A+ A-

Balázs és én

Balázst egy barátnőmön keresztül ismertem meg. Én vettem el a szüzességét, én voltam/vagyok az első nő az életében. Most az egyik (igen jó és részemről szenvedélyes) szeretkezésünkről írnék... Balázs nem egy nagy szám, még csak 17 éves, de szeretkezésben olyanokat nyújt, amit eddigi pasijaim nem igen tudtak...
Ahhoz képest, hogy 17 éves, nem igen tartottam lehetségesnek, hogy szűz sráccal kezdtem, mert olyan pózokat/fogásokat tudott, hogy leesett az állam.
Kezdem is.
Balázs egy fülledt nyári estén ott aludt nálunk. Szüleim már természetesen régen lefeküdtek, nem nagyon érdekelte őket, mit csinálunk, hisz' úgyis tudják, hogy mi van köztünk. Balázzsal először csak DVD-t néztünk, aztán mint mindig szinte, elkezdte simogatni a popsim, mire huncutul rá mosolyogtam, és mondtam, hogy "de lehet, hogy nem kéne". Erre ő rám vigyorgott és megcsókolt. Ráültem a derekára, jobban mondva a farkára, ami még félkemény volt... (Gatyán keresztül.) Előre hajoltam, mire a hajam az arcába hullt, és újra megcsókoltam. Kezét rátettem a popsimra, és erre ő azt elkezdte masszírozgatni. Kezemet háta alá dugtam, és elkezdtem őt karmolászni. Közben számmal oldalt haladtam, nyakát, fülét puszilgattam, fülcimpáját meg-megharaptam. Közben pólóját egyre feljebb húztam. Megálltunk kb. 2 percre, amíg mindkettőnk ledobta magáról a pólót.
Mivel nem hordok melltartót, rögtön a melleimre tapadt. Szívogatta, húzogatta nyelvével-fogával. Belemarkoltam hajába, és hangosan nyögtem, becsuktam szemem. Lejjebb haladt, tetkómat puszilgatta, és a sebemet, amire elég érzékeny vagyok. Mivel ölében ültem, ez egy kicsit nehéz volt, ezért legördültem róla. Látszott gatyáján, hogy már ő is fel van húzva. Gyorsan levettük megmaradt ruhadarabjainkat. Ágaskodó hímtagja, mint kard, úgy ugrott elő alsónadrágjából. Rögtön lecsaptam rá. Kezemet ráhelyeztem, és finoman, a makk alatt lévő részt is simogatva, fel-le húzogattam péniszén a bőrt. Utána odahajoltam hozzá, és nyelvemmel kezdtem el rajta játszani. Megnyaltam (éppen hogy) makkját, lejjebb mentem, és a makk alatt nyalogattam, közben kezemmel heréit simogattam. Nyelvemet fel-le szánkáztattam farkán, utána az egész makkját bekaptam, és farkát tövig nyeltem. Túl nagy volt nekem, köhögtem, mire Balázs elkezdte simogatni a fejem. Kérdően néztem fel rá, mire ő mosolyogva hátra döntött...
Befészkelte magát lábaim közé és puszikat adott a combomra, direkt hergelve, hogy még jobban kívánjam nyelvét. Már mindenhol puszilgatott, csak csiklómhoz nem ért hozzá, pedig igen csak kívántam már. Mikor végre hozzá ért egy pillanatra, hangosan felnyögtem. Elvigyorodott, tovább nyalt, nem tudtam, mit, hogyan csinált, csak azt éreztem, hogy ez így nagyon jó. Lassan 1, majd több ujját is behelyezte hüvelyembe. Végén már nem bírtam tovább, könyörögtem neki, jöjjön már belém. Még egy utolsó puszit kaptam csiklómra (amit nyögéssel "jutalmaztam"), majd végre valahára belém hatolt. Azt az érzést nem lehet leírni. Lábaimmal átkaroltam őt, karomat nyaka köré fontam. Ütemesebben kezdett el bennem járni, begöndörítettem a hátam, mint egy cica. Nagyon élveztem, amit csinált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 sztbali 2010. 06. 30. szerda 15:17
Én is Balázs vagyok. Lennék annak a Balázs-nak a helyében.
#1 Törté-Net 2010. 06. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?