A+ A-

Egy asszony a tengerparton

38 éves nő vagyok, két gyerekkel férjjel. 168 magas asszonyos alkat, igen nagy mellekkel, 120-as méretet meghaladó kebleim igyekeztem kordában tartani, nehogy lógjanak. Nem voltam vékony, se kövér. Férjemet volt hogy megcsaltam már, de nem volt állandó szeretőm.
Horvát tengerpartra utaztunk apartmanba. Sokat fürödtünk, napoztunk. Egy alkalommal egy eleddig ismeretlen strandra mentünk. Jól összevesztem a férjemmel valamin, ő megsértődött és elvonult egy sörözőbe, én ottmaradtam a parton. Napoztam, nézelődtem, dühöngtem. Nem messze tőlem volt egy fiatalokból álló csoport, 5 férfi egy lány. A lány 18 körüli a fiúk 20-25 közöttiek. Vidámak voltak, sokat nevettek, valószínűleg horvátok voltak, egy kukkot sem értettem a beszédükből. A mosdóban összefutottam a lánnyal, nagy nevetések közepette jelbeszéddel magyarázta el, merre van a wc.
Kinn a parton tőlem úgy 6-7 méterre lehettek, éppen valami hideg üdítőt ittak. A lány mutatta nem kérek-e. Kértem, odajött és ittam egyet. A fiúk csodálkoztak, mikor a lány visszament kérdezgették, gondolom azt, honnan ismer. Pár perc múlva a lány levette a bikini felsőjét. A fiúk nevettek és minden bámulták a lány melleit, aki sütkérezett a tekintetek alatt. Látta, hogy nézem, intett nekem én is vegyem le a felsőm. Tiltakoztam, de erre a fiúk is lelkesen mutogatták vegyem le. Gondoltam nem illik egy 38 éves nőnek ismeretlenek előtt a csöcseit mutogatni, főleg annak akinek ilyen nagy. A társaság közelebb jött és hevesen magyarázott nekem. Hirtelen magam sem tudom miért egy mozdulattal levettem felsőm és ott ültem pucér mellekkel. A fiúk megtapsoltak és mutogattak, hogy ez igen ez szuper. Ennyit értettem belőle, hogy szuper szuper. Szokatlan helyzet volt, aminek hatására a mellbimbóim felágaskodtak. Kicsit mocorogtam, erre hatalmas melleim hullámozni kezdtek. A fiúk leplezetlenül bámulták melleim és két kézzel mutogatták, hogy mennyire szívesen megmarkolnák őket. Egy idő után megszoktam a helyzetet, már mertem mozogni, hajolgatni is, nem zavart hogy melleim ugrálnak, lógnak lefelé. A fiúk átjöttek és mellémültek és bámulták melleim. Felizgatott a dolog, főleg mikor láttam hogy mindegyik fiúnak a farka is kinyomja a gatyáját. Az én nagy melleim ilyen hatást gyakorolnak fiatal fiukra. Bevallom tetszeni kezdett a dolog és ez nemcsak mellbimbóimra gyakorolt hatást, hanem alul is...
A lány közben csókolózni kezdett az egyik fiúval. A fiú nem zavartatta magát, simán megmarkolta a lány picike melleit csókolózás közben és markolászta, gyúrta őket. A lány nem tiltakozott, sőt megdöbbenésemre kezével a fiú lábai közé nyúlt és gatyáján keresztül megmarkolta farkát. Nem zavarta őket, hogy a többi fiú bámulja őket. Közben észrevettem, hogy az egyik fiú mellém ül és kezeit óvatosan combomra rakja mintegy véletlenül érintve. Nem tudtam mit csináljak, ezt ő bátorításnak vette és kezével feljebb nyúlva óvatosan megérintette mellem. Na erre már odanyúltam és eltoltam kezét. Visszarakta combomra és nem mozdult. Egy fél perc múlva ismét feljebb nyúlt és mellem simogatta, megint eltoltam kezét. Ez többször megismétlődött és láttam, hogy a játékot mindegyik fiú feszülten figyeli. Kíváncsiak voltak meddig megyek el. Sokadik próbálkozás után a fiú látta, hogy nem engedem a melleim megfogni, ezért csak a combomat simogatta. Közbe ment a beszélgetés, amiből semmit nem értettem és a fiú ismét merészebb lett, ezúttal combom belső felét simogatta, egyre közelebb érve lábamközéhez. Mikor tenyere bikini alsómra simult ismét eltoltam kezét. Pedig ekkor már nagyon izgatott a dolog, 38 évesen ritkán él át az ember ilyen kalandot. Szóval a bikini alsóm nemcsak a víztől volt nedves. De mivel 4 fiú és 1 lány figyelte a kéz próbálkozásait, nem mertem levetkőzni gátlásaimat. Azt hagytam hogy combjaim simogassa, de tovább nem. Aztán felálltak és hívtak magukkal, úgy vettem ki szavaikból üdítőt inni. Fel akartam venni felsőm, de mutatták nem kell. Így félpucéran mentem velük libegő mellekkel. A lovagom most sem hagyott ott, egy kézzel átölelve fenekemre tapadt tenyere. Hagytam, hogy simogassa.
Kiderült egy kis parti étterembe hívtak, fülkék voltak, az egyikbe ültünk be hatan. A lány és a pasija ismét csókolóztak és tapizták egymást és az én fiúm is mellém ült. Ennivalót kértek és italt nekem is. Bort amit a fejembe szállt egy kicsit. A lovagom koccintani akart velem és gondolom nem véletlenül kiloccsantotta a bort éppen mellemre. Rögtön vette a szalvétát és a többiek hujjogása közben elkezdte óvatosan letörölni melleimet. Persze mikor kész volt, ledobta a szalvétát és kézzel is ellenőrizte hogy száraz-e. A fejembe szállt bortól most már nem tiltakoztam, így a fiú hozzámfordult és egyik kezével melleimet kezdte simogatni. A simogatás persze átment markolászásba, gyúrásba, tapizásba, amitől bimbóim ismét ágaskodtak. A fiú ekkor ráborult mellemre és míg egyiket markolta a másikat csókolni kezdte. Hátradőltem, így szabad utat adva neki nyalogatta bimbóim, szívta őket csókolta és gyúrta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:41
Nagyon jó
#9 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:19
Jó írás.
#8 sikamika 2012. 07. 10. kedd 21:18
kurvás de joo smile
#7 Patyomkin 2004. 12. 30. csütörtök 20:49
Hello! My name is Vera! Kammer Vera!
#6 Ádicsek 2004. 06. 19. szombat 01:19
Véletlen sem, hanem a történet szerzőjének, bocs ha félreérthető voltam... :-)
#5 Ildica 2004. 06. 18. péntek 19:19
Ádicsek,ez esetleg nekem szolt?
#4 Ádicsek 2004. 06. 18. péntek 06:42
HA esetleg akarsz ilyen jókat dugni, kerss meg emailben :-)
#3 Ildica 2004. 06. 17. csütörtök 15:19
Bocs,de nem tudtam végigolvasni,mert valoszinütlenül nem igaz.
#2 levim 2004. 06. 17. csütörtök 15:09
Így elég kurvás a történet. Nem is valami cizellált.
#1 Törté-Net 2004. 06. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?