A+ A-

Anyám barátnője

24 évesen talán nem vagyok egyedül, amikor azt mondom, hogy izgatnak az idősebb 'érett' nők. Szerencsés voltam mindeddig a nőkkel. Szóval most megosztom veletek az egyik kalandomat, aminek szereplője Erzsi. 5 éve ismertem meg. Anyám munkatársa volt akkoriban még. Hetente 2-3 alkalommal jár!!! Hozzánk. Mikor először találkoztam vele, eszembe nem jutott volna, hogy kikezdjek vele. Testalkatra egy átlagos kb. 175 cm magas, barna szemű, vörös rövid hajú nő. Közvetlen, barátságos mindenkivel, így velem is nyíltan, felszabadultan beszélgetett. Így egy-két év elteltével nagyon közel kerültünk egymáshoz.
2 hete megkért, hogy segítsek feltelepíteni a kisfia számítógépére egy rajz programot. Nem voltam meglepődve kérésén, mivel 1 hónapja vásároltak egy számítógépet, amihez nem nagyon értenek még. Átmentem, és feltettem a progit. Megkért, hogy mutassam meg neki, hogy kell videóklippet megnézni a gépen. Ekkor megkérte a kisfiát, hogy menjen ki a konyhába, és legyen egy kicsit a mamájával. Ekkor egy pillanatra meglepődtem. Száz gondolat fordult meg hirtelen a fejemben.
Szóval kiment a kisfia, Ő meg a szekrényből elővett egy CD-t. Betettem a lejátszóba, elindult a kezelőprogi, majd elkezdődött a bemutató. Közben mondtam neki, hogy mit, hogy kell kezelni. Ekkor belepörgettem a filmbe, és meglepődve látom hogy egy pornó klip.
- Hopsz! Ez ám a film! -szólaltam meg rekedt hangon.
- Mi a baj? Talán még nem láttál ilyesmit? -kérdezte természetes hangon.
- Láttam már, sőt mi több! -válaszoltam. Erre kíváncsian rámnézett és csak mosolygott. Miután végeztem mindennel, kikísért a kapuba, majd adott egy puszit és elmosolyodott. Meglepődtem, mivel eddig fizikai kontaktus nem nagyon volt köztünk. Hát még ilyesmi!
Szóval ezután már elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha... Ő meg Én... szóval egyre inkább felcsigázta a fantáziám. Tudtam hogy valamit akar, csak abban nem voltam biztos hogy csak játszadozik velem, vagy tényleg akar valamit. Nem kellett sokáig várnom! Másnap délután ismét eljött hozzánk. Anyám dolgozott, csak apám volt otthon. Megkért hogy mutassam meg neki, hogy működik rajz progi. Bementünk a szobámba, leültünk a gép elé. Ekkor apám bejött, és szólt, hogy elmegy a városba autót javíttatni. Éreztem, hogy eljött az Én időm. Kezdett a szívem össze-vissza verni. Éreztem hogy itt az idő a közeledésre, de nem tudtam, hogy álljak neki.
Nem bírtam ülni, ezért felálltam, és állva beszéltem hozzá. Mikor egy bonyolult részhez ért, megkért hogy segítsek neki. Ekkor a széke mögé álltam, és a kezére tettem a kezemet, és úgy mutattam neki hogy melyik ikonra lépjen. Ebben a pillanatban kőkeményre merevedett a farkam. Alig bírtam magammal. Másik kezemet a vállára tettem.
- Zavar? -kérdeztem ismét remegő hangon.
- Nem! Egyáltalán nem! Válaszolt határozottan, miközben elmosolyodott.
- Jut eszembe. Sikerült megnézni a filmet? - kérdeztem határozottabban.
- Megnéztem.
- Megnézted? Egyedül?
- Hát igen! A Jenő elutazott 3 napra, úgyhogy csak egyedül vagyok a fiammal.
- És milyen volt?
Közben a kezemet levettem a kezéről, és azt is a vállára tettem.
- Izgató! - felelte. Ekkor Nekiálltam masszírozgatni a vállait, majd egyre inkább a nyakát simogattam.
Isteni érzés volt! Elakadt a szavam, Ő sem szólt.
Az ujjaimat egyre inkább lejjebb irányítottam. Szinte már nem is a nyakszirtjét simogattam, hanem egyre inkább a mellei felé haladtam. Csak a számítógép halk búgása hallatszott. Mindketten némán vártuk a folytatást. Mikor a toppja kivágásán keresztül elértem a melleit, elvette kezeit az asztalról, és hátradőlve a fejét elbillentette. Ekkor megcsókoltam a nyakszirtjét, és megérintettem a mellbimbóját. Nem szólt, csak sóhajtott egy nagyot. Még mindig érzem az ujjaimon azt a csodálatos érzést. Megmarkoltam a melleit és gyúrogatni kezdtem.
- Isteni! - szólalt meg remegő hangon. Ekkor éreztem, hogy én vagyok előnyben.
Ekkor kivettem a kezeimet a toppjából, és a kezét megfogva felállítottam a székből. Szembe álltam vele, majd simogatni kezdtem az arcát.
- Tudod hogy nem szabadna? -kérdezte.
- Sok mindent nem szabadna! - válaszoltam, majd megcsókoltam. Viszonozta a csókot. Nyelvünk összefonódott, és érzékien csiklandozták egymást. Magamhoz húztam, és a melleit simogattam ismét. Egyre mohóbbá vált a csókolózás! Nem bírtam vele betelni! 1-2 percig így álltunk a szobám közepén, majd felhúztam a toppját. Csak egy pillanatra vált el a szánk, de ennyi idő épp elég volt, hogy lehúzzam róla. Előbukkantak gyönyörű kemény gömbölyded mellei. Soha nem viselt melltartót, ami most nagyon jól jött!
Ismét egymásnak estünk! Csak faltuk egymást. Szó nélkül! Kis idő múlva rólam is lekerült a póló, és így már meztelen felsőtestünk is egymáshoz tapadt. Több sem kellet! Beindultam mint egy állat!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 16:17
Folytatást folytatást ffolytatást!
#6 feherfabia 2015. 10. 24. szombat 06:21
Egész jó
#5 pisti47 2009. 02. 28. szombat 05:49
Mi az a 20perc? 20 év múlva el is alszik rajta.
#4 sihupapa 2008. 11. 8. szombat 19:52
élvezd az életet,az idő mindent meg old.
#3 zsuzsika 2008. 09. 26. péntek 21:06
Jó-jó, de tényleg 20 percig ,
#2 kis Jani 2004. 05. 22. szombat 18:07
Dugás után 20 percig rajta feküdtél !!!!
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?