A+ A-

Sziciliai forro ver

Nehéz elmesélni, hogyan történt. Igyekszem nem túl bonyolultan leírni. Palermóban ismerkedtem meg egy lánnyal, Valeriával, azonban nem alakult ott ki semmi se közöttünk, mert a diákcsere mégis csak diákcsere és az a társaság akivel én tengődtem odakint, nem egyezett az ő társaságával. De már amikor megérkeztünk, észrevettem őt, s ő is engem. Sajnos nagyon keveset lehettünk kint együtt, állandóan műemlékről műemlékre rohangáltunk, s meg kell, hogy mondjam akkor egy osztálytársnőmbe voltam belezúgva, így vele lébecoltam egész nap. Egy hetet voltunk ott és csak a búcsúzkodásnál jöttem rá, hogy ebből akármi is lehetett volna. Ahogy nézett, ahogy átölelt, a hideg végigfutott a hátamon. Láttam, hogy csillogott a szeme, de nem volt már idő számot cserélni, indult a hajó. Eljöttünk Szicíliából, pedig legszívesebben ott maradtam volna. Ne értsetek félre, Hungarista vagyok, de nekem mégis oda kellett volna születnem. Felszabadultság és vadság jellemzi azt a helyet. Pont ilyen szeretnék én is lenni. Itthon azonban sokkal jobban köt minden szabály. De gondolom a lelkivilágom nem annyira érdekel, mint inkább az, miért is mesélem ezt az egészet.
Hazafele Nápolyból busszal jöttünk és a buszon ugye az egész osztály hülyéskedett. Egyszer csak az a lány, aki Valeriánál volt elszállásolva, kérdezi, hogy megadhatja-e neki a számom. Mondtam, hogy miért ne. Persze a lány nem tudta a nevemet, egyetlen ismertetőjelem az olaszok között a nyelvpiercingem volt. Úgy hívtak, hogy "az a srác a piercinggel a nyelvében". Annak ellenére, hogy az osztálytársnőmet fűztem, elkezdtem SMSezni Valeriával is. Kedves és aranyos volt, valahogy hasonlított arra a női ideálra, akit elképzeltem magamban. Nem követelődzött, hogy márpedig ne ismerkedjek, akkor se, ha 2200 km van közöttünk. Ez az ügy aztán átment e-mailezésbe, csetelésbe. Szép lassan rájöttem, hogy azért mégsem olyan, mint kéne lennie. Túlon-túl sértődékeny volt. Nem mondom, egy nő legyen érzékeny, mert olyannak lett teremtve, de ami sok, az sok. Így tengődtünk decembertől áprilisig. Hol jobban, hol kevésbé kerestük egymást. Az osztálytársnővel nem jött össze semmit, legalábbis olyan téren nem, amit itt érdemes lenne elmesélni.
Április elején a palermóiak jöttek hozzánk. A reptéren váram az én cserediákomat, Letiziát (igen az is lany volt, olyan seggel, hogy jujj!) Valeria azonban előbb szállt ki. Meglátott, és rohant felém. Nem változott semmit. 165 cm magas, feketehajú, feketeszemű démon, angyali pofival és a legnőiesebb, arányos alakkal, amit valaha is láttam. Kellemesen domborodó mellek, keskeny derék, széles csípő. És szinte röpült felém. Aztán két lépéssel előttem megtorpant. Alaposan végig mért, majd megkérdezte:
- Ciao! Come stai? (Szia! Hogy vagy?)
Válaszképpen odaléptem hozzá (igen, kettőt léptem, de gyorsan) és megcsókoltam. Nem volt veszteni valóm. Nyelvem átsiklott az ő szájába, mert éreztem, hogy ő nem meri ezt kezdeményezni. Először csak óvatosan simítottam végig a nyelvét, majd mivel nem volt ellenvetés gyengéden játszadozni kezdtem vele. Óhatatlanul is hozzáértem a piercingemmel, bár nem akartam, mert féltem, hogy nem elég szegénynek, hogy nem igazán smárolt előttem, rögtön egy nyelvékszerrel kell megszerezni ilyen élményét. De ekkor meglepett. Ahogy megérezte, lendületbe jött és a gyengédségből finom erotika bontakozott ki. Egyre jobban húztam magamhoz és éreztem, hogy egyre merevebb leszek. A kis bibas megérezte... De meg ám... Tetszett is neki, mert átrakta az egyik lábát az enyémen és úgy húzta magát végig a combomon. Hát a szűk farmernacimban nem arra az oldalra fér már csak be a szerszámom?! Ekkor kezdtem el kételkedni abban amit mondott még cseten nekem, hogy szűz. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyiltan felvállalja ezt, mind az ő, mind az én osztálytársaim előtt. Az olaszoknál szokás tapssal üdvözölni az ilyen jeleneteket, de most még az én osztályom is tapsikolt. Paff... Mindenki látta... Sajnos az ofőm is... Ő nem tapsolt.
Időközben megérkezett Letizia is, úgyhogy őt kellett hazafuvaroznom, Vale-től pedig érzelmes búcsút vettem. Egész hazafele arról beszélgettünk Letyvel, hogy most ez hogy is jött össze. Eszméletlen féltékenység volt a hangjában, de én ezt betudtam annak, hogy biztos fél tőle, hogy majd csak a Valeriával fogok foglalkozni, és őt meg hagyom, hogy kallódjon. Ezt pont nem így terveztem. Nehéz volt összehozni, de sikerült. Amikor hazaértünk, lepakolt, és még csak délután volt, este mentünk kocsmázni az olaszokkal. Elment lefürödni, én meg lehuppantam a TV elé. Az én szobámat kapta meg, én meg a nagyszobába szorultam ki, így ki volt nyitva az ágy. Elterültem. Arra gondoltam, hogy dejó is lenne itt most Vale-val szeretkezni.
Lety vetett véget az ábrándozásaimnak, mert megjelent egyszál fürdőköpenyben. Kaján vigyor ült ki az arcán, és amikor lejebb csúszott a tekintetem, akkor jöttem rá, miért is. Beleszippantottam a levegőbe és tudtam, hogy elszívott egy jointot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2014. 04. 29. kedd 03:11
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 01. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?