A+ A-

Reggel veled

(Vasárnap hajnalban a 3as verzió utáni ébredésben :))
REGGEL... VELED...
(1)
Ott tartottam. Gondolatban. Ezt mondtad, hogy álmodjam tovább...
Álmomban - ébredek.
Reggel van, melletted fekszem. Most eszmélek - kicsit korán (5. 50) még csendes a város (amúgy is hétvége van), de a nap már átszűrődik a függönyökön.
Hozzám bújva fekszel - féloldalasan, a fejed mellett fekszik kinyújtott bal karod. Szemed mélyen lecsukva... Egyenletes lassú lélegzéssel alszol.
A jobb kezem lassan a combodra teszem, és fokozatosan álomba merülök, újra, én is - kicsit szorosabban bújva Hozzád...
...
(2)
Ismét ébredek. Kintről madarak harsány füttykoncertje szűrődik be. Lassan nyíló tekintettel feléd pillantok. A szemed zárva, szád apró mosolyra húzva. Éber álom a Tied is, csak csendesen ízleled a levegőt, ami orgonaillattal van tele. Lassan észlelek. Szorosan bújsz hozzám, popsid lágyan simul ölembe. Megérzem, hogy TE TALÁN már régóta érzed, hogy testem reagált tested közelségére - talán még mielőtt én magamhoz tértem volna...
Így simulunk össze, várakozással, mert biztos Te is tudod már, hogy éberebb vagyok. A szád szögletében legalábbis megnő a huncut mosoly...
Egy kérdés fogalmazódik meg Benned éppen: Kinyújtsad a két kezed nyújtózkodva egy nagyot és megfordulva lassan kinyíló szemekkel az arcomba mosolyogj...
... vagy... ÉVŐDJ velem.
Látszólag alszol tovább, de picit mozdul a tested. A kis változás közöttünk ingerel. Újra megmozdulsz - több ez mint fészkelődés. Inkább - ÉRDEKLŐDÉS. Hogy mit teszek...
Kisujjammal lassan végigsimítom a lábad, ahogy a végéig érek, párszor lágyan fel - le megcirógatom. Lehunyva szemed fejed kicsit oldalt fordul. Csodálatosak a pihék a nyakadon.
A kezem megáll, orrommal a nyakszirtedhez érek, beszívom mélyen bőröd illatát. (Csodálatos így együtt a reggel, a beszűrődő napfény, a tavaszi illatok és TE. ) Megremegsz és fejed megmozdul a szám alatt. Mosolyogsz. A feneked erősen hozzám szorítod, mozgatod magad. Ingerelsz. Merev vagyok, vágyam HOZZÁD feszül. Mozgunk ütemesen, lehunyt szemekkel, kezem most popsid simogatja. Néha az ujjam fel - le végiglopózik az oldaladon.
Majd visszatérek - hogy újra tenyerembe zárjam a combod, a feneked.
A szám gyorsuló táncba kezd a nyakadon, hol itt, hol ott érintve meg hirtelen, de lágyan, közben időnként a vállaid puszilgatom. Mélyül a légzésed. MOst kicsit megállok és csak tartalak. Egy - két ujjam érint meg kószán az oldaladon és a hasadon...
És akkor lassan megmozdul a kezed. Tétován és mégis céltudatosan hátranyúl, ujjaid végei hozzámérnek... OTT. Csak lágyan megcirógatod. Fent és lent. Majd finoman a tenyereddel. Érintgeted, körbesimogatod. Ujjaid közé veszed.
Kezem a hasadról feljebb csúszik. Kényeztetni kezdem a melledet. Sóhajtasz. Lágyan a válladba harapok, ujjaim a melleid járják körbe - körbe. Egy pillanatra lesiklik a kezem. Végig simítom belül a combodat. Kicsit széjjelnyitod. Futólag beljebb is megérintem. Végigsimítom selymes női pamacsod.
Megfordulsz, oldalról föléd hajolok és csókoljuk egymást. Csókolom a szád, a nyakad, a vállaid, oldalt a tested - csiklandoz, nevetsz, de kapkodod a levegőt. A melleid hegyén a kis meggyszemek táncra csábítják a nyelvem. Elengeded magad, hullámzik a hasad, ahogy a számmal oda is elérek. Sóhajtasz, ahogy lejjebb kúszom.
(3)
Ajkam belülről cirógatja combjaid. Megemelkedik az alsótested. Ujjaim feneked alá csúsznak és kicsit magam felé húzlak. Rád lehelek. Hozzád érintem közben a nyelvem, majd visszahúzom - ÉVŐDÖM veled. Lassan, nagyon lassan beléd fúrom az arcom. Az orrommal majd az ajkaimmal simogatlak. Megszédítesz. LÜKTETsz. És én az ajkaim közé veszlek: Körbe - körbe simogatlak. Kinyílsz. Nyelvemet lassan középre csúsztatom, kis vibrálással feljebb húzom - és figyelek. Sóhajtasz. Most már FOLYAMATOSAN. Hangosan. Kezeid hajamat túrják, kócolják. Átadod magad nekem. Nyelvem hol lágyan középen és körbe - körbe mozgatom, hol felcsúsztatom oda, ahol kis pontocska várja türelmetlenül, hogy újra és újra játsszam vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.6 pont (5 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 07. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?