A+ A-

Pihenőházban

Egy kellemes meleg nyári napon úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy leautózunk a lakóhelyünkhöz közel eső tóhoz strandolni. Gyorsan felhívtam az egyik jó ismerősömet, aki a strand mellett kialakított víkend telep egyik házának a gondnoka, hogy meglátogathatjuk-e a nap folyamán. Ő azonban közölte, hogy ez a mai nap nem igazán jó, mert el kell utaznia, de a ház kulcsait szívesen odaadja. Végül nem is nagyon bántuk, hogy ő nem lesz ott, így legalább egy kellemes napot tölthetünk kettesben. A tó partján kialakított parkolóban azonban összetalálkoztunk a feleségem egyik munkatársnőjével Zitával, éppen az autójából rakodott ki, amikor megláttuk. Andi rögtön felajánlotta neki, ha van kedve, tartson velünk.
- Majd meglátod sokkal nyugodtabb körülmények között pihenhetsz a ház napozó taraszán, mint itt a tömegben. - bíztatta a felségem körbe mutatva a szabad strandolni.
A házat egy hangulatos stégen lehetett megközelíteni, közben az igényesen kialakított nádtetős házakban lehetett gyönyörködni. A mi házunk a stég végén a legutolsó ház volt, igaz sokat kellett gyalogolni, de megérte, mert ide már a strandolók zaja nem ért el. Mivel hétköznap volt, csak egy - két házban voltak vendégek.. Gyorsan átöltöztünk, majd úsztunk egyet a szép tiszta vizű tóban . Amíg készülődtünk Zitukának a gyönyörű telt barna keblei valamint a pici tangába rejtett szép formás feneke teljesen lekötötte a figyelmemet, amit Ő igen jó érzéssel fogadott. Andi meg csak mosolygott rajtam. A teraszra egymás mellé már előre kikészítettem a napozó szivacsokat .
A fürdőzést követően gyorsan letusoltunk, majd kifeküdtünk a stégre napozni. A napozó terasz oldalai náddal teljesen körbezárt, a feleségem egy kacsintás kíséretében levette a vizes bikinijét és kiterítette a padlóra.
- Így gyorsabban szárad.- tette hozzá nevetve.
- Én sem vagyok egy szégyenlős alkat, - mondta egyszerre Zituka és legnagyobb örömömre, már vette is le az apró tangáját és a felső részét - amúgy is szeretek meztelenül napozni. és talán a férjednek is szerzünk egy jó napot - füzte hozzá egy bájos mosoly kíséretében.
Élvezet volt nézni ahogy elővillantak a szép barna kerek mellei és a hasonlóan egyenletesen lebarnult igényesen fazonra igazított puncija.
- Akkor azonban már én is csatlakozom hozzátok - mondtam gyorsan és abban a pillanatban ledobtam az úszónadrágomat. Számomra ez az új helyzet, hogy két szép gyönyörű meztelen nő fekszik mellettem, ráadásul az egyikük az én visszahúzódó természetű kedvesem teljesen izgalomba hozott. Már a kis bikinijükben is megmozgatták a fantáziámat, azonban így mindkettőjük szépen lebarnult, fazonra igazított puncijának valamint formás kebleiknek a látványa teljesen feldobott és egyben elég pajzán gondolatokat is ébresztettek bennem. Észre sem vettem, hogy a lányok engem néznek, és csak mosolyognak rajtam.
- Reggel még te sem gondoltad volna, hogy ilyen szép "látványban" lesz részed. - jegyezte meg nevetve a feleségem.
- Ami igaz az igaz, ilyen szép környezetben gyönyörű puncikat, szép melleket, ráadásul testközelben ritkán láthat az ember. - válaszoltam sokat sejtető pillantás kíséretében.
A lányok ezen egy jót nevettek, majd hasra fordulva átengedtük magunkat a napozás örömének, közben sikamlós témákat is érintve beszélgettünk. Talán ennek hatására Zituka elővette a naptejet és cinkosan a feleségemre kacsintva megkért, hogy kenjen be a hátát. A legnagyobb örömmel tettem eleget a kérésének. Öntöttem egy nagyon kevés naptejet a flakonból a kezemre és elkezdtem a hátát bekenni. Nagyon izgató volt megérinteni a testét, a finom barna bőre mint a mágnes csak úgy vonzotta a kezemet. A naptejet elég hamar eldolgoztam a felső testén, de már újabb adagot "elfelejtettem" kitölteni a kezemre, a igézően szép nőt azonban lágyan tovább simogattam.
Ahogy egyre lejjebb haladtam a feneke felé, a férfiasságom jelei is egyre jobban kezdtek látható formát ölteni. A fenekéhez érve minden erőfeszítésem ellenére azonban már teljesen égnek állt a farkam. Andira néztem, de Ő csak egyre jobban csillogó szemekkel érdeklődve figyelte, ahogy ágaskodó farokkal a kolléganőjét egyre jobban "belemelegedve simogatom". Felbátorodva lesz ami lesz, elkezdtem Zitu fenekét is érzékien simogatni, majd lassan a fenékhajlatra a szép ívű combok belső részére tértem át. Zituka teste érezhetően többször is megremegett és az eddig teljesen összezárt combjait is résnyire széttárta. Amikor "teljesen véletlenül" az ennivaló kis punciját is megérintettem a csípőjét kissé megemelte, így jelezve, hogy mennyire élvezi. Közelebb húzódtam a hozzá annyira, hogy az álló farkamat a fenekéhez valamint az oldalához tudjam manőverezni. Andi eközben a tekintetét folyamatosan le nem véve rólunk, kíváncsian tovább figyelte a fejleményeket.
Zitu amint megérezte a testéhez érő keményen ágaskodó farkamat, kissé összerezzent majd a kezével odanyúlva lágyan elkezdte simogatni, közben kérdőn Andira nézve várta a reakcióját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 23. szombat 17:16
10 Pont!
#7 listike 2014. 04. 30. szerda 19:22
Nagyon tetszett.
#6 papi 2014. 01. 4. szombat 20:41
Nem rossz
#5 boax 2005. 04. 27. szerda 18:38
Minden férfi ilyen feleségre vágyik! Nem rossz történet, izgalmas!9p
#4 Joe 2004. 03. 8. hétfő 07:23
Hát igen, régebben valahogy sokkal tutibb történetek voltak... Nem rossz ez sem, csak éppen nincs benne sok extra. 4p
#3 tomi 2004. 03. 5. péntek 15:10
háát..elég gyengus...régebben sokkal jobb sztorik voltak...:(((
#2 Jaguar 2004. 03. 5. péntek 13:14
nekem teccik....
#1 Törté-Net 2004. 03. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?