A+ A-

Az első(k)

Négy hónapja jártam együtt Zsuzsával. Régóta ismertük egymást, majd egy péntek esti buli alkalmával összemelegedtünk. Nem volt még szerelem a kettőnk közti kötelék, de éreztük, kapcsolatunk egy szikrázó szerelem első fejezete. Rengeteg boldog órát, napot töltöttünk együtt, rengeteg dolgot megtudtunk egymásról, és szerelmünk egyre inkább kiteljesedett. Boldogok voltunk, és nem törődve mással adóztunk a szerelemnek oly nagylelkűen.
Szóval közel négy hónapja tartott lángoló szerelmünk, amikor egy fülledt nyári éjszakán hosszas, ámde ugyanakkor tartalmas beszélgetést megszakító percekig tartó csend után azt mondta nekem: "Veled szeretnék először lefeküdni. Szeretlek." Lábam a földbe gyökerezett, szívem a torkomban dobogott, és arcomra letörölhetetlen mosoly ült ki. Meglepődöttségemben csak annyit tudtam mondani: "Én is szeretlek.". Aztán mikor már kezdtem feldolgozni ezt az egyszerű, fülemnek mégis Sziréni dalként csengő mondatot, a beszélgetés szépen folytatódott, de a téma tapodtat sem mozdult a szex közeléből. Túláradó boldogságom mégsem keltette a kétszínűség látszatát, mint aki csak arra várt, hogy lefektesse a nőjét. Erről szó sem volt. Örömöm tiszta, megkérdőjelezhetetlen volt.
Eljött a várva várt nap, melyet mindkét részről hosszas, mindenre részletre kiterjedő felkészülés előzött meg. De a legfontosabb mégis az volt, hogy lelkileg fel legyünk készülve tettünkre, de mint utóbb kiderült ezzel sem volt gond. Délután négykor sietve indultam edzésre, hogy 'elkérjem' magam az edzőtől fontos családi okokra hivatkozva. Ötre már ott is voltam Zsuzsinál, aki már nagyon várt engem, és érkezésem pillanatában szeretetét kifejezendő hatalmas csókkal köszöntött, és ez nekem nagyon jól esett. Beinvitált, és mintegy egyből a lényegre térve elkezdte finoman csókolni a nyakamat, aztán kezdte kigombolni az ingemet, és piciny, apró csókokat lehelt mellkasomra, majd felegyenesedett, és azt kérdezte: "Ugye te is velem akarod először?" igen - mondtam határozottan, és mély, odaadó szerelmem jeléül érzékien megcsókoltam. Szép lassan vetkőztettük egymást, gyönyörű kerek mellei voltak kicsiny mellbimbókkal, melyeket öröm volt csókolni, és simogatni. Szinte hibátlan alakja volt, csodálnivaló.
Meztelenül feküdtünk egymást ölelve. Csókolóztunk, simogattuk, izgattuk egymást. Elindultam lefelé, és gyönyörűen fazonra borotvált kéjtől csillogó punciját a nyelvemmel kezdtem izgatni, melyet finom, nőies sóhajjal nyugtázott. Az íze isteni volt, nem is akartam abbahagyni, de azt mondta, hogy szeretne végre megkapni, így fölé hajoltam, és farkamat óvatosan lángoló kelyhéhez illesztettem, és elindultam befelé. Nagyon féltem, hogy fájdalmat okozok neki, de megnyugtatott, hogy nem fáj, és ha fájna, rögtön szól. Így már bátrabban folytattam utamat. Elég nehezen, de végül sikerült áttörnöm a gyönyör udvarába vezető kaput, és így már mind a ketten érezhettük azt. Szép lassan mozogtam benne, és ő ezt nagyon élvezte akárcsak én. Ütemes sóhajokat hallatott, melyek egyre erősödni, gyorsulni hallatszottak, és végül egy hatalmas kiáltásban összegződtek, majd egy ártatlan mosollyal tudatta velem, hogy eljutott a csúcsra, de nekem sem volt már sok hátra, és segített nekem,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 3. péntek 04:58
Mesterkélt, dagályos fogalmazás, általános iskolai szinten. Nem tetszett.
#4 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:18
Nekem nem tetszik.
#3 listike 2013. 12. 12. csütörtök 07:50
Tetszet.
#2 AZ erelõ 2003. 12. 29. hétfő 15:37
"a gyönyör kapujába vezető út" istenkirály
#1 Törté-Net 2003. 12. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?