A+ A-

Egy asszony és az egészségügy

A kórházakban, rendelőkben sok minden történik, néha olyan is ami nem igazán tartozik az egészségügyhöz. Nekem is van pár ilyen történetem.
25 évesen szültem. A teherbeesés után 2 hónappal a vőlegényem lelécelt, de én megtartottam a gyereket. Egyedül neveltem, anyám segítségével. Amúgy 170 magas nő vagyok, nem vékony de nem is kövér nő. Mindig nagy melleim voltak, szülés előtt is elérte a 100-as méretet, szülés után a szoptatás közben pedig még nagyobb lett. Rengeteg tejem volt, a gyerkőc nem is bírt eleget inni, le kellett fejnem és leadnom.
Szülés után 3 hónappal történt egy kisebb baleset velem, elestem és bevertem a bordám, mellkasom. Nem volt nagy probléma, fájt kicsit persze. Az orvos természetesen elküldött röntgenre, hogy megnézzék nincs-e törés. Rögtön a vizsgálat után odamentem, de pechemre pont nem volt fogadás. Viszont kiderült, hogy a röntgenasszisztens régi iskolai barátnőm, Tünde. Beszélgettünk vagy félórát, kiderült hogy egyedül él, de van fiúja. Én is elmeséltem mi van velem, sajnált engem, faggatására elmondtam, hogy vagy 5-6 hónapja nem volt szex az életemben és most sincs partnerem.
Végül Tünde közölte jöjjek 5 előtt pár perccel, akkor van vége a rendelésnek, megcsinálja a röntgent utána, nem kell várnom.
Így is lett. A gyerek aznap elég nyűgös volt, alig evett valamit. Anyámnak fejtem tejet, hogy megetesse és elmentem. A melleim duzzadtak a tejtől, nagyon érzékenyek voltak persze. Éreztem is hogy csepeg belőle a tej, így felvettem a betétes melltartót.
Rajtam kívül még két nő volt, együtt levetkőztünk félmeztelenre, Tünde megcsinálta velük a röntgent, utolsónak én jötte. Azt mondta, várjam is meg utána a leletet, nem kell akkor holnap megint bejönnöm, ő elintézi.
Megvolt a röntgen, Tünde kivitte valakinek, hogy intézze el és invitált, üljek le, beszélgessünk addig is. Persze fel akartam venni a ruhám, mert a mellem nagyon feszült és folyamatosan csorgott a tej belőle. Tünde azt mondta, hagyjam, nekem is kényelmesebb anélkül, amiben igaza volt. Így szépen leültünk egymás mellé, én félmeztelenül és beszélgettünk. Tünde igencsak a szexuális életem kérdezgette, én meg válaszoltam neki őszintén. Elmondtam, hogy nagyon hiányzik a dolog és sokat maszturbálok otthon. Tünde részvéttel ölelt át, tulajdonképpen nem is értettem hirtelen miért, hisz azért nem akkora gyász ez. Aztán dicsérte alakom, hogy bár szülés után vagyok nagyon csinos, és a melleim meg bombázóak. De aztán éreztem hogy nemcsak átölel, simogatja vállaim, majd meztelen hátam. Mikor belecsókolt nyakamba leesett a tantusz, Tünde biszex. Nem is tudtam mit csináljak, sose voltam még lánnyal, viszont jólesett Tünde gondoskodása. És mikor Tünde hátam mögé állt, és hozzám simulva nyakam csókolgatta, előrenyúlt kezeivel és kezébe vette egyik mellem, nem is tiltakoztam, hagytam hadd follyanak a dolgok tovább. Mikor ezt Tünde észrevette, felbátorodott és immár két kézzel markolta meg feszülő és duzzadó hatalmas melleim. Teljesen hozzám simult hátulról és előrenyúlva két kézzel markolta melleim, körbesimogatva őket, majd kicsit erősebben markolva gyúrta őket. Óvatosan mellbimbómra is rátért, ujjaival simogatva izgatva őket. Persze amúgy is feszült melleimből rögtön keményen ágaskodott ki bimbóm és mikor Tünde erősen megnyomta kezeivel mellem rögtön kicsordult a tejem. Tündét nem zavarta ez, sőt élvezte hogy kezeivel szétkenheti mellemen. Közben egyik kezével előrenyúlva felhajtotta szoknyám és bugyimba nyúlt. Beletúrt dús szőrzetembe és ujjai megkeresték csiklóm. Rég nem érzett érzés fogott el, a kéj öntött el, kívántam a kielégülést, hogy testem izgassák. Csiklóm meg is duzzadt, ölem nedves lett, ezt Tünde bátorító jelnek vette és még bátrabban fogdosott. Továbbra is mögém simulva egyik kezével mellem gyúrta, másikkal bugyimban járva csiklóm dörzsölte és ujjazott, két ujját dugva nedves puncimba. Percekig szótlanul álltunk, csak az én sóhajtozásom hallatszott. Közel jártam az orgazmushoz és felkészültem rá, hogy elönt a kéj, mikor nyílt az ajtó. Gyorsan szétrebbentünk és belépett egy 25 körüli férfi, hozva a leletemet. Nem szólt semmit, de valószínűleg észrevette mit csináltunk. Gyorsan megigazítottam szoknyám és Tünde elvette a leletet. Megnézte, mondta minden ok. Én nem is tudtam ráfigyelni annyira fel voltam izgulva, csiklóm még duzzadt volt, ölem nedves, még magamban éreztem Tünde ujjait és tenyerét mellemen. Mellemen... Ez, hisz a mellem csupasz...
Ránéztem, bimbóim keményen és hatalmasan ágaskodtak felfelé körülötte a nagy barna udvar. Egész mellem duzzadt volt és feszes és csillogott. Csillogott, mert sok tej kijött Tünde kezei alatt és bekente egész mellem. A bimbóim hegyén most is szivárgott kifele...
Persze nemcsak én vettem ezt észre, a férfi is és nem is leplezve a dolgot bámulta. Én zavartan ültem csupasz mellekkel, biztos, hogy a férfi mikor bejött látta, hogy Tünde a bugyimba nyúlkál és melleim gyúrja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:27
Nem rossz
#8 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:17
Elmegy.
#7 Patyomkin 2004. 12. 30. csütörtök 20:51
A többit már el sem olvasom! Pornósztorinak +10 pont, ha a valóságtartalmát nézem úgy -10 pont
#6 levim 2004. 04. 1. csütörtök 18:40
Ez nem valami lenyűgöző történet... 6
#5 MûvészÚr 2004. 03. 2. kedd 13:27
Hát Verácska, ha mind ez megtörtént veled, mármint az összes történet, irigyellek a változatosságokért. 8 pontocska.
#4 Chris 2004. 03. 1. hétfő 15:04
össze van csapva.
#3 olasz 2004. 02. 23. hétfő 09:01
nem rossz..........
#2 perverz 2004. 02. 20. péntek 02:56
Hmm. Jó volt.7 pötty.
#1 Törté-Net 2004. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?