A+ A-

Az első eset

Ez a történet jó 15 évvel ezelőtt esett meg velem. Azóta sok mindenen keresztülmentem, és sok miden megváltozott, de biztos vagyok benne, hogy amit most leírok alaposan megváltoztatta az életem.
A dolog úgy kezdődött, hogy 18 évesen vidékről felkerültem egy pesti egyetemre. Az első évben kolégista voltam, de amikor a testvérem is felkerült elhatároztuk, hogy keresünk egy albérletet. Elég hamar találtunk is egyet, és mivel három főt kerestek tesóm beszervezte még egy haverját is. A főbérlő egy fiatal pár volt, első ránézésre normálisnak tűntek, bár nem nagyon illetek össze. A fiú tök átlagos volt elég csendes, és valamivel fiatalabb, mint a lány. Ő 22 - ő volt míg a "menyasszonya" 25. A lány viszont elég feltűnő szépség volt. Hosszú, hullámos szőke hajú, kék szemű. Szabályosan szép arcú. Nem volt túl magas, de sportos, izmos teste gyakori mozgásról árulkodott. Szép formás feneke, és méretéhez képest nagy mellei voltak.
Eleinte minden jól ment, beköltöztünk a nagyobb szobába, ők ketten voltak a kisebben, a konyhát, fürdőszobát természetesen közösen használtuk. Aztán egyre több veszekedés alakult ki köztünk. A lánynak semmi nem tetszett, mindenért ránk szólt. Nem vihettünk fel barátokat, beosztotta a fürdőhasználatot, ilyesmi. Állandóan zsörtölődött, de mivel nem volt más lehetőségünk eltűrtük a dolgot. A mindennapi civódás miatt elmérgesedett a helyzet és két hét után már alig szóltunk egymáshoz. Mi hárman csak Hárpiának hívtuk a kis kurvát, és rendesen utáltuk.
Így ment el több, mint egy hónap, amikor, az egyik délelőtt, elmaradt egy előadásom, ezért az albiban maradtam. Ilyenkor senki sem szokott itthon lenni. Gondoltam belenézek egy pornófilmbe amit egy havertől kaptam. Jó kis film volt, mivel már egy ideje nem volt barátnőm, és alkalmi randi sem jött össze erősen felizgultam. Kihasználandó az egyedüllétet önkielégítésbe kezdtem. Már éppen elmentem volna, mikor hirtelen benyitott Alexa. Persze rögtön észrevette, hogy mit csinálok, én meg kapkodva igyekeztem felhúzni a bokáimról a rövidnadrágom, majd kikapcsolni a filmet. Ő megállt az ajtóban, és először rettenetesen dühös ábrázatára gúnyos mosoly költözött.
Idegesen, kicsit szégyelve magam fordultam felé:
- Hogy képzeled, hogy csak így kopogás nélkül berontasz?
- Mi van kisfütyi nem találsz magadnak nőt? - hagyta figyelmen kívül kérdésem.
- Semmi közöd hozzá, mit akarsz?
- Azért jöttem, hogy megkérdezzem, mi az a disznóól már megint a konyhában, nagyon unom már a trehányságotokat, és igenis van közöm hozzá, ha itt rejszolsz a lakásomban! - rivallt rám.
- Én nem... - dadogtam zavaromban.
- Ezzel betelt a pohár kisfütyi. - mondta gúnyosan, és elindult felém.
- Két lehetőséged van: Azonnal eltűnsz innen, de akkor biztos lehetsz benn, hogy holnaptól az egész évfolyamod tudni fogja mit műveltél, vagy mától azt teszed amit mondok. Megértettél? - állt meg előttem csípőre tett kézzel.
Nagyot sóhajtottam, nem tudtam mitévő legyek, ha ez kitudódik elég ciki lesz. Még ha ellentmondok is neki páran biztosan elhiszik, ráadásul az albérletből is kitehet.
- Mit tegyek, hogy elfelejtsük ezt az egészet? - kérdeztem végül.
- Hm, azt hiszem alapos nevelésre lesz szükséged, de ne félj tőlem megkapod.
- Térdelj le!
- Na ne... - kezdtem, amikor kaptam egy hatalmas pofont. Fel akartam pattani, de megelőzött, és az ágyékomra lépett.
- Ne feleselj, és szólíts Alexa úrnőnek! Belemarkolt a hajamba, és az arcomba sziszegett:
- Jól figyelj ez az utolsó lehetőséged, most még elmehetsz, az előbb vázolt feltételekkel, de ha maradsz engedelmeskedned kell.
- Na mi legyen?
Kétségbe esetten gondolkoztam valami kibúvón, de nem találtam.
- Maradok. - nyögtem.
Megint kaptam egy pofont.
- A megszólítással mi lesz?
- Maradok, Alexa úrnő.
- Jól van, most pedig térdre! - engedett el.
Nem volt mit tennem, megadtam magam ennek az erőszakos lánynak.
- Vedd le a trikódat, és menj a sarokba! - jött a következő parancs.
Megvárta amíg odaérek, majd kiment.
- Ott maradsz amíg visszajövök! - szólt még vissza.
Az ajtót nyitva hagyta, így jól halottam mit csinál. Bekulcsolta a bejárati ajtót(átkoztam magam, amiért nem hallottam meg, amikor bejött), majd a fürdőszobába ment. Jó negyed óráig ott volt, aztán a szobájukban lomolt valamit vagy tíz percig. Mivel nem tudtam, hogy tusol, vagy csak mosdik, nem mertem elmozdulni, a szobájukból meg bármikor átnézhetett, ezért ott térdepeltem fél órát mire visszajött.
Közben azon gondolkoztam, mit is akarhat velem. A fensőbbségét bizonyítani, vagy valami ilyesmi, az látszott rajta, hogy élvezi ha parancsolgathat. Annak ellenére, hogy ki nem állhattam, és utáltam, hogy engedelmeskednem kell neki némi izgalommal töltött el a várakozás.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2018. 05. 20. vasárnap 12:37
Fantáziának is beteges.
#6 sikamika 2014. 06. 4. szerda 23:21
kicsit beteges...
#5 Péter 2008. 04. 28. hétfő 18:22
Hát ez egy nagy hülyeség, akár kitalált, akár nem. Mindkét esetben szégyellje magát az illető, utóbbibban fel is jelenteném...
#4 slave 2008. 01. 21. hétfő 17:06
ha valaki tud ilyen főbérlőt rohanok:)

#3 Gerontfil 2005. 04. 8. péntek 05:24
Nekem tetszett.9pötty.
#2 pet 2004. 08. 31. kedd 15:04
Jó történet, hasonlót még sehol nem olvastam, amennyire értek az ilyesmihez. Jó a stilus is. Csak egy ici picit valószinütlen és privát vélemény: nem szivesen lennék "kis fütyi" helyében, inkább csak olvasgatni jó ilyen ritka nőkről...
#1 Törté-Net 2004. 07. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?