A+ A-

Váratlan látogató

Az esti fürdés után éppen alváshoz készülődtem, amikor kopogtak a bejárati ajtómon. Nem vártam senkit, de majdnem biztosan tudtam, hogy ki lehet az. Múltkor összefutottam a lépcsőházban egy külföldi sráccal, aki új lakó nálunk és egyből beszélgetni kezdett velem, vagy fél órán át szóval tartott. Többször is elmondta, mennyire csinos vagyok és hogy jó lenne megint találkozni, lemehetnék hozzá beszélgetni vagy ő jönne fel... Szóval kinyitottam az ajtót és tényleg ő állt ott. Eddigre már lekapcsolódott a kinti villany és csak a szobámból kiszűrődő fény világított meg minket.
Nem szóltunk egy szót sem, mégis tudtam, mi játszódik le benne. A szemei szinte izzottak a félhomályban és a síri csöndben hallottam, hogy kissé nehezebben veszi a levegőt. A tudat, hogy kíván engem, teljesen feltüzelt. Megfogtam a kezét és behúztam az előszobába. Ő becsukta az ajtót, szorosan elém állt, éreztem csábító parfümjét, ami kissé el is bódított. Az államat gyengéden feljebb húzva kényszerített arra, hogy nézzek rá. Mintha egy örökkévalóságig tartott volna ez a pillanat, majd beleőrültem a vágyba, hogy érezzem az ajkait az enyéimen. Nem kellett sokáig várnom, olyan gyengéden csókolt meg, hogy beleremegtem. Ahogy közben nekem dőlt, éreztem, mennyire kíván és önkéntelenül is odanyúltam a farkához, hogy végigsimítsam. Most rajta volt a sor a remegésben, a csókja egyre vadabbá és követelőzőbbé vált, miközben én tovább simogattam, izgattam a farkát. Majd elfordította a fejem és a fülemet kezdte nyalogatni, harapdálni. Mondanom sem kell, mennyire felizgatott ez engem, elkezdtem kigombolni az ingjét és csókolgatni a nyakát, a mellkasát, majd mellbimbóit. A bőre illata és melege egészen hatalmába kerített. Először csak gyengéden, majd egyre erősebben, végül egész óvatosan harapdálni kezdtem.
Ez nagyon bejött neki, hallottam kéjes sóhajaiból, majd az este folyamán először megszólalt és arra kért, hogy abba ne hagyjam. Eszem ágában sem volt, viszont biztos voltam abban, hogy tudok ennél sokkal nagyobb örömöt is szerezni. Elkezdtem csókolgatni, nyalogatni a mellkasát, egész lassan haladva lefelé a hasáig. Közben kigomboltam a nadrágját, majd egy mozdulattal letoltam a bokszeralsójával együtt. Pont akkor értem oda lefelé haladtomban, amikor ágaskodó farka kibuggyant a nadrágjából. Azonnal rátapadtam, csókot leheltem rá, majd eszméletlen lassan elkezdtem nyalogatni. Nagyon finom illata volt ott lent is. Egész halkan suttogta, hogy ez nagyon jó és teljesen megőrjítem. A nyelvemmel apró köröket írtam le a makkján, majd a peremet és a féket izgattam kicsit erőteljesebben. Éreztem a remegését, és hogy még jobban megduzzad a farka. Nem bírta tovább, leültetett a cipőszekrényre és a pólómat felhúzva elkezdte nyalogatni a combomat. Szélesebbre tárta a lábam, miközben áldottam mindent, amit csak lehet, hogy ezen az estén csak bugyit vettem fel az alváshoz. Egyre közelebb ért a tangám széléhez, majd egy ügyes mozdulattal eltüntette az útból. Azonnal rávette magát a csiklómra, én felnyögtem és kértem, csinálja még, még, még! Rendesen benedvesedtem és nagyon vágytam arra, hogy végre magamban érezzem őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 11. 6. hétfő 22:31
Ismeretlen. Ha gumival csinálták hogy élvez bele a nőbe?
#3 feherfabia 2016. 06. 23. csütörtök 06:30
Nem rossz!
#2 A57L 2014. 11. 1. szombat 11:49
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 01. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?