A+ A-

Fekete démon

Az óra hangosan kattogott, már-már idegesítő volt a csend, ami körülvett. Leültem a gépem elé, és pötyögni kezdtem a billentyűkön. Barangoltam a neten és rápróbáltam egy társkeresőre csak poénból. Bejött. Sor, sort követett, mikor már kirajzolódni látszott karaktere a leírtak a lapján. Egy igazi vadmacska lehetett. Fekete haj, kék szemek, amolyan csöcsös- bögyös méretek, igencsak kedvemre valónak tűnt. Már jött is a kép! Erikának hívták. Nagyon bejött a csaj, teljesen begerjedtem rá. Gondoltam magamban, miért is ne próbálhatnék rá?!
- Volna kedved találkozni velem szombaton? Hol laksz? - a válasz váratott magára.
- Zalaegerszegi vagyok és Te? Nem írhattam, hogy az ország másik felén lakom, így rávágtam, hogy én is.
Megbeszéltük a randit szombatra. Telefonszámot cseréltünk, elkértem a pontos címét. Ez volt kedden. Ment a szervezkedés a hét többi napján, hogy minden összevágjon. Mikor felhívott olyan kifogásokat találtam, hogy még én magam is elhittem. Mindent összevetve kitűnő hazudozó vagyok. Eljött a szombat, a várva várt találkozás. Nagyon rá voltam készülve, mindent bevetettem, hogy estére ágyba cipeljem. Maileken keresztül azt vettem ki, hogy nem nagyon fog ellenkezni. Béreltem egy autót, telelöktem a tankot és irány Zalaegerszeg! Hogy magamról is írjak, 178cm magas vagyok barna rövid hajú, barna szemű srác az ország másik végéről, Gyuláról. Szerencsére jól tájékozódtam térkép alapján és gyorsan, - már amennyire csak lehetett -megérkeztem a megadott címre.
Megálltam a ház előtt és megcsörgettem a mobilját. Kacéran szólt bele, gondoltam ez már nem sülhet el rosszul. Kihívtam a kocsihoz. A lélegzetem is elállt, mikor megláttam! Hát középig érő koromfekete haja csak úgy csillogott a lámpák fényében, száján bordó rúzs, szeme ezüstösre kihúzva. Egy magas szárú lakk csizma és egy mini lakk ruha volt rajta, ami mellbe majd szétpattant. Ezzel is csak az izgalmamat fokozta. A ruha fehér színű volt, ami különösen erotikus kisugárzásként hatott szolis bőréhez. Szóval pont úgy nézett ki, mint egy vérbeli prosti, a luxusabbik fajtából, de nekem ez jön be. Lehúztam az ablakot, rákacsintottam és biccentettem a fejemmel jelezvén, hogy szálljon be. Kellemes parfüm illata csapott meg: jázmin és orchidea keveréke.
Meg is volt az első témánk. Rövid bemutatkozás után megkérdeztem, hogy merre szeretne menni, de mielőtt válaszolt volna a szavába vágva javasoltam Pestet. Bár gyulai vagyok jól ismertem, mert sokat járok erre ügyfeleket furikázva. Gyorsan bele is egyezet, talán ő is ezt akarta mondani, mert nagyon felcsillant a szeme az ötlet hallatán. Elindultunk. Útközben sokat beszélgettünk, de már sok mindent tudtunk a másikról a chatelést követően. Nem tudtam megállni, hogy ne jegyezzem meg egzotikus illatát és ne kezdjek el neki bókolni.
- Ez az illat azt engedi sejtetni, hogy ízig-vérig erotikus és szenvedélyes a tulajdonosa. Eltaláltam?
- Igen. Valóban. Azért kedvelem, mert sejtetni engedi az énemet.
- Ne mondj semmit! Most megpróbálom kitalálni, milyen is lehetsz valójában.
Gondolataimat próbáltam úgy rendezni, hogy a szex felé tereljem mondandómat. Iszonyatosan izgató volt, ahogy feszengve ül mellettem és lányos zavarában a tincseit próbálta rendezgetni. Ha szemmel lehetne vetkőztetni, már meztelenül ült volna ott kb. 10 perc elteltével. Szerintem Te egy igazi forró vérű, belevaló csajszi vagy, aki nem ijed meg a saját árnyékától. Ami a szívén, az a száján. Nem bán meg semmit, amit megtesz, csak azt, amit kihagy. Szólj közbe, ha valamit nem jól látnék!
- Eddig minden stimmel! Ennyire nyitott könyv lennék előtted? Folytasd az elemzésem, érdekesen fest, ahogy leírsz és nem utolsó sorban nagyon izgató. Nem gondoltam, hogy ennyire vonzó a hangod, hogy...na folytasd!
- Úgy gondolod, hogy fel tudlak csigázni pusztán a hangommal, akkor a többire már nem is vagy kíváncsi? Pedig mással is el tudnám vonni a figyelmed! Abban biztos vagyok!
Láttam, ahogy egyre többször tudom zavarba hozni, ami csak bátorított a folytatáshoz. Így még sokkal szebb vagy, mint a fotón és ez az illat, teljesen beindítja a fantáziám.
- Mi jár abban a piszkos fantáziádban? Most már egyre jobban kezd érdekelni a dolog. Erika úgy tett, mintha nem sejtené a szándékom, de a huncut vigyor és a csillogó szemei sejttették, hogy ő is arra gondol. Keresztbe tette a lábait, amolyan nőies ülésbe helyezte magát és így a szoknyája egyre többet engedett láttatni szép formás lábaiból. Istenem, add, hogy ezen a gyönyörű idomon fogyjon ki az összes nyálam. Egyre jobban belemélyültem ezen gondolataimba, mikor a hangja megtörte a csendet.
- Az utat én nézzem? Mert úgy látom Te mással vagy elfoglalva.
Az ajkai hófehér csillogó fogakat takartak, amit most meg tudtam számolni mind egy szálig, mert akkora mosolyra nyíltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 12. 17. vasárnap 09:00
Egyetértek MűvészÚrral. Még valami: Mikor szoknak már le az írók arról, hogy a tökéletesen semmitmondó és ezért felesleges: "De ez már egy újabb történet"-tel fejezzék be írásaikat???
#3 papi 2014. 04. 30. szerda 05:26
Nem rossz
#2 MűvészÚr 2004. 01. 19. hétfő 09:25
Már megint egy történet, ahol gyönyörű a lány, aki írja az is és csodát csinál a nővel, akinek még ilyen jó sosem volt. A fantázia tökéletes, az írás kapkodó. Még fejlődhetsz.
#1 Törté-Net 2004. 01. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?