A+ A-

Mozi után

Moziban ülünk, épp egy romantikus filmet nézünk. Mivel már régóta nem találkoztunk, nem is igazán érdekel bennünket maga a film, az eszünk teljesen máshol jár. Következik egy erotikus jelenet a filmben, ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, és én már nem birok tovább magammal. A kezemet rácsúztatom a nadrágod sliccére, és simogatni kezdem az alatta már kissé duzzadó férfiasságodat. Te kajánul rámmosolyogsz, de nem veszed el a kezem. Mivel nem akarom, hogy "baj" legyen, ezért inkább abbahagyom a simogatást és türelmetlenül várok, hogy mikor lesz már vége a filmnek. Persze nagyon hosszú, de egyáltalán nem oda koncentrálunk, csak az előttünk álló éjszaka gondolata jár a fejünkben.
Aztán végre vége! Előtte megbeszéltük, hogy még beülünk valahová dumcsizni egy kicsit, de ezt a tervünket most ebben a helyzetben inkább elfelejtjük. Mivel nem kocsival jöttünk, a buszmegálló felé vesszük az útirányt, és bár nekünk egy örökkévalóságnak tűnik, de kb. negyed óra alatt otthon vagyunk. A buszon csak óvatosan simulgatunk egymáshoz és egymás szemét nézzük, hogy vajon tudja-e a másik, hogy mennyire vágyunk már rá, az érintésére, a csókjaira.
A bejárati ajtót az a fránya kulcs elég nehezen nyitja, de ez talán azért van, mert annyira sürgős lenne már végre, hogy bejussunk a lakásba. Aztán nagy nehezen kitárul az ajtó, és mi szinte berontunk. Azonnal a hálószoba felé vesszük az útirányt, cipőben, kabátban. Az ágyhoz vezető pár métert végigcsókolózzuk, élvezzük, hogy most már semmi és senki nem zavar bennünket, és teljesen az egymáséi lehetünk.
Mint az őrültek, kapkodjuk le egymásról a ruhát, lehull a padlóra a kabát, a cipő, a nadrág... De a felsőruha marad! És mindenféle előjáték nélkül a farkad benyomul a nedves, de még szűk puncimba. Közben a szánk állandóan összetapad, el sem engedi egymást, a nyelvünk vadul köröz. Teszel pár mozdulatot, és nekem ez már elég ahhoz, hogy elélvezzek. Látom rajtad, hogy ez a gyorsaságom még jobban felizgat, ha még egyáltalán ez lehetséges. Még egy pár mozdulat, és a körmöm a még rajtad lévő pulcsi vállába mélyesztem, és újra élvezek. És csodák csodájára te sem birod tovább, és te is elélvezel. Pár pillanatig még csak némán fekszel rajtam, csak kapkodjuk a levegőt, aztán felemelkedsz. Ez a kis röpke numera egyikőnknek se volt elég, csak már nagyon kellett. Ezért újra csókolgatni kezdesz, és most már lassan teljesen levetkőztetsz. Végtelenül lassan, hiszen most már nem kell sietnünk...
Lassan kibújtatsz a felsőmből, és a még melltartóba bújtatott hatalmas melleimet izgatod. Kiemeled őket a csipkéből, de nem veszed le, és úgy folytatod az édes kis játékodat. Egyre lejjebb és lejjebb csúszol, az útvonalat pedig a nyelved rajzolja. Elérsz a tangámig, ami az előbbi nagy kapkodásban csak félre lett tolva az útból. Beleszagolsz, és végtelenül jó hatással van rád mikor meglátod, hogy merő nedvesség az egész. Lassan leveszed rólam, és először csak nézel. Végignézel a testemen, mely bár eléggé húsos, de mégis nőies és izgató. A lábaimat a válladra veszed és belefúrod magad a formára borotvált fanszőrzetembe. Összerándulok. A puncim oldalán húzgálod a nyelved, mert tudod, hogy azzal meg lehet őriteni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2015. 02. 2. hétfő 08:33
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2004. 01. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?