A+ A-

Butterfly

Szeretem a barátnőmet. Úgy szeretem, ahogy még soha senkit. Feleségül fogom venni.
De mikor felnéztem, mindig csak öt láttam.
Az én számítógépem úgy volt elhelyezve, hogy a monitor mellett mikor elnéztem, folyton öt láttam.
Mindig úgy képzeltem el magam, mint egy hűséges típust. Nem volt olyan sok kapcsolatom, de soha nem is indultam meg "másfele".
De amikor felnéztem, mindig csak öt láttam.
Volt valami a szemében.
Onnan viszont, ahol én ültem, nem a szemét láttam. Nagyon jó segge van. Teljesen más mint a barátnőm. Éppen ezért egyikről sem tudnám azt mondani hogy jobban néz ki mint a másik. ö is tetszik nekem. Kapcsolatunk nem volt, de tudja hogy tetszik nekem. Felizgat. Igen, azt hiszem erről van szó.
Gyönyörűek a mellei. A barátnőmé picivel kisebb, és az is teszik. De az övé az egyik legjobb amit valaha is láttam.
Felizgat. Hogy honnan tudta? Tőlem. Valami chat-progi folyton ment. És nagyon sokat cseteltünk. Elmondtunk egymásnak olyan dolgokat is, amikről a barátnőmmel nehezebb volt beszelni. Sokkal nyitottabb nála. Ezt nagyon szeretem benne.
Vele lehetett maszturbálásrol beszélni, és lehetett szexről beszélni, úgy ahogyan azt mi srácok szeretjük: apró és fontos részletekkel. Ez mindig nagyon izgató volt.
Ritka volt amikor "rólunk" volt szó. Általában ő az ő dolgairól mesélt, én az enyéimről. De azért egyszer - egyszer elkottyantottunk valamit, amit a párjaink nem biztos, hogy jó néven vettek volna ...
Azt is megtudtuk egy idő után, hogy ugyanabban a WC-ben már mindketten maszturbáltunk. Ha hűséges vagy és az is akarsz maradni, akkor az ilyen típusú csetelés nem fog jót tenni a kapcsolatodnak! Azóta is sokszor fantáziálok erről. Elképzelem, ahogyan maszturbál. A barátnőm nem szereti. Ez nem akkora baj, én sem szeretném "rászoktatni", de azért egyszer "elmenne".
Be voltam indulva. Túlságosan is. Annyira felhúzott, hogy megmondtam neki. Csak annyi volt az egész, hogy:
- Ez annyira tetszik, hogy látszik rajtam.
Lehet hogy neki is beindult a fantáziája? Nem tudom. Csak azt, hogy megkérdezte:
- Nagyon látszik?
- Igen Butterfly - mondtam én.
- Mennyire - kérdezte ő.
Elkezdett lüktetni az agyamban a vér. Azt írtam:
- Annyira hogy most elmegyek a WC - re.
Nem tudom, hogy hogyan sikerült ezt legépelni. De már rég erről álmodoztam. Hogy csináljak valami ilyesmit. Nem is annyira a reakció érdekelt (persze azért az is ...), hanem az, hogy ha kimegyek "azért" a mosdóba, akkor ö is tudjon róla. Lezártam a gépet, és elindultam. Mellette kellett elmenjek, de nem néztem rá. A mosdóban miután bezártam magam mögött az ajtót, egy picit megnyugodtam, ha ezt lehet egyáltalán nyugalomnak nevezni ... de mikor arra gondoltam, hogy Butterfly sejti mit fogok csinálni ...
Nagyon kemény volt. Olyan jólesett kiszabadítani. Nem tudom a lányoknak ismerős-e az az érzés, amikor olyan, mintha csak egy pár másodpercre volna szükség ... és jön a gyönyör ... Ilyenkor olyan az egész, hogy le is tudnám tagadni mit csináltam. Azt mondhatnám "meg sem mozdultam. Magától robbant fel" Azon járt az eszem, hogy vajon most ő mire gondol.
Tényleg nem számítottam arra, ami következett. Tudtam, hogy van egy barátja. Éppen ezért nem számítottam arra a hangra az ajtó felöl.
- Bejöhetek? - kérdezte Butterfly. Elhúztam a reteszt és beosont. Nem látta senki. Nem volt mit takargatni. Amúgy sem fértem volna be a nadrágomba.
- Nézd mit tettél velem Butterfly - mondtam.
Az ujját a számra tette, elnémított. A másik kezével pedig megfogta ... Olyan jólesett a forró tenyerét érezni ott ... Teljesen elvesztettem az eszem. Tudtam hogy szereti a szexet. És ettől az egész még jobb volt. Láttam az arcán, hogy figyeli minden reakciómat. És az is nyilvánvaló volt hogy tetszik neki. Ő volt az aki irányított.
Tudta hogy imádom a melleit. Honnan? Túl sokat csevegtünk ... Szóval nem gondolkozott sokat. Odahúzta a kezemet a melléhez. Csak úgy a póló alatt. Azt hiszem, mondtam már mennyire tetszenek a mellei. De azért elmondhatom mégegyszer ugye? Az alakjuk tökéletes, tapintásra is pont ilyennek képzeltem el őket. Elég kemények, és elég puhák. Azt hittem megörülök.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Chris 2004. 05. 19. szerda 14:36
jó!
#1 Törté-Net 2004. 04. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?