A+ A-

Így kezdődött...

A történetet kívülállóként írom meg, pedig velem és a feleségemmel történt meg, de jobbnak láttam, ha kettőnk közös tapasztalatát foglalom egymásba.
Forró nyári délután az egyik budapesti kollégiumban. A vizsgaidőszak közepén vagyunk, egy izzasztó hétvégén. A kollégium szinte teljesen üres, csak elvétve találni egy - egy szobában egy embert. Robi a szobájában ül, szobatársai mind hazautaztak, egyedül tanulmányoz valamit a szoba számítógépén. Nem játszik, tanul. Ritkán szokott játszani, de most nagyon koncentrál a vizsgájára. Olyannyira, hogy nem is hallja meg a kopogtatást. A kollégiumban dívó szokás szerint a vendég egy kopogás után bejöhet. Most is kinyílik az ajtó. A zsanér nyikordulására figyel fel Róbert. Kissé zavartan pillant az ajtó felé. Először csak a combok látványa tudatosul benne, szép, formás combok, kellemesen napbarnított bőr. Az egész láb formás, sportos, de nem túlzottan izmos, csak annyira amennyire kell. A combok felett egy farmer rövidnadrág, melyek enyhén megfeszülnek a combon. Felette egy köldök feketéllik, az egész has látható, majd csak a melleken találkozhatunk ismét ruhával, egy laza kis ruhadarab, mely túlzottan is sejteti a takarnivalót. Majd következik egy váll. Mindenütt az a finom lebarnult bőr! Robi ezt szerette legjobban. Majd végre tekintete elérte a jövevény arcát is, és a döbbenet ellenére felismerte: Szilvi az. Barna haja kellemesen omlik alá, nagyon szép keretet adva az arcnak. Mélybarna szemek néznek vissza Robira.
- Hello! Zavarlak? - kérdezi a tünemény.
- Szia - nyögi ki pár másodperc után Robi. - Nem dehogy!
Szilvi bentebb lépett. A kollégium e folyosóján csak két lány lakott: két lány negyven fiúra. Ezek egyike volt Szilvi, a folyosó legvégén laktak egy szobában. Nem volt barátja, oltárian nézett ki, de keveseknek adta oda magát. Csak mikor ő is kívánta a szexet, de akkor szinte bárki megkaphatta. A folyosóról már sokan mondhatták el magukról: megkívánt engem. Robi nem tartozott közéjünk. Szerény srác volt, enyhén sportos alkattal, szőke hajjal, kék szemekkel. Ha akarta volna, könnyen talált volna magának barátnőt, de rendkívül naiv srác volta miatt 21 évesen még csak képernyőn és újságban látott meztelen nőt.
- Arra szeretnélek megkérni, hogy magyarázz nekem valamit matekból. Kedden vizsgázom, és van néhány dolog, amihez lövésem sincs.
Robi a kérést teljesen természetesnek vette, nem gondolta végig, hogy Szilvi az egyik legszorgalmasabb és legtehetségesebb tanuló, akinek még soha nem volt gondja egyetlenegy tantárggyal sem. Annyira naiv volt szegény, hogy kézpénznek vette ezt az egészet, pedig ha realistán végignéz a lányon, akkor azonnal feltűnik neki, hogy Szilvi most megkívánta a szexet, és ő került sorra.
- Jó, jó persze. Gyere, elmondom! - És már csinálta a helyet az asztalánál.
- Nem volna baj, ha nálam tennéd ezt? Ott vannak a papírjaim.
- Persze, menjünk.
Szó nélkül felállt, és követte a lányt a szobájába. A lány lágyan ringatta a fenekét, és ezek a mozdulatok elkezdték felingerelni Robit. Érezte, hogy a rövidnadrág egyre szorosabb. A nadrágjában bevarrt alsó volt, így nem visel más a nagy meleg miatt. Aggódva vette észre, hogy nemi izgalma kívülről is jól látható. Remélte, hogy ezt Szilvi nem vette észre. Addig nem is, amíg nem nézett rá Robira.
Bementek a szobába, mikor az ajtó becsukódott, Szilvi észrevétlenül bezárta. A zár halkan és könnyedén fordult, a fiú nem is vette észre.
- Robi! Állj csak meg!
A megszólított engedelmeskedett félúton az asztal felé. Odafordult a lányhoz:
- Miért? - kérdésének őszinte naivitása teljesen lázba hozta Szilvit. Az a gondolat, hogy ő fogja megismertetni ezt a fiút a szexszel, alaposan felizgatta. Nem bírt tovább várni (bár hosszabb rávezetést tervezett), odalépett a fiúhoz és megcsókolta. Robi nem tiltakozott, ezért Szilvi elbizonytalanodott, hogy tényleg olyan naiv és szerény - e, mint azt gondolta. Abbahagyta a csókot, és akkor látta meg Robi döbbent arcát. Azért nem tiltakozott, mert a meglepetés lebénította! Ez már tetszett a lánynak. Robi teljesen kész volt. Nem hitte el az egészet. Meg sem mozdult, mikor Szilvi letérdelt elé, és lehúzta a nadrágját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zoltan611230 2018. 11. 7. szerda 06:26
Ja ő volt soron.
#2 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:46
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?