A+ A-

Az első randi (ahogy a lány látja)

Kicsit feszültnek érzem magam, hiszen első találkozás, de érzem, amint a bor kezdi megtenni hatását. A rózsa bódító illata, a bók, amiket Tőled kapok, lassan felold bennem minden gátlást. Igyekszem minél csábosabb pillantásokat vetni feléd, mindenképpen azt akarom, kívánj, ölelj, csókolj! A szexre direkt nem terelem a szót, így még izgalmasabb. Úgy gondolom, bevetek egy-két trükköt. A sós mogyorótól hogy, hogy nem, kissé olajosak lettek az ujjaim. Mit lehet tenni, lassan a számhoz emelem mutatóujjamat, nyelvem csak kissé bukkan ki a számból. Odaérintem hozzá az ujjamat, egész kis köröket írok le, fogammal finoman ráharapok, majd egy határozott mozdulattal az egész ujjamat betolom a számba. Lassan, egészen lassan húzom vissza, miközben a számmal erősen szorítom. Figyelem a reakciódat. Úgy látom, vetted a lapot. Egész testem bizsereg, alig tudok uralkodni magamon. Ez még jobban fokozza bennem a vágyat, alig várom, hogy hozzám érj.
Mint a parázs, úgy éget érintésed, mikor a kezemhez érsz. Az ájulás kerülget, mikor ujjaimat egyenként a szádba veszed, érzem forró nyelvedet, érezni akarom magamon mindenhol, bent a számban, a cicimen kalandozva, de legfőképpen a csiklómon játszadozva. Nem bírom tovább, ledobom a cipőket, nagyon kívánlak! Izgat, hogy egyfolytában a szemembe nézel! Kezedet fogva állok fel és megyek oda Hozzád. Mikor megcsókolod a fülcimpámat, végem van. Kéjesen nyújtom a nyakam, őt se hagyd ki a kényeztetésből. Elönt a forróság, amikor nyelved finoman simogatja a fülem alatti részt. Kezem lassan húzom fel a nyakadig, közben végigsimítom a hátadat. A tarkódnál beletúrok a hajadba, s húzlak magam felé, én pedig szinte beléd tudnék bújni. Alig várom, hogy megcsókold a szám. Kezem a tarkódon játszadozik, de nem bírom, ujjaimmal megérintem a szádat.
Élvezem, ahogy megnyalod az ujjam. Forró nyelved csak szítja bennem a tüzet. Érintésed áramként ráz, testem könyörög a simogatásért. Most már muszáj, hogy megcsókolj. Érezni akarom a szád, nyelvemmel kényeztetni nyelvedet. Fantasztikus érzés, mikor megcsókolsz. Lágyan nyitom szét a szám, egész finoman közelítek nyelved felé. Jó találkozni vele. Kezem nem bír magával, felfedezőútra indul testeden. Mindkét kezemmel mellkasodat simogatom, s elkezdem kigombolni az ingedet. Finom mozdulattal szabadítom ki a nadrágból, a maradék gombbal is végzek, végre megérinthetem meztelen felsőtestedet. Simogatom föl-le, kezem felcsúszik a tarkódhoz, élvezem a csókot, szinte magamon kívül vagyok. Ahogy Te is kalandozol rajtam, éget a vágy, hogy levedd a ruhámat, és érintsd meg meztelen, forró testemet. Bizsereg mindenem, ahogy a cipzár felé nyúlsz.
Érzem, elakad. A lélegzetem is. Legszívesebben letépném, de a megoldást inkább Rád hagyom. A legjobb döntést hozod, mikor hátam mögé mész! A gyomrom a torkomba szalad, mikor sikeresen végighúzod a cipzárt. Kezemmel hátranyúlok, megfogom csípődet, erősen a fenekemhez húzlak. Muszáj megmozdulnom, érzem a keménységet, ami nadrágodban feszül. Lassan, nagyon lassan kezdem ringatni csípőmet, kezem felemelem, hátranyúlok, megfogom a tarkódat, húzlak a nyakamhoz, csókolj! Már egyszerre ringatjuk csípőnket, nem bírom, borzasztóan jó, ahogy a hasam simogatod. Szinte öntudatlanul fogom meg a kezed, vezetem fel, kívánom, hogy érintsd meg a mellemet, még így ruhán keresztül. De ez még mindig nem elég, egyik kezemmel tartom kezed az egyik mellemen, másik kezedet vezetem egyre lejjebb, le a lábam közé, érintsd meg, simogasd!
Izzok a tűztől! Muszáj vagyok kiadni magamból a vágy és a kéj hangjait, csak egészen halkan nyögdécselek ténykedő kezeid alatt. Alig várom, hogy benyúlj a ruhám alá. Tudom, ott még némi akadályok vannak, de nem bánom, csak érintsd meg! Fantasztikus, ahogy közben melltartómhoz érsz, a mellbimbóm olyan kemény, szinte fáj. Arra vágyom, hogy két ujjad közé vedd, először csak lágyan sodord, majd mehet erőteljesebben is. Én is érezni akarlak. Magamhoz húzlak, az inget határozott mozdulattal leveszem, számat mellkasodra tapasztom. Nyelvemmel körözni kezdek a mellbimbóid körül, kezem eközben felfedezőútra indul. A nadrágon keresztül érintem meg kemény, ágaskodó férfiasságodat, lágyan elkezdem simogatni. Jólesően nyugtázom a nagy sóhajt, mely elhagyta szádat.
Gyakorlott mozdulattal oldom ki a nadrágszíjat, a gomb szinte magától csusszan ki a helyéről, a cipzár lecsúszik, egy mozdulat, máris bent vagyok. nem tudom türtőztetni magam, meg kell, hogy markoljam. Forró és kemény. Húzom a kezem rajta, föl, le, föl, le. Lábam szinte magától rogy össze, máris előtted térdelek. Még nem akarok az alsónadrág alá nyúlni. Csak így, rajta keresztül szeretnélek izgatni. Csókokkal borítom a hasad, lassan jutok lejjebb, egyre lejjebb, míg oda nem érek. Közben megmarkolom a feneked, húzlak az arcomhoz. Érzem, ahogy lüktetsz, érzem, hogyan hatalmasodik el a vágy rajtad. De még "kínozni" akarlak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 11. 29. vasárnap 07:54
Egész jó
#4 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:14
Tetsett.
#3 IceMan 2004. 05. 9. vasárnap 17:41
Az egyik legjobb, amit valaha olvastam.
Csak így tovább. Grat...
#2 manó 2004. 05. 7. péntek 11:43
Tökéletes.
#1 Törté-Net 2004. 05. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?