A+ A-

Dóri

Pár évvel ezelőtt szakítottam az akkori barátnőmmel, Ő hazakerült, én maradtam. A távolság kettőnk közt jó pár száz km volt. Természetesen a kapcsolatot tartottuk is egy darabig, de közben én megnősültem, ő férjhez ment gyerekeink születtek, ami ilyenkor szokásos. Egyre inkább lazává vált a dolog, ami aztán meg is szakadt. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy az ágyban, és csak is az ágyban de ott nagyon megértettük egymást. Az élet más dolgaiban kevésbé... Dóri, mert nevezzük így, elvált egyedül nevelte kis fiát, én szintúgy elváltam, csak énnekem nem jutott a gyereknevelésből, maradt a szokásos hétvégi szerep. Nagy ritkán, néha-néha telefonált vagy kaptam hírt róla a bátyjától. Kezdtem teljesen megfeledkezni róla, annál is inkább mivel beújítottam egy barátnőt, akivel, és itt megint ki kell hangsúlyozni a sex terén nagyon jól elvoltunk, de aki nagyon féltékeny volt. Ha csak hallott is volt barátnőmről, nagy patáliát rendezett, sőt egyszer az utca kellős közepén is képes volt kiverni a hisztit, csak, azért mert telefonon beszéltem Dórival. Ezek után természetesen nem kerestem a kapcsolatot, sőt...
Egyik nap épp gép előtt ültem, mikor furcsa, ismerős hangokra lettem figyelmes, a bejárati ajtó felől. Dóri hangja volt! Majd leestem a pörgős székről, ugyan titkon sokszor gondoltam rá hogy milyen lehet, miben változhatott, de arra nem számítottam, hogy egyszer csak megjelenik a kezében egy nagy táskával, és nekem kiabál! Hát kész voltam teljesen, gyorsan átfutott az agyamon, hogy most hogy is kellene tennem, hogy a féltékeny barátnő, és Dóri is meglegyen. Tudom, most azt gondoljátok, hogy ez is csak egy férfi, és jól is teszitek így is, van! Szóval az agyam járni kezdett, hogy is csináljam, de mielőtt ki gondolhattam volna, kaptam két puszit, az arcomra és egy kis mosolyt is, ami egy kis bátorítás volt rögtön. Változott, de a szemei, azok a mély barna szemei azok a régiek voltak. Talán egy kicsit lefogyott, de az alakja a régi volt, magas volt, karcsú, és a kis mini ruhában, amit viselt engedni láttatta gyönyörű lábát, hosszú combját, és nem utolsó sorban szép gömbölyű fenekét. Feltolultak az emlékek, eszembe jutott minden csodás éjszaka.
Enyhén szólva is rekedten beszéltem, talán észre vette ő is. Következett az ilyenkor szokásos hogy kerülsz te ide, és egyáltalán mi van veled szöveg, mire kiderült hogy dolgozni jött és csak egy pár percre ugrott be, hogy megnézze, mi van velem. Mondanom sem kell hogy ebből a pár percből pár óra lett, szépen beesteledett mire megbeszéltünk mindent. Közben persze megszólalt a telefonom is, a barátnőmet alig tudtam megnyugtatni, hogy semmi baj nem történt. Dórinak természetesen felajánlottam a vendégszobát, hogy ha már így elbeszélgettük az időt, akkor legalább éjszakára maradjon nálam, és majd másnap elmegy megnézni a munkát, amiért jött. Gyorsan elszaladtam a barátnőmhöz, megnyugtattam őt, és már én is úgy gondoltam, hogy semmi, de semmi sem lesz Dórival kettőnk között, ő úgy is csak a munka miatt jött le, én meg ugye foglalt vagyok, meg különben is régen volt túl régen, ahhoz hogy felelevenítsük újra.
Igen ez tartott is addig, míg haza nem érkeztem és meg nem hallottam a fürdőszobából jövő vízcsobogást, és a mellé társuló kellemes tus fürdő illatát. Beköszöntem, hogy megjöttem, és alig vártam hogy legalább láthassak egy kicsiny darabot belőle. Nem is kellett sokáig várnom mivel a törölközőjét elfelejtette kivenni a táskájából, és kért egy törölközőt, hogy adjak be neki. Gyorsan elszaladtam a törölközőmért, és közben a torkomban dobogott a szívem, valahogy ugye be kell adnom. Szememet lesütve nyitottam be a fürdőszobába, és adtam át a törölközőt, és közben csak egy kicsit lehettem vörös, csak annyira, mint egy elsős gimnazista, ha a lányöltözőbe nyit. Igazából nem is láttam semmit, nagyon gyorsan becsuktam az ajtót, és leültem a nappaliban, kezembe vettem egy újságot és úgy tettem mintha minden rendben lenne. Megigazítottam nadrágomban lévő dolgokat és olvastam, de hogy mit azt akkor sem és azóta sem tudom, csak a betűket láttam, a sorokat, de értelme abszolút semmi nem volt. Nem tudtam másra gondolni csak Ő rá.
Nem is kellet sokat várnom kijött a fürdőből, csak az én fehér törölközőm volt rajta, amibe beletekerte magát, és éppen csak de kilátszott fehér bugyija. Így lépkedett el előttem, természetesen én úgy tettem mintha semmit sem látnék, pedig nagyon jól megfigyeltem mindent. Nagyon szép volt... .. Félhosszú barna haja vizesen omlott a fehér törülközőre, gömbölyű vállán csillogtak a vízcseppek, kicsi de szabályos kis halmok rajzolódtak ki a törölköző alatt, azok a jól ismert nagyon érzékeny cicik, amiket én úgy szerettem. Ahogy elment előttem, jól megnéztem hátulról is, ahol a törölközőnek vége szakadt megláttam fehér bugyiját, azaz csak a tanga kis csíkját, és a popsiját, azt a két kis kerek félgömböt. Kész voltam. Biztos voltam benne hogy Ő minderről mindent tud, és kimondottan nekem tartotta az előadást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 10. 31. péntek 07:45
Nem rossz.
#4 listike 2014. 10. 7. kedd 07:02
Jó volt.
#3 papi 2013. 11. 8. péntek 09:28
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 21:28
megért volna egy folytatást így is, h senki sem szavazott rá...de ha ez volt az uccsó együttlét Dórival, milyen folytatást is terveztél??? smile
#1 Törté-Net 2004. 04. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?