A+ A-

Vendégünk - a feleség sztorija

Lehetlennek tünt. Fekszem az ágyon, egy alig ismert férfival, aki belöki majd kihúzza farkát puncimból, hogy újra belém dofje. Tudja, hogy élvezem a behatolás pillanatát, mert elozoleg megfigyelte, hogy hogyan kefélek férjemmel. Phil, a férjem, most az mellettem térdel az ágyon, figyelve, hogy nemiszerveink érintkeznek. Partnerem atlétikus testalkatú, kivételesen jóképü, 30 év alatti fiatal férfi. Én kétszer olyan idos lehetek. Feneke a legszebb, amit eddig láttam. Farka nagy átmeroju és nagyon-nagyon kemény. Hihetelenúl jó érzéseket kelt. Már nem is emlékeztem, hogy milyen fincsi volt, amikor pinám körbefeszült egy valóban kemény faszon.
Megcsókolom. Nyelveink találkoznak és játszanak. Nem a férfit szeretem benne, mert alig ismerem. Azért csókolgatjuk egymást, hogy fokozzuk a szex gyönyörét. His moves are very good. Az egész testemmel szeretkezik nemcsak a pinámmal. Kefélés közben a combomat simogatja, szívja mellbimbóimat, csókol, míg fenntartja az állandó ritmust. Hallom, amint farka csúszik a férjem gecijén, amely természetesen még bennem maradt. Szexi dolgokat súg a fülembe, és Phil nem hallhatja, amit mond.
Közben a behatolások rövidülnek, a farkát most már mindig bennem tartja befelé és kifelé is. Azt suttogja, hogy gyönyöru vagyok, aztán meg azt. hogy mindjárt elmegy.Úgy mozgatja csípójét, mintha semmi sem történne de már érzem a megnövekedett síkosságot puncimban, könyebben mozgatva dákóját, de az egyenletes tempót fenntartja. Sohasem gondoltam volna, hogy egy férfi ilyen tökletes szereto maradjon, ha már elment. Képzeletemben megjelenik magja apró, gyöngyszímu cseppei a testemben, teletöltve puncimat. Csak most veszem észre, hogy miután elment, ugyanolyan kemény maradt mint kezdetben. Készületlenül ér saját gyönyöröm szétáradása testemben, de nem akarom, hogy a fiatalember vagy pláne a férjem megtudja.
Most már a férjem, de vendégünk is csókolgat. Kettejük nyelve a számban találkozik. Kitunö együttmuködés. Az én nyelven talákozik nyelvükkel, mig szenvedélyesen csókolnak. Az idgen farkának minden centijét érzem a bensönben és elképzelem, hogy vaginám olyan alaku lesz. hogy kiszívja farkát. Orgazmusom erosödik. Valahogy leküzdöm a torkomból feltöro sikolyt, de a kielégültség sóhaját már nem tudom visszafogni. Puncim erosen ráfonodik farkára, amibol vendégünk is felismeri a noi kéjérzetet. Azt mondja, hohy újra elmegy. Hihtelen, de így is történik. Most teljesen belém döfi farkát, nyugodtan és mélyre. Farka teljesen betölt éas egyelen kilövelése sem távozik vaginámból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 7. kedd 03:26
Tele van hibákkal, és nem csak a helyesírás pocsék. Egyáltalán nem tetszett!
#8 zsuzsika 2016. 09. 4. vasárnap 12:00
Gyenge.
#7 feherfabia 2016. 08. 9. kedd 06:28
Nem tetszett!
#6 levim 2004. 04. 2. péntek 11:28
Nagyon érzékletes, bár pont ez a leíró stílus nem tetszik. De ez gusztus dolga.
#5 perverz 2004. 02. 20. péntek 03:05
Baró volt.Imádom az ilyen idős nő-fiatal pasi storykat.Jöhet a folytatás. 7pötty.
#4 Süni 2004. 02. 17. kedd 07:35
Szuper jó, jöhet a folytatás!
#3 András 2004. 02. 15. vasárnap 18:37
Nagyon jó
#2 András 2004. 02. 15. vasárnap 18:33
#1 Törté-Net 2004. 02. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?