A+ A-

Egy fekete éjszaka

Katenek hívnak. Elmúltam 30 éves, és rá kellett jönnöm, hogy talán túl szabadon gondolkozom, ha a szexuális életemről van szó, de nem tudok tenni ellene. Hiába szerettem volna tartós kapcsolatokat, az ismeretlen, az izgalmas utáni vágy mindig erősebb volt. Miután rájöttem, hogy nem tudom megállni, hogy újabb és újabb kemény farkakat érezzek magamban, több más különös szokással együtt, egy furcsa szokást alakítottam ki: rendszeresen eljártam egy közeli autóspihenőbe, és alkalmi prostituáltként éltem ki ezt a vágyamat. Itt a sok átutazó miatt nem fenyegetett az a veszély, hogy ismerősbe botlom, és híre megy e titkos életemnek. Soha nem kértem pénzt, de ezt már csak a dolgok megtörténte után közöltem, és ha a pasi szimpatikus volt, akkor elmentem vele a lakására is, és vele töltöttem az éjszakát. Egy ilyen izgalmas éjszaka történt az alábbi eset.
Sokkal túlfűtöttebb voltam, mint általában, és csak arra vágytam, hogy izgalmas helyen végre egy farkat érezzek a számban vagy a pinámban. Egy óvatlan pillanatban bevonultam hát a férfimosdóba, ami az étteremből nyílt, és az egyik fülke ajtaját magamra húztam. Nem kellett sokáig várnom, hallottam, hogy bejön valaki. Halkan pisszentettem, és a fülke ajtaja máris résnyire kinyílt. Egy sötét szempár nézett be rajta. Szoknyámat felhúztam, és az izgalomtól már nedves puncimat simogattam. A férfi rögtön megértette a helyzetet és belépett. Egy középtermetű fekete pasi volt. Bár sok fekete fordult meg az autóspihenőben, még egyszer sem voltam feketével. Kicsit meglepődtem, hogy a tervem ilyen fordulatot vesz, de ez még inkább izgalmassá tette azt, ami történni fog.
A pasi nem sokáig gondolkodott. Lehúzta a sliccét, és állt. Várta, hogy én cselekedjek. "Persze - gondoltam - azt gondolja, hogy kurva vagyok. Meg kell dolgoznom a pénzemért." Benyúltam a sliccén, és kihámoztam alsójából a lassan merevedő farkát. Így könnyű volt kihúzni a sliccen át, de amikor már szabad lett gyorsan keményedni kezdett, pedig még munkához sem láttam. Nem volt túl nagy, de a makkja csak duzzadt, különösen amikor megmarkoltam alatta a rudat, és kissé szorítva izgatni kezdtem, kezem föl-le mozgatva rajta. A pasas halkan sóhajtott és sötét duzzadt makkját a számhoz szorította. Lassan nyitottam ki a számat, nyelvem kidugtam az alsó ajkaimra, és hagytam, hogy ő lassan a számba tolja a méretes húsdarabot. Éreztem, ahogy a selymes bőr végigsiklik a nyelvemen, és azt, ahogy a szám lassan annyira kinyílik, mintha ásítanék. Ekkor megéreztem ajkaimmal a makkja peremét, és körülzártam azt. Hirtelen szippantottam egyet rajta, amitől a férfi egész testében megremegett. Azonnal mozogni is kezdett a számban. Én a fenekét markolva igyekeztem irányítani. Az én élvezetem is fontos volt, nem engedhettem, hogy a torkomig hatoljon, és aztán fuldokoljak a spermájától. Megérezte ezt, és hagyta, hogy a saját ütememben és a nekem megfelelő mélységig engedjem a számba. Egyik kezemmel izgatni kezdtem a szabadon maradó részét a rúdjának, másikkal pedig szabaddá tettem a melleimet az azokat takaró topp alól. Ekkor kicsit felemelkedtem, ő pedig jobban megrogyasztva a lábát engedte, hogy hatalmas makkját a melleim közé tegyem. Nincs túl nagy mellem, de erre a célra éppen megfelelő. Teljesen hozzámsimult, én pedig két oldalról szorítottam rá a kebleimet a rúdjára. Föl-le mozogni kezdtem, már amennyire ez a helyzet ezt megengedte.
Ekkor lépett be valaki a mosdóba. Ez volt az, amire vártam. Gyorsan újra a számba kaptam a fekete rudat, és verni kezdtem a kezemmel. Benyúltam a sliccen keresztül és megkerestem a heréit. Miközben szoptam és vertem ezeket morzsolgattam. Amikor meghallottam a csurgást a szomszéd fülkéből, halkan nyögdécselni kezdtem, de azért annyira hallhatóan, hogy biztos legyek benne, hogy a szomszédban lévő meghallja. Be is jött a tervem: dolga végeztével nem hallottam, hogy csukódna az ajtó. Tehát itt maradt... Egyszer csak megjelent egy fej a fülkéket elválasztó fal alatt. Nem láttam tisztán, mert igazán nem tudtam arra fordulni, de tudtam, hogy ott van. Picit oldalra fordultam, hogy éppen a meztelen pinámat lássa. Csukott szemmel adtam át magam az érzésnek és a gondolatnak, hogy mindketten elmesélik majd az átélt élményeiket vadidegen embereknek, és a történetnek én leszek a főszereplője. A számat megdolgozó fekete pasi a csúcshoz közeledett. Éreztem, hogy farka még jobban megkeményedik, rángatózni kezd. Látni akarta, ahogy az a duzzadt fekete makk ontja magából a spermát. Kiengedtem hát a számból. Ő átvette a kezem munkáját, és gyorsan verni kezdte a farkát, másik kezével pedig a homlokomat támasztva irányította a fejem abba az irányba, ahova várhatóan az ondó majd kispriccel. Csodálatos volt ez a nagy sötét, teljesen kisimult húsdarab, ahogy lassan megnyílt rajta a nyílás, és ebben a pillanatban meg is éreztem a forró sugarat az arcomon. Az első adag beterítette az arcom a homlokomtól egész az ajkaimig, és éreztem, hogy a nyakamra is jutott belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 4. csütörtök 03:53
Katica! A Top-on vagy, miért nem folytatod. Szuper a stilusod.
#10 Andreas6 2014. 04. 11. péntek 08:02
Fantáziának jó, de a mai időkben már biztos, hogy HIV pozitív lenne a nő, ennyi ismeretlen partner után, mind gumi nélkül...
#9 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:52
Tetszik
#8 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:54
Nagyon jó.
#7 magdi 2008. 01. 28. hétfő 16:47
nagyon tecik. szivesen taliznék én is ijen néger faszival :)
#6 Lupuss 2005. 01. 17. hétfő 17:07
Hihetetlen izgató..nagyon tetszett:))Gratula az írónak..Kíváncsi vagyok, saját szülemény, vagy fordítás
#5 Süni 2004. 06. 8. kedd 08:00
Katica! A Top-on vagy, miért nem folytatod. Szuper a stilusod.
#4 Katica 2004. 05. 3. hétfő 12:18
Köszönöm minden szavazónak a pontokat, és a dícsérő hozzászólást Süni-nek.
#3 levim 2004. 04. 2. péntek 12:40
Ekkora ribancot! :-)
#2 Süni 2004. 02. 13. péntek 07:09
Nagyon jó, folytasd.
Mi történt a másik autóspihenőbe?
#1 Törté-Net 2004. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?