyetértettem, így kaptam egy törölközőt és elhúztam tisztálkodni. A forró zuhany kicsit frissített rajtam, gondoltam a hajamat is megmosom, így csukott szemel álltam a kádban, miközben samponoztam a sörényemet. Nagy meglepetésemre egy puha, meleg ajkat éreztem a péniszemre rácsusszanni, majd le, majd ismét fel, kinyitottam a szemem, és láttam, hogy az addigra már megkövült hímtagomon Andi játszik finom, lágy ritmusban.
Gyorsan visszacsuktam a szemem, de nem azért, mert nem volt a látvány elragadó, hanem mert csípte a szememet a sampon. Hihetetlenül jó érzés volt, leginkább azért, mert váratlanul ért. Leöblítettem a hajam, vigyázva, hogy meg ne zavarjam serénykedésében. Mikor már nem voltam habos, magamhoz vontam csupasz testét, és vadul csókolózni kezdtünk. Közben el sem engedte a férfiasságomat, élvezettel masszírozta, magához dörzsölte. Közben én a feneke felől próbáltam megközelíteni az édes punciját. Sikertelenül, ezért kicsit eltoltam magamtól, amit ő megjátszott morcossággal egy NAAA! kíséretében vissza akart utasítani. De hamar oldódott az álellenkezés, ballábát felhúzva elétérdeltem, és elkezdtem minden bevezetés nélkül nyalni a csupasz szeméremajkait. Gyorsan forgattam a nyelvem nem törődve semmivel, annyira kívántam, hogy szinte már fájt. Fantasztikus íze volt, nem bírtam abbahagyni, ő nagyokat sóhajtozva, fejét hátracsapva próbált megkapaszkodni a víztől síkos csempefalon, sikertelenül. Jobbkezemmel a fenekéhez tapadva adtam neki biztosabb támaszt, mert a térdei már rogyadoztak a gyönyörtől. A gyakori és annál gyorsabb nyelvelésnek köszönhetően, néhány perccel később, hangszálszaggató orgazmus törte össze erejét s rongybabaként csuklott össze, majd a karjaimba zuhant. Puncija nedveitől elázott ajkaimmal csókolgattam a nyakát, arcát, ahol értem.
Minden puszi erőt töltött belé, de hagyta, hogy kényeztessem még. Addigra az izgalomtól kibírható görcsben állt a nyakam, a nem éppen kényelmes orális szeretkezés után, ezért szeretőmet felnyaláboltam, és a szoba felé indultam ellágyult testével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 2. kedd 07:04
Jó.
#4 listike 2014. 03. 8. szombat 19:16
Nagyon tetszett.
#3 papi 2014. 01. 11. szombat 09:02
Nem rossz
#2 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 22:48
nagyon tetszett....
#1 Törté-Net 2004. 08. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?