A+ A-

Valójában csak egy álom?!

Hirtelen ébredtem. Fölültem az ágyban, és a kezembe temettem homlokomat. Kicsit megszédültem, a fejem még mámoros volt a tegnap esti bulitól. Jó későn értünk haza, s az utolsó emlékem, hogy fáradtan levetem magam az ágyra. Az ablakon keresztül kellemesen sütött a Nap, állott szag keringett a szobában. Szememmel követtem a napsugár útját és az első dolog amit megláttam az egy farmernadrág volt, ledobva a földre. Nocsak... bár még mindig kába voltam, kezdett derengeni, hogy vajon hogyan kerülhetett az oda. Mellette még rengeteg ruhadarab hevert, úgy látszik igen fáradtak lehettünk, hogy nem pakoltuk el őket. Még üldögéltem az ágyon, végül felkeltem ami akkor komoly és igen bonyolult műveletnek tetszett, hiszen a rám és Kedvesemre csavarodott takaró igen-igen megnehezítette a dolgomat. Végül sikerült kikecmeregnem az ágyból. Első utam a fürdőbe vezetett. Sokáig zuhogott a vállamra a langyos víz, mire teljesen fölébredtem. Gyorsan beszappanoztam a testem, hasamhoz érve nyugtáztam, hogy mégsem álmodtam azt a harapást. Mosolyogtam, bár kissé fájt. De nem érdekelt, hiszen tudtam, hogy ez az Ő nyoma és azt jelenti, hogy Hozzá tartozom. Jó Hozzá tartozni. Megtörülköztem, felöltöztem és kimentem a konyhába. Még onnan is hallottam szuszogását, mindig is szerettem erre elaludni, olyan megnyugtató, mint a macskadorombolás.
- Azt jelenti hogy elégedett... vagy csak egyszerűen fáradt és piszkosul jól alszik? Lényegtelen. Ott van, én meg itt vagyok kinn a konyhában és soha nem készül el a reggeli ha az időmet ábrándozással töltöm! Főtt tojás, szeletelt paprika, paradicsom és uborka. Bőven megteszi reggelinek, hozzá még tea. Kitűnő! - nem is tudtam, hogy ilyen jól tudok főzni... na jó, ezt inkább hagyjuk.
Halk mocorgás... fölébredt.
- Cííja...- motyogta a hátam mögött és hátulról átölelt.
- Jó reggelt! Hogy aludtál? - kérdeztem hátrafordulva és hirtelen azt hittem, hogy szétpukkadok attól a látványtól. Ő egyszerűen kitűnő a haj elalvásában de ilyen extrém frizurát még sosem produkált. Észrevette! Egyszerűen nem tudom az érzelmeimet eltitkolni, hogy ne látszódjon meg az arcomon, hát persze hogy észrevette.
- Jóvanna! Miért mindig a kisebbet kell kinevetni? - mondja Ő azzal a 182 centijével és 100 kilójával.
Hát igen Ő egy pici babuci, ártatlan kis bárányka, akit nem szabad bántani, mert egy nebántsvirág. Igen. Egy kétajtós szekrény. Én csak egy fél fejjel és kb. 40 kilóval vagyok könnyebb, de ez elég nagy testi fölényt biztosít Neki hogy bármikor azt tegyen velem amit akar. Mindig csodáltam az erejét és azt is hogy sosem használta ki úgy hogy én azt ne akartam volna. Hát igen, bár nem egy izomkolosszus, ennek ellenére igencsak nagy erőt képes kifejteni... az ágyban... is. Sosem bántott, pedig bármikor megtehette volna. Sosem kényszerített semmire, pedig nem lett volna sok választási lehetőségem, mégsem tette. Sőt, inkább Ő kényeztetett amikor csak tudott.
- Nem nevettelek ki, csak egyszerűen nagyon aranyos vagy ezzel a hajkölteménnyel - mondtam Neki és visszafordultam a kenyérhez, hogy folytassam a szeletelést. Ő átölelt, kissé felszisszentem, a keze pont a harapást érte...
- Nagyon megszorítottalak?
- Nem. Csak pont ott fogsz, ahol megharaptál.
- Bocsánat. Megyek fürdeni.
Belecsókolt a nyakamba és kiment a fürdőbe. Miközben Ő fürdött, én végeztem a reggelivel és bevittem a szobába. Kinyitottam az ablakot, hogy bejöjjön egy kis friss levegő. Lepakoltam az asztalra, a ruhákat összeszedtem és eltettem. Nemsokára megjelent egy szál törülközőben, s én egyből elmosolyintottam magam.
- No mi van? Nem tetszik valami? - kérdezte tettetett sértődött hangnemben, én már vigyorogtam- Kötözködsz, kötözködsz?! - kérdezte, két kezét ökölbe szorította és elkezdte ide-oda hintáztatni a fenekét, mint aki éppen bunyózni készül, csak annál éppen sokkal idétlenebbül.
- Nem, nem kötözlek meg - feleltem
- Kötözés? Ez egy jó ötlet. Legközelebb úgy csináljuk, jó lesz? Vagy tudod mit? Szerzek a haveromtól egy bilincset.
- Miért akarsz Te megkötözni? Úgysem szököm meg.
Reggeli közben folytattuk a beszélgetést és abban maradtunk, hogy majd egyszer, ha lesz hozzá kedvem, kipróbáljuk. Miután végeztünk kivittük az edényeket a konyhába. Én elmosogattam, Ő visszament és beágyazott. Bementem Hozzá és leültem mellé az ágyra.
- Jól érezted magad tegnap este? - kérdezte. Azt feleltem, hogy igen és mivel az ébredés óta több minden az eszembe jutott az estével kapcsolatban, hát kajánul vigyorogni kezdtem.
- Főleg az tetszett, ahogyan csókoltál - vallottam be Neki.
- Amikor így csókoltam? - kérdezte és magához húzott.
Finoman a két kezébe vette az arcomat és egyre közelebb és közelebb húzott magához. Lehunytam a szemem. Érezni kezdtem a száját a számon. Eleinte csak apró finom puszikat lehelt az ajkaimra, majd nyelvét is bevonta a játékba. Finoman harapdálta alsó ajkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 06. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?