A+ A-

Spike: A kedvenc matektanárom

A kedvenc tanárom a matektanárom, ezzel nem sok diák van így, a matektanárok általában öregek, csúnyák, szigorúak stb.. Öt Ágotának hívják nagyon szép nö, fiatal, óriási mellei vannak és olyan segge, hogyha ránézek egyböl bizsergést érzek a lábam közt. Már negyedik éve tanít, alig várom az óráit, amikor is leülök és egész órán át gyönyörködön az elém táruló "tájban". Általában a fiukkal azt fontolgatjuk órákon, hogy milyen bugyi van rajta, ebbe ö is szívesen segít, mert nemritkán behajol úgy, hogy mindent lehet látni (a fiúk legnagyobb örömére). Nemegyszer már észrevettem, hogy a tanárnö is kedvel engem pl.: odaül mellém órákon, vagy szembe ül velem és beterpeszt. Egyszer év vége felé azt mondta, hogy elvisz minket a fürdöbe, mert jók voltunk egész évben. Ennek nagyon megörültem, mert így végre láthatom álmaim nöjét "hiányos öltözékben". Végre eljött a nap, amikor a fürdöbe mentünk. Ö azonnal az öltözöbe ment. Én még a pénztárnál idöztem, majd én is az öltözöhöz mentem, és véletlen rányitottam Ágotára, aki éppen fekete csipkés tangáját tolta le. Nagyon meglepödtem amikor nem elzavart hanem beinvitált magához, hogy öltözzünk át együtt. Én gyorsan beléptem, és ledermedtem a látványtól, ott áll letolt bugyival, borotvált puncija elém tárulkozott, farkam pedig égnek állt.
- Segítenél levenni a melltartómat? - így szólt.
- Persze örömmel. - szóltam kicsit meglepetten.
Mögéléptem és kikapcsoltam a melltartóját. Gyönyörü mellei elöbukkantak a takarásból. Nem tudtam megállni, hogy meg ne simogassam öket. Szép bimbóit elkezdtem körkörösen ingerelni, amelyek erre megkeményedtek. Ezután megfordult és szájon csókolt, és elkezdett vetköztetni, kiszabadította a gatyában raboskodó farkamat és elkezdte húzogatni rajta a bört, és nyelvével körbenyalta a makkomat - ez gyönyörüséggel töltött el engem. Majd én a szép hosszú combjait kezdtem el nyalogatni egyre közelebb haladva a puncijához. Leültettem és kértem, hogy terpesszen be, nagyon készséges volt és széttárta lábait. Ekkor kezelésbe vettem a punciját, ami már nemi nedveiben úszott. Széttártam a nagyajkait és nyelvemmel elöcsaltam a csiklóját. Nedveit nem gyöztem lenyalni, ez a jóízü nedü hütötte izzó testemet. Majd ezt kezdtem ingerelni, a hatás nem maradt el Ágota halk nyögdécselésbe kezdett és csípoje is ritmusosan mozgott. Így csak nehezen tudtam követni mozgásban lévö csiklóját.
- Ne csak nyalj, légyszi rakd be! - egyszer csak így szólt.
- Rendben. - válaszoltam.
Gyorsan elövettem egy gumit a tárcámból, és kértem, hogy húzza fel nekem. Elöször húzott egyet-kettöt a farkamon majd felhúzta a gumit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 01. 5. hétfő 06:10
7P
#2 sasha 2004. 01. 2. péntek 15:21
az alapötlet jó, de igen gyenge a kivitel, nagyon elnagyoltad a leirást.
#1 Törté-Net 2003. 12. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?