A+ A-

Tavaszi mese

Vannak emlékek, amiket az időnek nem kell megszépítenie. Amik tisztán élnek az ember emlékezetében. Megörződnek és megmaradnak ugyanúgy, mint a régi fényképek. Ezeket a dolgokat nem lehet megválogatni, akaratunkon kívül véssük őket örökre a szívünkbe és a lelkünkbe.
Ez az éjszaka sem úgy indult, mint amiből egy ennyire kedves emlék lesz. Egy házibuliból tartottunk hazafelé, kellemes debreceni tavaszi este volt, de siettünk. Neki haza kellett érnie, engem pedig még visszavártak a többiek. Másnap korán reggel a szülei után kellett utaznia Budapestre, és ki akarta pihenni magát. Emlékszem, amikor először hazakísértem nem engedett még a kapujukhoz sem, egyáltalan kicsit nehezen engedett közel magához. Boldog érzés volt arra gondolni, hogy most már teljesen természetes, ha az ajtón belülre is elkisérem.
Kis keze kellemesen pihent az enyémben, mikor becsukódott mögöttünk a lépcsőház ajtaja és elindultunk a lépcsőn felfelé. Átkaroltam a derekát és a nyakához hajoltam. Beszívtam az illatát, és boldognak éreztem magam. Ami ilyenkor a legjobb tud lenni az az, ha érzed hogy a másik is boldog. Ő megállt és felém fordult, mosolygott az egész lány, nemcsak a szája, hanem a szemei is. Átkarolta a nyakam és megcsókolt. Imádtam ezt. Nyelvét hevesen dugta a számba és vad táncba kezdett az enyémmel, közben közelebb simult hozzám és én ebből már tudtam hogy megkívánt, hogy a srácok már hiába várnak ma este vissza és hogy reggel nagyon fáradtan fog megérkezni a fővárosba...
Átöleltem a derekát, kezemmel vegigsimítottam a hátát. Ő a hajamba markolt és éhes vággyal csókolt tovább. Imádtam, ahogy be tudott indulni, ahogy magával repített és elvarázsolt. A fenekét kezdtem simogatni, mire ő ingem alá nyúlt és vegigcirógatta a hátam, majd nemsokára a hasam. Megeremegtem. Ettől mindig kikészültem, mert tudtam, hogy kis keze hamarosan lefelé fog indulni, és be fog nyúlni a nadrágomba, megkeresve testem közepét. Most is így tett, és nekem mindig eszembe jutott ilyenkor hogy először is így fogott meg, egy téli éjszakán, ugyanitt a lépcsöházban. Megkereste a farkam és amennyire a farmer engedte, megszorította ujjai közt. Én is igyekeztem megérezni a bőret a fenekén. Csodálatos kerek popsija volt, amin nagyon jól nézett ki bármilyen bugyi. Ebből most nem láttam semmit, de "vakon" is könnyen alája csúsztam. Megmarkoltam a fenekét és a másik kezemmel a vájatba furakodtam. Kezdtem érezni a lenti melegséget, amit medencéjlnek gyenge lőkései is jeleztek.
Abbahagyta a csókot, egymás szemébe néztünk. Édes kábulatban jutottunk túl az ajtón, be az ismerős szobába, ahol kislányos rendetlenség volt, mint mindig, hála Istennek. Végigfeküdt az ágyon, közben le sem vette rólam a szemét. Lekaptam magamról az inget és felé hajoltam. Belecsókoltam a nyakába az állkapcsa alatt. Éreztem, hogy ettől megrezzen egész teste, átölelt és ismét vadul kezdett csókolni. Mindketten kalandozni kezdtünk a másik testén. A kezem a pólója alatt kitapintotta melleit. Nem voltak túl nagyok, de éppen illettek teste arányaihoz. Imádtam őket, pont elfértek a tenyeremben. Nem volt rajta melltartó, igy egyszerre éreztem selymes, meleg bőret, és keble kedves domborulatait. Lesegítettem róla a ruhát, közben egy szó sem hagyta el szánkat. Egymás nyelvét kerestük és felesleges lett volna bármit is mondani.
A vállánal kezdtem el csókolni, gyengéden vegigsiklottam a nyakáig. Ajkaim továbbszánkáztak melle dombjai közé, majd mikor a halmok alá értek, gyengéden megcirógattam a bimók alatt. Nyelvem teljes terjedelmével felcsusszantam bal melle felszinére es végignyaltam rajta, akar egy jó nagy gömb fagylalton. Óvatos köröket kezdtem leirni körbe-körbe, egyre csökkentve azok sugarát. Egyre közelebb kerültem a duzzadó és fenséges mellbimbóhoz. Nyelvem hegyének gyors lefetyelő mozdulataval köszöntöttem, majd óvatosan fogam közé vettem és gyengéden megszívtam. A lány a nyakamba karmolt. Ismét megcirógattam a nyelvemmel, ráfújtam és megcsókoltam.
Tovább indultam, le a hasán, végig a köldökéig, végigcsókoltam a jobb oldalát, a csípőjénél kicsit megharaptam. Üdvözöltem a combot, melynek belső oldalán közelítettem kedvesem felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 28. szombat 08:03
Szép volt.
#4 zsuzsika 2015. 01. 13. kedd 07:59
Kellemes kis történet.
#3 listike 2014. 09. 23. kedd 13:35
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem igy lenne természetes.
#2 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 21:42
olyan jó volt azt olvasni egy pasitól, hogy csak a lányra figyel, neki csak Ő a fontos...
#1 Törté-Net 2004. 03. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?