A+ A-

Olaszország

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Itt alszik a vállamon. Nem merek moccanni, nehogy felkeltsem. Nem tudok aludni. Forró az éjszaka.
Egy hete vagyunk itt a tengertől kb. 20 kilométerre egy olasz falucskában. A szél a szárazföld felöl fúj borzasztó meleget.
Egy hete érkeztünk.
18 órai vezetés után hullafáradtan kászálódtam ki a kocsiból. Házigazdáink örömmel fogadtak. Lenyeltem egy üveg sört, gyorsan lemostam az út porát és aludni akartam. Sokat. Ez a drága nem hagyott. Épphogy csak bebújtam az ágyba, mellém bújt és simogatni kezdett. Majd végig csókolta a mellemet hasamat. Nem sokat vacakolt. Bevette a szájába a farkam és szopni kezdett. Addigra, bármilyen fáradt voltam, ágaskodott a férfiasságom. A gyors technikát alkalmazta, nem játszott vele sokat. Éreztem, hogy engem akar megszabadítani az úton felgyülemlett feszültségtől. Szinte pillanatok alatt sikerült.
Utána mellém bújt és szigorúan közölte:
- Most aztán alvás!
Másnap reggel ő ébredt előbb. Ágyba kaptam a kávét. Meg ezernyi csókot. Átkaroltam. Frissnek éreztem magam.
- Maradjunk, azt az estit vissza akarom adni.
Kéjesen nyújtózott el a francia ágyon. Végigcsókoltam teste minden porcikáját. Nyelvem eljátszadozott a bimbóival. Hallottam elfojtott sóhaján, hogy most is jól esik neki a kényeztetés. Lejjebb csúsztam a hasán az öléig és nyelvem elkezdte kalandos útját a csiklóján. Kezem a combját simogatta, majd ujjaim nedves hüvelyét vették célba. Nyelvem játéka és simogatásom elérte célját. Hangos sóhajok szakadtak fel belőle. Miután lecsitult, mellé feküdtem, a karjaim közé vettem és megcsókoltam. Hálás csókot kaptam vissza.
Az első hetet teljes tunyaságban a tengerparton töltöttük. Így is terveztük. Egy hét teljes pihenés. Délelőtt 11 óra tájban érkeztünk a partra minden nap. A helyiek éppen akkor mentek haza ejtőzni a forróság elől. Így miénk volt a part egészen háromig.
A forró homokra csak egyszer sikerült papucs nélkül rálépnem. Egy életre megtanultam a leckét. Mekkorákat kacagott rajtam azokkal a csodálatos kék szemeivel.
A parthoz közel, egészen a hullámtörő sziklákig szinte forró volt a víz. Egymás karjaiban ringatóztunk. Mivel üres volt a part, ez a ringatózás néha igen erotikusra sikeredett. A magunkban gyűjtött szexuális feszültséget késő délután vezettük le. Meg este.
A mai éjszakánk az utolsó itt. Mivel holnap egy hosszabb út vár ránk, és korán kell kelnünk, előbb elköszöntünk a házigazdáinktól. A csomagok már bepakolva, Útra készen.
A fürdőbe ő ment előbb. Nem szoktam zavarni fürdés közben, de most késztetést éreztem, hogy utána lopózzak. A függönyön keresztül látszott, hogy teljesen átadja magát a zubogó víznek. Félre húztam a függönyt és hátulról átkaroltam. Sikkantott egy kicsit ijedtében, aztán hátra nyúlt és magához húzott. Kezem a testén kalandozott. Ajkaim a nyakát csókolták. Nyelvem a fülét csiklandozta.
Megfordult. Csókolóztunk. Simogattam a melleit, ő meg kezébe vette merevedő farkam. Kettőt simított rajta és teljesen harcra kész állapotba hozta. A víz már az én hátamat áztatta. Ő leguggolt és szájába vette a szerszámomat. Az ujjaival a combom belsejét simogatta, majd a heréim kerültek sorra. Ajka a makkommal játszott. Hol bevette és finoman szívogatta, hol pedig csak nyalta körbe-körbe. Ezt néha az őrületig tudta csinálni. Most sem tudom, hogy én húztam-e fel magamhoz, vagy ő hagyta abba, ott csókolóztunk a zuhany alatt. Aztán fordultunk. Én csúsztattam egyre lejjebb a számat a testén. Körbe nyaltam a bimbóit, majd haladtam édes célom felé. Lábait kicsit széjjelebb tette, hogy minél jobban hozzáférhessek az öléhez. Nyelvemmel megkerestem egyre nagyobbodó csiklóját és nagyon finoman érintve nyalni kezdtem. Kezem végig simított a combja belsején. Az ágyéka táján éreztem a lecsordogáló nedvességet. Követve útját, ujjaim a hüvelyénél kötöttek ki. Lassan csúsztattam be ujjaimat. Nyelvem egyre gyorsabb táncot járt a csiklóján, ujjaim belülről simogatták. Kis idő múlva halk sikoly hagyta el ajkait, majd a fejemet felhúzta a szájához.
- Szeretlek! - És csókolt forrón.
Az ágyban csak az előbbiek folytatása következett. Most ő kapott el engem. Amit az előbb a zuhany alatt nem fejezett be, most épp azon ügyködött. Közel sem bánt olyan finoman fütykösömmel mint az előbb. Minél hamarabb akart hozzájutni feltörő nedveimhez. Szájával a makkomra tapadt, fejével és kezével pedig valami pokoli tempót diktált. Mivel elég felajzott állapotban voltam így is, szinte pillanatok alatt a szájába lövelltem. Ordítani szerettem volna, de annyi tartás még maradt bennem, hogy házigazdáinkat ne zavarjam. Így csak a lepedőt markolászva nyüszítettem az élvezettől.
Egymás karjában pihegtünk. Oldalt fordultam és az arcát csókjaimmal borítottam. Merevedésem még nem múlt el. Hanyatt fordítottam és a lába közé csúsztam. Egy pillanat alatt megtalálta farkam a szűk és nedves nyílást. Lassan hatoltam belé. Lassan, de egyre mélyebben. Térdét felhúzta, hogy még mélyebbre hatolhassak. Feltérdeltem, lábait a vállamra raktam és ütemesen elkezdtem benne mozogni. Ilyen pozícióban nagyon mélyek tudnak lenni a döfések. Belekarmolt a combomba. Halkan, szinte nyüszítve sikoltozott az élvezettől. Gyorsítottam. És még. Forró hüvelye lüktetett. Én sem bírtam tovább. Csak fröcsköltem és fröcsköltem belé.
Mindketten aléltan feküdtünk egymás mellett. Aztán ő idebújt a vállamra, belecsókolt a nyakamba, mondott egy jóéjszakát és most itt fekszik a vállamon. És én nem merek moccanni, nehogy fölébredjen ez a drága lány. Őrzöm az álmát...
Szavazz Te is!

