A+ A-

Házibuli

Ez a történet idén télen esett meg, amikoris barátnőimmel meghivást kaptunk egy házibuliba.
Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videókazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet amit még nem láttunk. Hát mondanom se kell, hogy olyat nem találtunk, ellenben a polc háta mögött találtam egy kazettát (valószinű a bátyámé lehetett: - )), cím nem volt rajta. Hát betettük, legnagyobb meglepetésünkre egy pornó film volt (bár mit is várhatnék a bátyámtól: - )))
Először zavarban voltunk egymás előtt, amint ment a film, de aztán hátradőltünk a fotelba és figyeltük az "eseményeket", nagyon izgi volt. Fél óra elteltével Niki feltette a kérdést, mi lenne ha mi is leborotválnánk a puncinkat?! És azzal a lendülettel, már le is vette a nadrágját, majd a bugyiját is. Nekem nagyon tetszett az ötlet, én is gyorsan megszabadultam hát a felesleges ruháimtól, csak Bea volt egy kicsit szégyenlős, mondta, hogy ő nem meri előttünk...és még bele is pirult: - ). Aztán próbáltuk Nikivel győzködni, de nem akart kötélnek állni, ezért egyszerűen lefogtunk és lerángattuk róla az összes ruhát. Igy már mindannyian meztelen voltunk. Kimentünk a fürdőszobába és elkeztünk tanakodni, hogy ki kezdje...ekkor előálltam azzal a javaslattal, hogy borotváljuk egymásét, igy a legegyszerűbb. Ettől az ötlettől megintcsak Bea húzodott el, igyhát mit volt mit tenni Nikivel megfogtuk és bevittük a szobába, Niki lefogta a lábát, én meg addig kikötöttem a kezét, szegény hogy kiabált, de aztán azt hiszem belenyugodott, sőt tetszett is neki. Niki fogta Bea lábát, én pedig elkezdtem borotválni a punciját. Aztán Bea megkérte Nikit, hogy oldozza el a kezét, nem fog elmenekülni, sőt megkért, hogy had borotválhassa ő az én puncimat. Egyszóval utána következtem én, majd a végén Nikit borotváltuk. A műveletek után visszamentünk a fürdőszobába, hogy megfürödjünk. És mivel elég nagy a fürdőkádunk, teleengedtem vizzel és mind a hárman beleültünk. Azt már javasolnom sem kellett, hogy egymást mossuk le, mert ez magától értetődött, igyhát szépen megmosogattuk egymás mindenhol: - )).
Miután megtörölköztünk visszafeküdtünk meztelenül az ágyra a szobába és néztük tovább a pornófilmet, annyira izgazó volt igy tévézni, hogy mindhárman meztelenek voltunk. Mire délután lett, azthiszem mindhárman nagyon fel lehettünk izgulva...elsősorban a helyzettől, másodsorban pedig a filmtől, de talán leginkább attól, hogy már hónapok óta egyikünk sem volt fiúval. Felöltöztünk és elindultunk a házibuliba. Eléggé átlagos kis bulinak indult, szendvicsek, alkohol meg minden ami ilyenkor szokott lenni...
Beával álltam éppen az egyik asztalnál, amikor észrevettük, hogy Niki a másik szoba kanapéján beszélget egy fiúval. Beával összenéztünk és odamentünk hozzájuk. Hát a fiúcska elég szerénykének látszott, teljesen zavarban volt, hogy három lány állja körbe. Fiatalnak tűnt, nagyon jól nézett ki. Niki próbált vele kacérkodni, de a fiú ettől csak zavarban volt, erre mi már csak azért is direkt olyan témákat hoztunk fel, hogy még jobban zavarba jöjjön. Úgy viselkedett mint egy szűzlány, elpirult, dadogott, ideges volt. Hát ez nagyon szimpatikus volt nekünk, ettől mindannyian csak felbátorodtunk. Az idő úgy hajnal fél négy fele járt, már csak mi voltunk ott igy négyen, a házigazda pedig a barátnőjéhez ment el, mondta, ha elmegyünk csapjuk be az ajtót.
Felbontottunk még egy üveg bort, és miközben töltöttem, a barátnőimmel egymásra néztünk és tudtuk, hogy milyen "sors" vár a fiúra: - )))). Bea javasolta, hogy üljünk át a francia ágyra, mert ott kénylemesebben tudunk beszélgetni. Körbe ültük a fiút és úgy folytattuk a csevegést, istenem mennyire szégyenlős volt a szentem!: - ) Elkezdtem kigombolni az ingét, ő azt sem tudta, hogy hova nézzen, de nem ellenkezett. Niki addig a haját simogatta, Bea pedig a nadrágszijjával bűvészkedett.
Az ingét gyorsan leszedtem róla és Nikivel elkezdtünk puszilgatni a nyakát és a hasát. Szerencsére Bea is végzett addig a fiú nadrágjának levételével.
Szóval ott feküdt előttünk a srác egy alsógatyában és meg sem mert mozdulni.: - ) Bea aztán egy rutinos: - ) mozdulattal lerántotta róla az utolsó, és legfeleslegesebb ruhadarabot is. Aztán versenyezni kezdtünk, hogy ki is kapja be először a fiú gyönyörű farkát. Természetesen én győztem... mmmmmmmmm, nagyon finom volt, Bea addig a hasát csókolgatta, Niki pedig elkezdett vetkőzni és mikor meztelen volt, a fiú feje felé guggolt és megparancsolta neki, hogy nyaljon. Biztos nagyon jól csinálhatta, mert Nikinek igencsak jól esett: - ).
Aztán Bea kivette a számból a fiú farkát, és ő kapta be, addig én is levetkőztem, és felültem az ágy melletti asztalra, odahivtam a srácot, hogy mostmár engem is nyaljon...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 26. hétfő 11:52
szeretem a gruppiszexet folytasd... 9p lett
#6 zsuzsika 2016. 09. 26. hétfő 10:42
Ez nem jött be.
#5 sztbali 2016. 07. 4. hétfő 17:44
Nagyon jó történet. Érződik benne a fiatalság, de ettől csak még jobb.
#4 cscsu50 2015. 07. 13. hétfő 09:31
olvastam jobbat is
#3 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:30
Nem rossz.
#2 The_Hell 2002. 09. 1. vasárnap 19:53
Nekem teccik,de hány évesek voltak a csajok?:DÉn ugy 16-18 ra saccolom őket...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?