A+ A-

Korrepetálás

A következő történet csupán a képzelet szüleménye. Ha bárki magára ismerne benne az csak a véletlen műve.
Idegesen nyomkodtam a csengőt. A második vizsgám sem sikerült, és ha a C-t sem tudom megcsinálni csúszok egy teljes évet. Kata nyitott ajtót. "Szia, egyedül vagy?" -kérdeztem. "Igen a szüleim csak este jönnek haza. Gyere be, már előkészítettem a könyveket." Bementünk Kata szobájába. Ő az íróasztalhoz ült le, én a mellette lévő ágyra. "Kezdjük az igeidőkkel, rendben?" -kérdezte csicsergő hangon. Hatalmas nyelvtankönyvet vett elő. Sajnos az én lelkesedésem sokkal kisebb volt az övénél. Utáltam az angolt, utáltam az egyetemet, csakis miatta jártam korrepetálásra. Neki minden olyan egyszerűen ment. Mintha egyetlen mosolya elég lenne ahhoz, hogy bármelyik tanártól ötöst kaphasson. Gyönyörű lány volt, annyi szent. Szépségéhez azonban páratlan okosság is társult. Ez kissé zavarba ejtő lehetett azok számára, akik csak felületesen ismerték, mi azonban évek óta voltunk barátok, és számtalan dolgot megéltünk együtt. Egyszer még csókolóztunk is, de ennél több soha nem történt közöttünk, és Kata ezt is igyekezett minél hamarabb elfelejteni. Velem persze más volt a helyzet, hiszen mindig is tetszett nekem. Nemegyszer elhatároztam, hogy bevallom neki mit érzek, de féltem, hogy ezzel örökre elronthatom a barátságunkat. Beértem hát annyival, hogy titokban bámultam őt, s örültem minden vele töltött percnek.
A következő félórában csak ő beszélt. Elmerültem a did-ek és have-ek záporában. Próbáltam felfogni amit mond, de egy idő után azon kaptam magam, hogy nagyon távol járnak a gondolataim, messze maguk mögött hagyva mind a tizenkét féle igeidőt. Egy darabig a szőnyegre meredtem, majd tekintetem lassan továbbkúszott meztelen lábaira. Csak egy rövidnadrág meg egy póló volt rajta. Hosszan figyeltem apró kis lábfejeit. 178 cm magas volt, lábmérete mégis csak 37-es. Picike lábujjkörmeit pirosra festette. Vékony bokáján ezüst bokaláncot viselt, melynek végén szívecske fityegett. Sokszor olvastam már, hogyan tudják a tapasztalt szeretők a bokán lévő ér nyalogatásával izgalmi állapotba hozni kedvesüket. Legszívesebben én is ezt tettem volna. Tekintetem egyre feljebb kúszott a hosszú lábakon, egészen a formás combok, és a rövidnadrág alkotta résig. Elképzeltem vajon milyen tangát viselhet most. Talán vadító vöröset, vagy egy izgató csipkés darabot? Eszembe jutott nem tudom már melyik együttes dalának valamelyik sora: "Kár, hogy nem én vagyok a bugyogója". Kuncogni kezdtem magamban. "Figyelsz te egyáltalán?" -kérdezte hirtelen. Közben gyönyörű barna szemeivel fürkészően a szemembe nézett. Ó, mennyire imádtam ezt a szigorú, tőle mégis aranyosan ható tekintetet. "Hát persze" - mondtam -"folytasd csak". Ő valóban folytatta a magyarázást, én pedig tovább bámultam.
Melleire simuló pólójának formájából megpróbáltam kitalálni, vajon milyenek lehetnek a keblei. Láttam már ugyan fürdőruhában, most mégis a lehető legnagyobb részletességgel kíséreltem meg elképzelni a melleit. Vajon hatalmas rózsaszín mellbimbói vannak, vagy pici hegyes sötétpirosak? Behunytam a szememet, hogy magam előtt láthassam őket. "Hé, te alszol?!" - csattant fel hirtelen szemrehányó hangja. "Nekem fontos ez a vizsga vagy neked?" Hozzám vágta a könyvet, és durcásan elfordult. Esküszöm így még szexisebb volt, mint valaha. Odamentem és kezemet csitítólag a vállára tettem. "Ne haragudj már na, nem is aludtam. Komalyan." Közben gyengéden masszírozni kezdtem a vállait. Mindig is jól értettem ehhez, s most igazán mindent beleadtam. "Gyere cserébe megmasszírozom a hátadat rendben? Te csak nyújtózz el az ágyon." Miközben ezt mondtam egy pillanatra sem álltam meg, sőt lágyan cirógattam nemcsak a vállait, hanem a nyakát és füleit is. Kata rövid gondolkodás után beleegyezett. Úgy ugrott az ágyra, mint egy kiscica, aki tudja, hogy most bizony a gazdi kényeztetése következik. Előbb pólón át, majd azt felhajtva folytattam a masszázst. Hirtelen merész ötletre szántam el magam. Hatalmas puszit nyomtam Kata háta közepére. Nem adta jelét sem tiltakozásnak sem bíztatásnak. Talán ő is elaludt volna? Most már nem puszival, hanem forró érzéki csókokkal folytattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 08:12
Enyhén közepes.
#5 A57L 2014. 08. 29. péntek 07:29
Nem lett rossz.
#4 listike 2014. 02. 19. szerda 07:07
Gyenge fantázia.
#3 san 2004. 06. 20. vasárnap 22:19
Jó volt, nekem tetszik!
#2 Kenoby 2004. 03. 28. vasárnap 14:49
hihi. Az utolso bekezdes nagyon jo!
viszont nem volt tul reszletes.. 7 pont
#1 Törté-Net 2004. 01. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?