A+ A-

Álomhotel

Egy őszi délután az egyik kisvárosban ragadtunk a barátommal. Vacsora után kivettünk egy szobát a közeli hotelben és azt terveztük, hogy zuhanyozás után elmegyünk sörözni. Miután átvettük a kulcsot egymásra mosolyogtunk, mivel nem a valódi adatainkat adtuk meg a bejelentkezési lapon. Merész és izgató volt, mert mi van, ha lebukunk? Lassan felbaktattunk az emeletre. A szobában minden megvolt, amire csak szükségünk lehetett. Hatalmas ágy, fürdőszoba, TV és örömmel fedeztem fel egy erkélyt. Első dolgom volt, hogy felderítsem mi van az erkélyen túl. Ahogy kiléptem, hangos zeneszó ütötte meg a fülem. A hotel udvarán lámpákkal, kis bokrokkal körbevett söröző működött, sok vendéggel. Kedvesem közben bevette magát a fürdőszobába és míg én az erkélyről figyeltem a forgatagot, igyekezett tisztára mosni magát . Ahogy ott álltam, felfedeztem velem szemben az udvaron a bárpultot és a tetején egy kalitkába zárt madarat. Úgy tűnt, éppen engem néz. Aztán meghallottam a víz csobogását a fürdőszobából. Közben egészen besötétedett, szólt a zene, árnyékokat vetett a fény a vendégek arcára és kezdtem átszellemülve figyelni a világot.
Elképzeltem, hogy Vik áll a zuhany alatt és barna bőrén egymás után csillogva gurulnak le az apró vízcseppek. Láttam magam előtt, ahogy áll a tükörnél, derekára tekerve a törölköző és a vizes haját borzolja. Becsuktam a szemem és ahogy teljesen átjárt a zene, lassan beindult a fantáziám. Éreztem, ahogy csendesen a hátam mögé lopakodik és nedves haja a nyakamat simogatja. Két karja a derekamon, forró lehellete a fülemen és a tudat, hogy az erkélyen vagyunk, bármikor észrevehetnek lentről, csak egyre jobban felkorbácsolta bennem a vágyat. Ahogy a hátamhoz ért, azonnal éreztem a vékony törölközőn keresztül, mennyire kívánja ő is a testem. Hátranyomtam a fenekem, hogy még jobban hozzásimuljak és nem is maradt el a hatás. Keze felváltva simogatta a combomat. Így álltunk ott egy ideig, egymáshoz dörgölőzve, csókolózva, simogatva. Észrevétlenül tűnt el rólam a nadrág. Még mindig bámultunk kifelé és külön izgalmas volt, hogy a lámpafény éppen a mi erkélyünket nem világította meg, így zavartalanul szerethettük egymást. A hátam mögött egyre fokozódott az ostrom, Vik egyre merészebb lett. Keze már a tangám alatt járt, mikor hirtelen mozdulattal megfordultam. Ekkor a mellem került a középpontba.
Szája egyre a kemény kis bimbókat kereste, ujjaival cirógatni kezdte a fenekem. Úgy éreztem nem bírom tovább, nekem is hozzá kell érnem. Csókolni, simogatni, izgatni akartam. A törölközőn keresztül finoman masszírozni kezdtem, ám a Vikből feltörő sóhajok egyre éhesebbé tettek és hamarosan a meztelen rudat is érezni akartam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 23. szombat 20:39
Ez ténleg fantázia.
#3 listike 2014. 02. 25. kedd 14:21
Ilyen egy fantázia.
#2 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:52
Elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 04. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?