Kéjhullám

Szavazás átlaga: 5.8 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2004. január 23.
Hossz: 5 476 karakter
Elolvasva: 6 553 alkalommal
Forró nedves kéjbarlangját, kemény vastag falloszom felé helyezte. Majd könnyedén beleült, hirtelen elöntött a gyönyör köde, ahogy farkam megérezte szoros nedves punciját. Nem bírtam tovább abban a pillanatban mikor tövig rám nehezedett kedvesem, farkam lüktetni kezdett, mint a vulkán aki már nagyon várt arra, hogy kitörhessen. Hatalmas orgazmus közepette falloszom csak lüktetett és lüktetett egyre pumpálva abba a csodálatos nedves barlangba testnedveim. Ő extázisban suttogta, hogy csodálatos ahogy farkam szinte szétfeszíti belül és ahogy ontom belé forró szerelemmagjaim. Majd kielégülten, sugárzó arccal borult rám kedvesem.

Hoopsz! Álljunk csak meg. Ez a történet vége. Szeretném elmesélni nektek eddigi egyik legeslegjobb szeretkezésem, hogy megörökítsem és én is el tudjam majd olvasni akár 30 év múlva is :)) Pedig ez egy elég különleges aktus volt számomra, mert ami a lényeg lenne azt már leírtam, az nem tartott tovább egy-két percnél, a többi mind előjáték volt, ez férfiként igen kevésnek tűnik még nekem is, de annyira csodás volt, hogy a mai napig a hatása alatt állok. (szerintem meg fogjuk ismételni :-) )

Már két hete nem láttam páromat, így igen nagy örömmel bújtam vele be a puha ágyba. (hozzáteszem, ha egy este lettünk volna külön ez a mondat akkor is ugyanez lenne) Nem sokáig maradt rajtunk a ruha, beszélgetni kezdtünk azokról a vágyálmokról amit legutóbb elmeséltünk egymásnak. Szerelmem felkelt és egy puha sálat vett elő. Meztelenül lefeküdt az ágy szélére, kezeit finoman összekötöttem amiket feje fölött hátra tartott. Hát mit is mondhatnék?? Iszonyúan izgató látvány ahogy egy csodás női test, életem párja ott fekszik előttem meztelenül kiszolgáltatva vágyaimnak, érzéseimnek. Végignéztem testén, enyhén széttett lábakkal feküdt előttem. Farkam egyből még keményebb lett. Persze a sál csak jelképes dolog, de nem hiszem, hogy olyat tennék, amiben ez a csodás nő meg akarna akadályozni.

Közelhajoltam hasához, lágy csókkal megkezdve az ingerlését, miközben élvezettel szívtam be bőrének finom illatát. Ujjaimat lágyan végigfutattam bőrén, bokájától kezdve a csípőjéig. Éreztem ahogy megremeg a teste. Fölé ültem vigyázva, hogy kemény farkam csak éppen elérje hasán azt a vékony puha bőrét. Nyakához hajoltam, s mint
m
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egült
vámpír lágyan beleharaptam, majd nyelvem lassan állán szántott végig, közeledve ajkaihoz. Szája mohón próbálta befogadni nyelvem, ám elkaptam fejem, nem engedve, hogy vad szenvedélyes csókba kezdjünk. – Élvezed mi?? kérdezte tőlem. (nem válaszoltam, csak mosolyogtam egy nagyot amit nem biztos, hogy látott a félhomályban)

Persze benne is egyre jobban duzzadt a vágy. Péniszem makkját lágyan végigfutattam mellbimbóin, majd ajka felé mozogtam alsótestemmel. Megnyalta duzzadt szerszámom, ám bekapni nem engedtem. Lecsúsztam testemmel lábaihoz. Orrom lágyan puncijához érintettem, beszívtam puncija illatát, amitől
m
alf
eg
alf
alf
mo
alf
rosodtam
, nincs ennél jobb ajzószer számomra. Csókokat hintettem belső combjaira, majd nyelvemmel lágyan szétnyitottam nagyajkait. Belenyaltam nedvesedő kéjrésébe. De nem időztem ott sokáig, farkamat végighúztam combján és hasán ami újabb kéjes sóhajt váltott ki szerelmemből. Azért én sem birok ki mindent, arcához hajoltam és lágy csókba kezdtünk, majd puszikat adtam nyakára és homlokára.

