Az első randevú (ahogy a fiú látja)

Szavazás átlaga: 5.94 pont (16 szavazat)
Megjelenés: 2004. május 17.
Hossz: 19 956 karakter
Elolvasva: 1 616 alkalommal
Egy gyengén megvilágított szobában ülünk egy asztalnál. Lágy zene szól. Az asztal szépen megterítve mindenféle finomsággal. Az asztalon egy szép csokor rózsa, amit tőlem kaptál. Rajtad egy egyrészes piros színű mini ruha van, testhez simul és őrjítően szexi. Fényes átlátszó harisnyában vagy és magas sarkú cipőben. Beszélgetünk, iszogatunk finom . Mindenféle szóba kerül az életünkről, hiszen először találkozunk. A szexről nem beszélünk, de valami van a levegőben és megdicsérlek milyen jól nézel ki.

Már alig bírok magammal. Elbűvölten nézlek. Érzem, hogy minden egyre forrósodik és a nadrágom egyre szűkebb. Lassan a kezed felé nyúlok és magam felé húzom, először csak megpuszilom, de közben végig a szemedbe nézek. A vágyakozó pillantásodnak nem tudok ellenállni. A kinyújtott ujjaidat egyenként számba veszem. Élvezem a sós ízt. A kezemet az arcodhoz nyújtom és lágyan megcirogatom. Innen nincs visszaút. Megigéztél, érzem egy nagyszerű élmény előtt állok. Vagy talán már benne is vagyok. Egyszer csak egy halk koppanást hallok. Majd még egy koppanás a másik cipőd. Felállok, odalépek hozzád Te is felállsz. Átölellek és lágyan megpuszilom az arcod, és a fülcimpád. Megsimogatod a fejem.

Az ujjadat megpuszilom és az arcodhoz hajolok és megfogom mindkét kezed. Először csak megpuszilom az ajkaidat. És továbbra is mélyen a szemedbe nézek. Érzem mit szeretnél. Nagyon szeretnélek ruha nélkül látni, a melleidet simogatni, a bimbóidat számba venni, majd lejjebb puszilni, végignyalni behatolni nyelvemmel. És persze arra is vágom, hogy Te is kényeztess, mindenhol, de leginkább a férfiasságomat. A vágyaink ugyanazok, először is csókokat akarok. Ismét Hozzád hajlok és meg akarlak csókolni. Érzem, nem ütközöm ellenállásba. Szánk mély csókban egyesül, a nyelveink is egymáshoz érnek. Közben átölelve simogatlak, a vállad, a hátad, a derekat és egy kicsit lejjebb is. A feneked érintésére, mint egy villámütésre reagálsz. Közben a mellkasomat simogatod és kigombolod az ingem. Másik kezemmel megtalálom a cipzárt a ruhádon és le akarom húzni. De míg simogatlak is, élvezem mindent pillanatát annak, ahogy a kezed rajtam kalandozik. Hoppá! De a cipzár beakadt és nem megy. Ezért a hátad mögé lépek, segítek rajta.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.94 pont (16 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. szeptember 6. 09:57
#5
Ez is tetszik.
1
z
zoltan611230
2019. július 19. 06:20
#4
Így is jó írás.
1
a
A57L
2018. október 6. 04:21
#3
A fiú nézetéből már más megvilágításba kerül minden.
1
p
papi
2013. augusztus 11. 19:15
#2
Egész jó
1
T
Törté-Net
2004. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1