A+ A-

Segítség!

Ez a történet nem csak egy izgalmas kaland, hanem egy fontos pont ez életemben. Azonkívül az, hogy megosztom veletek, nem csak azért van, hogy elmeséljem életem legjobb szexuális élményét, hanem hogy eljuttassam hozzátok kétségbeesett segélykiáltásomat. Máris elmagyarázom. A lány, akiről a történet szól, a múlté. Elhagyott és nem jön vissza többet, és ami a legszörnyűbb, nem találok még egy olyat, mint ő. Nem a külsőről van szó, bár nem egy rossz csaj. Szőke, magas (nálam alacsonyabb egy fél fejjel), karcsú, szép fenék, kicsi cicik (ezt szeretem), csupasz punci, hatalmas kék szemek és csodás mosoly. Hogy mi benne a különleges? A szexhez való hozzáállása. Szabadelvű, nagyszájú bővérű lány volt. Csúnya szóval igazi kurva. De válogatós és hál' istennek engem is kiválasztott. Azért segélykiáltás ez a kis sztori, mert nem sikerült még egy olyan lányt találnom, aki hajlandó lenne, csak úgy lefeküdi vele, az élvezet kedvéért, az erotika kedvéért.
Akivel meg lehet azt csinálni, hogy összejövünk, szeretkezünk, vagy kefélünk egy vagy két esetleg három jót, eldumálunk, ha kell lógunk a suliból, de nem rontjuk el a kapcsolatunkat a kötöttségekkel és számonkérésekkel. Niki, mert hogy így hívják, ilyen volt. Persze aztán összejöttünk és el is romlott, de az eleje és a megismerkedésünk, valamint az első éjszakánk fantasztikus volt. Osztálytársak voltunk és ő az osztályban hangosan fejtegette, hogy ő mennyire szereti a szexet, mennyi pasija van, hogy a barátja mellett van egy 30 éves csávója, aki úgy nyal, mint egy isten. Tetszett, de mivel kicsi az önbizalmam (állítólag feleslegesen), nem hittem, hogy valaha lesz is köztünk valami. Aztán egy nap, mikor ismételten fényezte magát és azt a vén faszt, kibökte életem legidegesítőbb mondatát.
- Ez a pasi olyan mint egy isten jobb, mint bármelyik huszonéves (ő 19 volt, de volt már vagy 20 pasija). Nem is kezdek többet ezekkel a pisisekkel.
Több se kellett. Be kellett bizonyítanom, hogy én igenis tudok annyit. Nem volt tapasztalatom, még csak egy nővel voltam előtte, de azt tudtam, hogy ha odafigyelek a lányra leszek olyan jó, mint bárki. El is kezdtem vele egy levelezést óra alatt, amiben kértem, követeltem, bókoltam azért, hogy bebizonyíthassam, jó vagyok. Meg kellett mutatnom. Egy hónapos incselkedő levelezés után, egy szombaton aztán beadta a derekát (azt a kis karcsút). Este találkoztunk. Ideges voltam, mert mégis csak a második nőről volt szó. Szóval hazafelé kivettünk egy filmet és bevásároltunk. Otthon dumáltunk egy kicsit, majd kimentem kaját csinálni. Eddig viszont nem történt semmi. Nem mertem kezdeményezni, lehet hogy gyáva vagyok, de ez van. Szóval éppen kentem a kenyeret, mikor kijött hozzám, és szorosan mellettem megállt. Nem tudtam tőle mozogni úgyhogy tudtam itt elkezdődött valami.
Lenéztem rá (jó mondjuk annyira nem alacsony én 182 cm vagyok) ő belenézett azokkal a csodás kék szemekkel a szemembe, majd lábujjhegyre állt és megcsókolt. Vadul, keményen és kellemetlenül csókolt. Nem ő volt a rossz és nem is én. Csodás a csókja hiányzik is. Hanem ugye én csak egy szexpartner voltam, akinek nem járt jobb. Na utána bement és mikor utána mentem ő berakta a videofilmet. Kigombolta a nadrágját, mondván, hogy szorítja pedig nem volt dagadt. Sőt csinos és karcsú. Tehát ez jel volt. Mielőtt belemerültünk volna a filmbe így szóltam:
- Az a csók ott a konyhában...
- Igen?
- Én nem így csinálom.
- Hát?
Odakúsztam mellé és lassan megsimítottam az arcát, majd lágyan megcsókoltam, úgy ahogy szerintem ő megérdemli. Szerintem tökmindegy, hogy a lány, akivel lefekszem a barátnőm, vagy csak kaland, azt érdemli, amit egy nő érdemel. Odafigyelést és feltétlen elsőbbséget. Szóval mikor elszakadtam adakozó ajkaitól, ő még csücsörített és a szeme csukva volt. Tetszett neki. Nekiláttunk a filmnek. Az ölembe hajtotta a fejét és úgy kezdtünk hozzá. Lassan elkezdtem simogatni a hátát, majd benyúltam a póló alá és ott simogattam a hátát. Sima bőre volt, engem meg annyira izgatott, hogy egy új lányt kényeztetek. Arra lettem figyelmes, hogy lekapcsolja a tévét és elkezdi levenni a nadrágját. Odakúsztam és segítettem neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.82 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 23. szombat 17:24
10 Pont!
#6 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 14:59
Nagyon jó.
#5 A57L 2014. 10. 3. péntek 06:52
Ez jó lett.
#4 papi 2014. 01. 4. szombat 20:42
Egész jó
#3 v-ir-a 2011. 12. 21. szerda 16:55
jó lenne ha minden pasi ugyanilyen figyelmes lenne smile
#2 gab70 2005. 06. 5. vasárnap 23:04
Ha az írás nem is, de a nőkhöz való hozzáállásod 10 pontot érdemel!
#1 Törté-Net 2004. 04. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?