A+ A-

Az új szomszéd

A mellettünk lévő ház már évek óta üresen állt. Amikor egy nyári reggelen beköltözött egy gyönyörű lány. Néhány nappal később átjött beköszönni. Megkért, hogy segítsek összerakni a számítógépét. Közben jól elbeszélgettünk. Sokat mesélt magáról, hogy a könyvtárban dolgozik, most költözött el szüleitől, stb.
Néhány alkatrészt még később kellett beszerezni. Reggel átmentem és mivel még sokat kellett ki-be járni nála az ajtó nyitva volt. Ahogy az előszobába léptem hallottam, hogy zuhanyozik.
- Ülj le a nappaliban! Mindjárt megyek! - kiáltott ki.
Óvatosan az ajtóhoz lopakodtam és belestem. Nagyon szép volt. Arányosan telt, kívánatos mellei, formás csípője és rövidre nyírt fanszőrzete teljesen elbűvölt. Ahogy hallottam, hogy elzárja a vizet átsiettem a másik szobába.
Fürdőköpenyben jött be. Én már a gépet szereltem.
- Kész is! Most már nyomtatni is tudsz.
- Köszi! - mondta és a CD-k között kezdett keresgélni. Kiválasztott egyet és átnyújtotta:
- Egy kis meglepi! De ne haragudj, most már sietnem kell.
Elköszöntünk és hazamentem. Rögtön megnéztem a CD-t. Több száz aktkép volt könyvtárakba rendezve. Mindegyiken ő volt. Erotikus fehérneműs képektől a pornográf vibrátoros és ujjazós képekig. Volt olyan is, ahol csak a nagyajkai látszottak közelről, mellette a másik képen, ahogy elélvezett és folyt kifelé gyönyörének nedve. Elképeve bámultam a képernyőre. Hibátlan, szépségesen szép testét nézve olyan izgalomba jöttem, hogy minden porcikám bizsergett.
Másnap délelőtt visszavittem a lemezt. Csak vissza akartam adni, de behívott.
Elmesélte, hogy a képeket egy barátnője készítette, aki fotós. Egy újságnak akarták eladni, de végül meggondolta magát és mégsem adta ki.
- Azért adtam oda, mert meglestél zuhanyozás közben.
Nem tudtam megszólalni se, hirtelen annyi minden járt a fejemben.
- Azt gondolod rólam, hogy kurva vagyok? - szegezte nekem a kérdést.
- Nem!... - vágtam rá. - Csak most nagyon sokmindent kéne mondanom egyszerre és nem tudom mivel kezdjem.
- Akkor inkább ne mondj semmit! - szakított félbe.
Tényleg nem tudtam, hogy mit kezdhetnék a helyzettel. Olyan zavarban voltam, teljes zűrzavar volt a fejemben. Nagyon szerettem volna ágyba bújni vele. Viszont biztos voltam, hogy meglehetősen szerény tapasztalatom kevés lesz.
Mosolyogva felkelt és vetkőzni kezdett. Szó nélkül ledobálta magáról a ruháit és teljesen pucéran mellém ült. Finoman megsimogatta a mellkasomat és ahogy lefutott a keze a lábaim közé nem bírtam tovább. Közben már az egyik mellét puszilgattam és ez együtt úgy tűnik túl intenzív élmény volt. Elélveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 08. 1. péntek 17:00
Jó volt.
#2 papi 2014. 04. 11. péntek 08:20
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?