A+ A-

Az első randevú (ahogy a fiú látja)

Egy gyengén megvilágított szobában ülünk egy asztalnál. Lágy zene szól. Az asztal szépen megterítve mindenféle finomsággal. Az asztalon egy szép csokor rózsa, amit tőlem kaptál. Rajtad egy egyrészes piros színű mini ruha van, testhez simul és őrjítően szexi. Fényes átlátszó harisnyában vagy és magas sarkú cipőben. Beszélgetünk, iszogatunk finom bort. Mindenféle szóba kerül az életünkről, hiszen először találkozunk. A szexről nem beszélünk, de valami van a levegőben és megdicsérlek milyen jól nézel ki.
Már alig bírok magammal. Elbűvölten nézlek. Érzem, hogy minden egyre forrósodik és a nadrágom egyre szűkebb. Lassan a kezed felé nyúlok és magam felé húzom, először csak megpuszilom, de közben végig a szemedbe nézek. A vágyakozó pillantásodnak nem tudok ellenállni. A kinyújtott ujjaidat egyenként számba veszem. Élvezem a sós ízt. A kezemet az arcodhoz nyújtom és lágyan megcirogatom. Innen nincs visszaút. Megigéztél, érzem egy nagyszerű élmény előtt állok. Vagy talán már benne is vagyok. Egyszer csak egy halk koppanást hallok. Majd még egy koppanás a másik cipőd. Felállok, odalépek hozzád Te is felállsz. Átölellek és lágyan megpuszilom az arcod, és a fülcimpád. Megsimogatod a fejem.
Az ujjadat megpuszilom és az arcodhoz hajolok és megfogom mindkét kezed. Először csak megpuszilom az ajkaidat. És továbbra is mélyen a szemedbe nézek. Érzem mit szeretnél. Nagyon szeretnélek ruha nélkül látni, a melleidet simogatni, a bimbóidat számba venni, majd lejjebb puszilni, végignyalni behatolni nyelvemmel. És persze arra is vágom, hogy Te is kényeztess, mindenhol, de leginkább a férfiasságomat. A vágyaink ugyanazok, először is csókokat akarok. Ismét Hozzád hajlok és meg akarlak csókolni. Érzem, nem ütközöm ellenállásba. Szánk mély csókban egyesül, a nyelveink is egymáshoz érnek. Közben átölelve simogatlak, a vállad, a hátad, a derekat és egy kicsit lejjebb is. A feneked érintésére, mint egy villámütésre reagálsz. Közben a mellkasomat simogatod és kigombolod az ingem. Másik kezemmel megtalálom a cipzárt a ruhádon és le akarom húzni. De míg simogatlak is, élvezem mindent pillanatát annak, ahogy a kezed rajtam kalandozik. Hoppá! De a cipzár beakadt és nem megy. Ezért a hátad mögé lépek, segítek rajta.
Így hátulról hozzád simulok, és a hasad kezdem simogatni, miközben nyakadra, fülcimpára apró finom puszikat helyezek, finoman megfogod a kezem, és valahova irányítani szeretnéd. A kezem a vénuszdombodhoz viszed, aztán elengeded, hogy tegyek úgy, ahogy szeretnék. Elkezdem úgy ruhán át simogatni, de nem igazán férek hozzá. Így picit lehajolva a ruha szélét feljebb húzom. Már csak a harisnya és bugyi áll az utunkban. Lehet, hogy már azt szeretnéd, ha ott simogatnám, de először a combod belső feléhez nyúlok és mikor áttérek a másik lábadhoz igyekszem kikerülni a dombocskádat és ha direkt odatolnád Magad arrébb húzom a kezemet. Meg akarom adni, amit kérsz, de egy picit később még nagyobb lesz az élvezet. A másik kezemmel a melledet simogatom, Te széjjel húzod picit a ruhádat. Értem a célzást és benyúlok a ruha alá. Egy csipkés szélű melltartót érzek és lassan közelítek a mellbimbódhoz, ami olyan keményen áll, hogy szinte átüti a melltartód vékony anyagát.
Mikor már sokadszor tolod az alsó feledet a kezemhez, engedek végül. És elkezdem ott is simogatni. Egyik kezemmel a melltartón keresztül a melleidet simizem, másik kezemmel a puncidnál járok. De az oly izgató szexi ruhád kezd zavarni. Ezért ismét eléd lépek, megfogom a szoknya alját és lassan lehúzom Rólad. Már csak a fehérneműk fedik a tested, ami végtelenül izgató. Mielőtt még bármit csinálnék, ha csak pár pillanatig is, de végignézek Rajtad. A látvány lélegzetállító. Közben Te is segítesz megszabadulni a nadrágomtól és az ágaskodó szerszámom megsimogatod. Lehajlok és zoknim leveszem. Egy pillanatra érzem a puncid illatát. Egy gyönyörű lány áll előttem, aki velem szeretne szeretkezni. Gyönyörű fényes harisnyában és látszanak alatta a bugyi csipkéi, és a melltartó is nagyon izgató. Leguggolok, és lágy puszikkal halmozom el a hasad és haladok egyre feljebb. Közben egyik kezem a lábad között simogat és másik a fenekedet. Ahogy a melltartóhoz érek, hátranyúlsz, kikapcsolod és hagyod leesni a földre. Rögtön előtárulkoznak a melleid, melyek tisztára libabőrösek, csak nem fázol? Nem tisztára izgalomban vagy. De már eleget álldogáltunk, megfogod a kezem és az ágyadhoz vezetsz.
Minden mozdulatoddal, amivel hozzám érsz nagy élvezetet, de ugyanakkor kínt is ébresztesz. Alig várnám, hogy száddal kényeztess, majd beléd hatoljak nyelvvel, ujjal, farokkal, de nem jött még el az ideje. Érzem a Belőled lüktető forróságot és az ágy felé lépkedve, megfogok az asztalról egy olvadozó jégkockát. Csodálkozó a tekinteted, de nem szólsz egy szót sem. Lefekszel az ágyra mellettem, oldalunkon fekve folytatjuk a csókolózást. A kezemben a jégkocka olvadozni kezd és eszembe jut, hogy kezdeni szeretnék vele valamit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 10. 6. szombat 04:21
A fiú nézetéből már más megvilágításba kerül minden.
#2 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:15
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?