A+ A-

Zsófi erotikus játéka

Épp olvasgattam az itt lévő történeteket, mikor úgy döntöttem, én is leírom, legutóbb milyen kalandban volt részem. Barátnőmmel, Zsófival, már több, mint egy éve együtt voltunk. Gyönyörű lány volt, vékony, magas, szép formájú kis mellekkel, amolyan tornász alkatú, világos bőrű, egyenes, szőke haja egészen formás fenekéig ért. Kapcsolatunk nagyon kiegyensúlyozott volt, mindent megbeszéltünk, mind a hétköznapi élet problémáit, mind azokat a dolgokat, amelyekkel még élvezetesebbé tehetnénk életünket a hálószobában. Így történt egyszer, hogy a munkából hazatérve mikor bementem, elémjött már a bejárati ajtóhoz és rámnézett azzal a sokat sejtető, végzetes pillantásával.
Imádtam mikor beleélte magát a vadmacska szerepébe, mint aki először csak játszik a zsákmányával, hogy minél ízletesebb legyen, csak utána fogyasztja el. Szeretett irányítani, mindig tudtomra adta, hogy mivel tudnám örömét fokozni.
Egy testhez simuló nadrágot és egy topot viselt, mely tökéletesen kiemelte teste vonalát.
- Van egy kis meglepetésem a számodra. Remélem örülni fogsz neki. - monda. és mihelyt kiejtette, berángatott a hálószobába és el is tűnt a kisszobába, majd kis idő után visszatért kezében egy ragasztószalaggal, egy tubus olajjal, egy dildóval, amin mellesleg meglepődtem, mert eddig sosem utalt rá, hogy lenne neki, egy kendővel és egy óvszerrel.
Letette őket az asztalra, majd a hifihez lépett, és betett valami szép, lágy zenét.
- Honnan van a műfarok, vetted? - néztem rá kérdőn.
Odahajolt hozzám úgy, hogy rezgő keblei finoman arcomat simították és azt suttogta a fülembe, "ne beszélj, mert akkor kénytelen leszek megbünteni téged!" és beleharapott.
A lélegzetem megállt egy pillanatra. Tudtam, hogy ismét kiötlött valami új, erotikus játékot. Elkezdte kigombolni az ingem, majd mikor végzett, a nadrágomat az alsómmal együtt levette, majd a zoknit. Ott álltam előtte anyaszült meztelen, félig meredező dákóval. Kezemet megfogta és a felsőjéhez irányította, ezzel is utalva rá, hogy segítsem megszabadulni tőle, majd a nadrágját lehámozva megéreztem mámorító illatát. Vadító fehérnemű volt rajta, melltartója csodálatosan kiemelte tökéletes melleit, és vékony bugyija két oldalt csak egy-egy masnival volt összekötve. Mintázatlan, fehér harisnyát viselt, harisnyakötő nélkül. A látványtól farkam teljesen megkeményedett.
Leültetett a székbe ami pont az ágy közelében volt, majd felvette az asztalról a ragasztószalagot és lábaimat a szék lábaihoz kötötte majd a kezeimet hátra, a szék támlája mögé.
- Mit akarsz csinálni?
Erősen megmarkolta a farkam és figyelmeztetett rá, hogy ha még egyszer szólnia kell, hogy ne beszéljek, betömi a szám. Az ágyhoz ment, a hátára feküdt és elkezdte kéjesen simogatni magát. Az asztalon lévő olajból tett a testére, majd kéjes nyögések kíséretében elkezdte szétkenni magán úgy, hogy a fehérnemű még mindig rajta volt. Nagyon beindultam, de ahogy néztem, ő se lehetett ezzel másképp. Egyre lejjebb haladt kezével, gondosan körbekenegette a bugyi és a harisnya közötti területet, majd egyik ujjával benyúlt a bugyija alá, ujját rátette csiklójára és kis köröket tett meg vele. Alig bírtam magammal. Olyan intim volt az egész, mintha nem is tudná, hogy a szobában vagyok, csak egymagában kényeztetné magát. Kezét kivette és felülről csúsztatta be a bugyijába, a sarkára ült, hátrahajolt és csípőjét kinyomta, gyönyörű ívben hajlott meg teste ahogy a magára kent olajról visszaverődött a beszűrődő fény. Csípőjét le-fel mozgatta, miközben ujja bugyijában ficánkolt.
Nem bírtam ki, hogy ne mondjam neki - Csodálatos vagy!
Rögtön abbahagyta, odalépett elém épp úgy, hogy puncija a szám magasságában volt, bugyiját félrehúzta, ujjával szeméremajkait széthúzta és azt mondta kéjes hangon, "Nyalj ki.". Egy másodpercet sem hezitáltam, nyelvemmel rögtön rátapadtam rózsaszínű kelyhére, mely már tocsogott a nedvben, csodálatos íze volt, imádtam. Egy kis idő után eltolta csípőjét a számtól, megfogta a bugyija szélét és szabályosan beledörzsölte a puncijába, így masztizott az arcom előtt. A bugyija teljesen átázott. Csodálatosan nézett ki a puncija, ahogy a finom, vékony bugyi szétfeszítette az ajkakat és a nedvétől ázik át, és mindez a szemem előtt! Ekkor kicsit megfordult, az egyik masnit a szám közelébe tette. Rögtön tudtam mit szeretne. Ráharaptam és kioldoztam, majd megfordult és a másik oldalt is kiszabadítottam belőle. A bugyi lehullott a térdéig és kitárulkozott barátnőm gyönyörű, teljesen sima, borotvált puncija. Hátat fordítva nekem, lehajolt érte, úgy, hogy elém tárult kemény feneke és puncija, felvette, felém fordult és belegyömöszölte a számba.
- Na mostmár nem fogsz többet beszélni. - mondta kicsit cinikusan.
Csöppet se bántam, imádtam a barátnőm ízét. Visszament az ágyhoz és feltérdelt rá széles terpeszben, úgy, hogy kinyílott puncijára tökéletes rálátásom lehetett. Mivel a melltartó rajta volt, azzal kezdett el foglalatoskodni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2017. 02. 3. péntek 12:29
Jóféle.
#3 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:24
Egész jó.
#2 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:11
Tutter nyes
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?