Átlag: 4.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 t.555 2017. 10. 18. szerda 00:08
Lehetne jobb is!
#12 deajk2008 2016. 10. 29. szombat 10:01
nem is annyira rossz... folytasd
#11 barbi81 2016. 07. 11. hétfő 20:32
Egész jó
#10 feherkalman1 2016. 04. 28. csütörtök 22:15
hibátlan.
#9 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 18:31
E írás olvasásaközben a feleségemmel franciásztunk!
#8 papi 2015. 12. 10. csütörtök 08:54
Egész jó
#7 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 20:19
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 02. 9. vasárnap 07:18
Egész jó.
#5 tutajos46 2013. 12. 29. vasárnap 06:43
Jó.
#4 KÁZMÉR 2008. 01. 24. csütörtök 18:19
NAGYON JÓ A TÖRTÉNET MÉG KI IS VERTEM KÖZBE
#3 tyrant 2003. 12. 26. péntek 21:50
Szaggatva,törve,"ív" nélkül-szerinted?
#2 Duplacsók 2003. 12. 23. kedd 19:29
T. Mindenki és T. Szerző!

Ki ez "a drága lány"? Sokkal érdekesebb lehetett volna a történet, ha valami különleges háttere van a csajszi "beszerzésének"! Így akár a saját nejed is lehetne, ami mán is nem annyira izgi. Ésmégaztán: ha nincs ez a tengerparty feeling, ami az egyik erénye azzé a storynak, szova ezzen kivűl szokvány esetnek (= keffentéseknek) is mondhatnók. Szerintem nem is annyira a hogyan, inkább a kivel, mikor és a hol teszi érdekessé az eseményeket. Nálad se a kivel, se a mikor(= mé pont akkor) nem igazán domborodik. Teszem azt, a szomszéd 19éves lányával megszökve, amikor az asszony, (barétné, mennyasszon, szerető...stb) is pont olaszban van üzleti úton...! +4-5 mondat, és már lerágom a körmöm. De így csak annyit mondhattam, hogy Humm, Ki ez "a drága lány"? Sokkal érde.....

Üdv.: A Duplacsók
#1 Törté-Net 2003. 12. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?