Fülét szopogattam kicsit, mikor suttogva könyörgött: – Kérlek tedd be a farkad drágám, csak egy lökésig, kérlek. – Nem lehet. mondtam. De azért visszacsúszva testén, farkam csúcsával ingerelni kezdtem nedves bejáratát. Ezután legördültem róla.
– Most te jössz szívem, eleget
k
alf
ín
alf
oz
alf
ta
alf
lak
. – Helycsere következett és most én feküdtem kiszolgáltatott pózban sállal összekötve. Kedvesem nyelve siklott végig arcomon több helyen, körbejárva ajkaim, de nem hagyva, hogy csókolózzak vele. Úristen ez baromi izgató!! Vékony finom ujjai végigfutottak testemen, nyelve mellbimbóm majd combom simogatta. Kemény mellbimbóival végigszántotta farkam és a mellkasom. Én már az őrület szélén voltam, olyan gyönyörroham ingerek futottak végig rajtam amiket el sem tudtam képzelni. Aztán kedvesem valami új dolgot csinált velem amit én már terveztem, hogy csinálom neki, de még nem került rá sor. A lábujjaim vette nedves puha ajkai közé és szopni kezdte őket!!

Mivel új volt az élmény, így dobáltam a fejem az élvezettől! Majd farkam is szopni kezdte kis ideig ami semmivel sem volt rosszabb a lábujjaknál, sőt, de az már ismerősebb érzés volt. Persze eddigre már a kéjhullámoktól teljesen elborult az agyam. Rámült csodás testével, de csak játszott a farkammal puncija bejáratánál, pedig biztos voltam benne már ő sem bírja sokáig. Ekkor arcom felé közelített nedves duzzadt kéjbarlangjával. Itt lehet, hogy csak ingerelni akart, de én szomjazó őrültként emeltem fel fejem és nyalni kezdtem. Nem is mozdult csak élvezte ahogy szürcsölöm nedveit, ahogy nyelvem próbál egyre beljebb hatolni szeméremajkai között a nedves lyukba. Azért nem élvezhettem sokáig a helyzetet, mert elvette onnan csodás alsótestét és közel hajolva hozzám, hogy haja cirógatta arcom megkérdezte jöhet-e a lényeg. Én mondtam elcsukló hangon : – Igen megérdemled szívem! – Ekkor forró nedves kéjbarlangját, kemény vastag falloszom felé helyezte. Majd könnyedén beleült, hirtelen elöntött a gyönyör köde, ahogy farkam megérezte szoros nedves punciját... de ezt már írtam.

Kívánok mindenkinek hasonló fantasztikus élményeket! Lehet kihagytam pár apró részletet, de azért remélem lesz aki élvezettel fogja olvasni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.8 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. május 23. 15:21
#17
Nem rossz de van hová fejlődni.
1
én55
2021. augusztus 12. 12:15
#15
Nem jött be.
1
z
zoltan611230
2019. június 21. 05:33
#14
Nem rossz.
1
a
A57L
2018. szeptember 10. 04:58
#13
Élménynek jó,írásnak nem.
1
t
t.555
2017. október 11. 01:17
#12
Jó, bár nem mindenkinek tetszett!
1
deajk2008
2016. november 17. 19:42
#11
nekem ez a mű egy kissé rövid lett...folytasd
1
feherkalman1
2016. május 21. 10:32
#10
A kötözés nem kellett volna.
1
vakon53
2016. április 24. 19:17
#9
Ellehetettolvasni!
1
l
listike
2014. október 5. 09:49
#8
Az eleje a vége.
1
p
papi
2014. április 17. 14:52
#7
Nem rossz
1
tutajos46
2014. február 7. 05:30
#6
Valami hasonlóban volt részem tegnap este, kötözés nélkül.
1
Salix
2004. július 23. 11:37
#4
Hmm. Ötletnek nem rossz.
1
Chris
2004. március 1. 13:39
#3
Hát te is csak csaj lehetsz. Egyetlen pasi sem mondja a barátnőjére, hogy a "párom".
1
Gigász
2004. január 31. 19:17
#2
Lelőtte az elején a polyént... hmm. középszerü.. rövid ..pórias.. elmegy.. 6
1
T
Törté-Net
2004. január 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1