A+ A-

Hurrá, nyaralunk!

Bő 4 éve voltunk együtt a párommal, amikor először mentünk el úgy igazán nyaralni. Persze eddig is együtt töltöttük szabadidőnk nagy részét, de miután összeköltöztünk, inkább a berendezkedéssel voltunk elfoglalva, mint azzal, hogy a nyaralásra spóroljunk. Tavasszal, a szülinapomra kaptunk Erik szüleitől egy Erdélyi társasutazást. Mindketten nagyon örültünk neki, hiszen mindketten odavagyunk a hegyekért. Elérkezett a nagy nap, mi két súlyosra pakolt sporttáskával érkeztünk meg a parkolóba. Furcsa volt, hogy ülésrend szerint kaptunk helyet, de mivel a busz kényelmes volt, légkondis, és tiszta, nem nagyon zavart minket. Az utazóközönség azonban annál jobban. 70 és a halál közti nénikék és bácsikák, akik egész úton vadmagyarkodtak. Felüdülés volt a másik két fiatal, Áron és Zsuzsa, akik a szüleikkel jöttek. Már első nap, a városnézés közben összehaverkodtunk, ahol kiderült, hogy ők testvérek, és Zsuzsa az együttesével már sokszor járt Romániában. Így alakult, hogy ugyan a csoporttal utaztunk, és szálltunk meg, mégis kis négyesünk külön utakon járt. A második napon tűnt fel, hogy Zsuzsa férfiként nézegeti a kedvesemet. Este beszélgettünk a dologról, kissé zavartan nevetgéltünk, mennyire felizgatott a dolog mindkettőnket. Nyíltan mondtam meg a kedvesemnek, ha úgy alakul, élvezze ki Zsuzsa társaságát, mire ő azt mondta, inkább kettőnket élvezne együtt. Na, ettől én teljesen kész lettem, másra sem tudtam gondolni, minthogy hármasban szeretkezzünk. Lánnyal nem voltam még soha, és a hármas is csak a fantáziámban élt. Egészen a következő estéig...
Sepsiszentgyörgyön majdnem egy hetet töltöttünk el, kis szállodánk nem volt ugyan egy nagy durranás, de mi fiatalok úgyis inkább beültünk valahova esténként. A kocsmázás nagyon jó szórakozásnak bizonyult, hiszen olyan italokat kóstolhattunk meg, amik itthon horribilis összegbe kerülnek. Kint pedig a legnagyobb részegeskedésért se fizettünk négyünknek annyit, mint itthon egy egyszemélyes vacsoráért... a hangulatunk már nagyon jó volt, persze a szexre terelődött a szó. Zsuzsa ekkor bevallotta, hogy nagyon tetszik neki a kedvesem, de fura módon valahogy engem is izgatónak talál. Kockázni kezdtünk, a tét egy-egy csók volt. A srácok tiltakozására belementünk, hogy ők csók helyett ihatnak egyet. Elcsattant néhány csók, legurult néhány pohár alkohol, amikor Zsu soron kívül odahajolt hozzám, és megcsókolt. Nagyon fura, nagyon részegítő, buja csók sikeredett, a két srác szeme majd kiesett. A mi felbátorodva egymásnak estünk, simogatni kezdtük egymást. Boxunk fala jótékonyan takart a leskelődő szemek elől, így csak segített, hogy esetleg megláthatnak minket. Mindkét fiút láthatólag felizgatta a dolog, mi kuncogva nyúltunk a poharunk után, cinkos pillantásokat váltva.
Hazafelé Zsu a kedvesem mellett lépkedett, Áron pedig az én másik oldalamra csapódott. Természetes volt, ahogy belékaroltam. Mivel ők a szüleikkel egy szobát osztottak meg, Erik felajánlotta, hogy ha van kedvük, még tévézhetnénk nálunk. A szobában előkerült egy újabb üveg bor, meg némi rágcsálnivaló. Valahogy úgy alakult, hogy Zsu Erikkel kezdett beszélgetni, én pedig Áronnal csevegtem. Amikor Zsu megcsókolta a kedvesemet, szélesen elvigyorodtam. Áron bátortalanul kérdezett rá, hogy megcsókolnám-e őt. Helyes fiú volt, bár nekem a 20 évével kissé fiatal. Kedvesemék látványa felizgatott, gondolkodás nélkül kínáltam fel a számat Áronnak. Ő mohón hajolt rám, szinte harapta az ajkaim. Rossz szokásom, hogy csókolózás közben nézelődök, most igencsak jól szolgált. Áron csókolt engem, Zsu a kedvesemet, én pedig lestem őket. Ölem szinte rögtön benedvesedett, halk nyögésemen Áron felbuzdult, elkezdett simogatni. Páromék ekkor felénk fordultak. Vörösre csókolt ajkuk, és kissé hitetlenkedő, de izgatott pillantásuk még jobban felgyújtotta bennem a tüzet. Erik odajött hozzánk, és megszabadított nadrágomtól és falatnyi bugyimtól, és rutinosan simogatni kezdett.
Áron szemei majd kigúvadtak, ahogy Erik odaintette magához, és ujját a csiklómra rakatta. Hangosan felnyögtem, aztán csak azt láttam, hogy Zsu is szabadul a ruháitól. Fölém hajolt, és újból szájon csókolt, vékony ujjaival meredező mellbimbóimat simogatta. Közben odalent valaki belémnyalt. Felismertem volna Erik mozdulatát, de ez a nyelv új volt, tapogatózó, ismerkedő. Testemen végigrobajlott a gyönyör. Zsu még mindig csókolt, a mellemet, nyakamat simogatta, amikor felnyögött. Erik őt kényeztette lent, nyalta, ujjazta, ahogy kivettem a hangokból. Egy lélegzetvételnyi szünetben megszabadultam a felsőmtől, kikapcsoltam a melltartóm, de levenni már nem volt időm, Áron megelőzött. Ágaskodó bimbóimra vetette magát, mohón nyalni, szívogatni kezdte őket. Hangosan sóhajtoztam, nyögdécseltem, nagyon finom volt az érintése. Ekkor kedvesem egyik kezével áttért hozzám, mélyen benyúlt forró, lüktető barlangomba. A kéjtől megremegtem, kezem kapaszkodót keresett, és Zsut találta meg. Simogatni kezdtem a gömbölyded női testet, Zsu tetszése jeléül hangosakat nyögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:12
Nem rossz.
#3 alextron 2006. 06. 18. vasárnap 20:30
A történet nem rossz.
A "vadmagyarkodás" viszont egy szemét liberális beszólás volt - főleg hogy egy politikamentes oldalról van szó.
Nem figyel a moderátor ?
#2 Bandi 2004. 07. 13. kedd 23:14
Azért annyira nem jó, hogy ilyen jó átlaga legyen...
#1 Törté-Net 2004. 07. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?