A+ A-

Igaz történet

Hűvös volt az este, a hideg szél befújt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csabdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem fel, pedig ehhez a ruhához dukált volna, de úgy gondoltam így sokkal kihivóbb az öltözetem, leülésnél komolyan oda kellett figyelnem különben nemcsak izmos és hosszú combjaim látszodtak volna ki, hanem más is.
Mérgesen és félve az esetleges megfázástól caplattam a 43 - mas szám felé. Nagy nehezen végre megtaláltam, ami a lakótelepek sorszámozását tekintve önmagában is mérvadó cselekedet. A kaputelefonon a névtáblák közül kiválasztottam a táskámban örzött kis papírkára felírt nevet, mély lélegzetet vettem, és felcsengettem.
Nemsokára a kapu berregve jelezte - szabad az út felfelé. Liftel felmentem a 6. emeletre, meglepetésemre a liftajtó magától kinyílt, és egy mosolygos jóképű srác előzékenyen a lakásba tessékelt. A szobában már ott ült 3 másik fiatal ferfi és kíváncsi, pásztázó tekintettel végigméregettek. Megbizsergett a testem, éreztem ahogy a pillantásaik végigsimogatják a testemet elidőznek a dekoltázsomból elődomborodó melleimnél, lejjebb haladnak karcsú derakam és a csípőm irányában végül szemrevételezik barnára sűlt izmos combjaimat és sportos vádlimat. Közben az engem bebocsájtó srác is visszajött a szobába, leültettek, pezsgővel kínáltak, beszédbe elegyedtek velem. Lassan a bemutatkozáson is túlestünk, végre megtudtam hogy kit takar az Arénáról már oly jól ismert és megkedvelt imre nick. Aranyosak voltak, próbálták oldani a feszültséget és folyamatosan töltötték poharamba a pezsgőt. Ők is iszogattak rendesen, közben éreztem magamon a röntgenező pillantásukat, és nem is esett rosszul. Önbizalmamat néhány pohár pezsgővel megerősítvén már éreztem hogy gyönyörködnek bennem, hát felébredt bennem a kisördög. Melyik nő nem érezné kívánatosnak, szexisnek magát az ilyen tekintetektől ? Szerintem semelyik, így én sem voltam kivétel. Élvezettel flörtöltünk, beszélgettünk, éreztem ahogy arcom kipirul a pezsgőtől és a szexuális vágytól ami felgerjedt bennem az ital és a helyzet hatására.
Éreztem hogy jobb ha kicsit kimegyek a fürdőszobába, és megmosom az arcom. Imre készségesen megmutatta az utat, elkísért a fürdőszobáig. Az ajtóban magához vont és a fülembe súgta: - Nem hittem volna hogy eljössz, és azt sem hogy mi élőben is fogunk találkozni. Megsimogatta a hajamat és az arcomat majd keze egyre lejjebb haladt elérte a csipőmet és a fenekemet, ott simogatott miközben ajkai a nyakamra tapadtak és forró csókokkal árasztották el. Nyelve végigkúszott a kulcscsontomtól a fülem tövéig, kéjes borzongással árasztotta el felhevűlt testemet. Odahúzott magához még szorosabban, éreztem ahogy hozzám nyomja a már ágaskodó szerszámát. Teljesen elvesztettem a fejem, pánikba estem, hisz személyesen még soha nem találkoztam ezzel a sráccal, arénán rengeteget beszéltünk, de erre még nem éreztem magam felkészültnek. Kibontakoztam az ölelésből és becsúsztam a fürdőszobába, bezártam magam mögött az ajtót, és nekidőltem.
Végigondoltam az egészet hogy hogy is jutottam idáig, az aréna nevű chaten ismerkedtem meg Imrével, nagyon sokat beszélgettünk mindenféle dologról, jól összehaverkodtunk. Néha csak a vele való beszélgetés miatt léptem be, a többi rámköszönő emberrel nem is nagyon törődtem. Persze sokat beszélgettünk a szexről, jól éreztük magunkat ebben a 21. századbeli technokrata flörtben, de a beszélgetésen tovább soha nem mentünk, nem találkoztunk és nem beszéltünk személyesen. Csak az aréna volt a minket összekapcsoló kommunikációs és egyben demarkációs vonal is, melyet egyikünk sem lépett át - eddig. Nem tagadom, felizgatott amikor megkérdezte hogy volna e kedvem vele találkozni élőben is, de mindig nemet mondtam egész addig amíg egyszer ki nem jelentette hogy fantasztikus gruppen szexben lehetne részem ha egyszer találkoznék vele és a kollégáival. Elvetettem a gondolatot, viccnek fogtam fel, de tudat alatt felkorbácsolta a vágyaimat ez az ötlet. Sokszor elképzeltem hogy milyen lehet...és mindannyiszor az őrület határáig felcsigázta a vágyaimat ez a fantázia. Amikor már sokadszorra kérdezte hogy lenne e kedvem egyszer csak - számomra is meglepő gyorsasággal - igent mondtam. Most hát itt vagyok, a kutyaszorítóban, 3 teljesen vadidegen férfi - és egy félig ismeretlen ismerős társaságában ahol is mindenki tudja hogy mire megy ki a játék...Elképesztő helyzet, nem ?
Újra végigondoltam az egészet, és az előbbi pánikhangulatom észveszejtő gyorsasággal tovaszállt. Ismét elfogott a helyzet szexuális varázsa, újra meg újra belémvillantak fantázia töredékek, melyek újra felgyújtották vágyaimat. Combjaim remegni kezdtek és éreztem ahogy erősen elkezdek folyni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 cscsu50 2016. 09. 10. szombat 11:40
jó sztori
#15 zsuzsika 2016. 02. 5. péntek 07:55
Jó volt.
#14 zoltan611230 2014. 05. 10. szombat 18:11
Nagyon jo
#13 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:18
Nagyon jó.
#12 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:07
Nagyon tetszik
#11 Lui 2003. 04. 29. kedd 19:33
Nagyon hevi!!!
#10 Atis 2002. 06. 28. péntek 13:16
IAMERÖS......
#9 tes 2002. 06. 26. szerda 10:47
jó:)
#8 Imici 2002. 06. 25. kedd 23:55
Ez nagyon "tutajos" kis történet volt! Huh!
#7 One 2002. 06. 25. kedd 23:09
replay...
#6 tordeousz 2002. 06. 23. vasárnap 22:53
ezt már olvastam
#5 Erik a Viking 2002. 06. 22. szombat 22:26
Szupeeeeeeeeer
#4 Andrew 2002. 06. 22. szombat 17:50
Nekem már volt szerencsém ilyenben résztvenni, és én mondom tényleg szuper.
Na persze a fenti írás is.
#3 WW 2002. 06. 22. szombat 00:47
NEKEM IS NAGYON TETSZETT! ÉS ÉN SZIVESEN RÉSZT VENNÉK ILYENBE!
#2 Gery 2002. 06. 21. péntek 18:40
Kicsit mentes a realitásoktól, de amúgy kúúúúúúúrva jó!!! Az eddigi legjobb talán!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?