A+ A-

Szégyentelenek

Fürdés után lassan megtörölgették, fel kellett emelnie a karját, lábát meg széttenni, hogy a lányok hozzáférjenek a legrejtettebb zugokhoz is, majd leültették a sámlira, s előhúzták az ollót. Vizes csomóba tapadva hullottak ki az olló alól a szőke, lágy fürtök. A fiú nyaka így még soványabbnak látszott. A Paolótól csórt villanyborotvával végigszántották a fejéjét, lecsupaszított koponyája sápadt volt, szinte kéklett. Egy csöppet megvágták a tarkóját, csillogó vércsepp serkent a bőr alól. A valósnál vörösebben festet fehér bőrén.
Nevettek, minden káröröm nélkül. Kacarászva a Black Hole Sunt harsogták, és összecsapták a tenyereiket. Matteo csak lehorgasztotta a fejét, hosszú nyaka megnyúlt, csigolyája kidudorodott. Ki tudja, mit fog szólni este az anyja.
Később, már a csűrben, Martina ajkai közé szorította Matteo nemi szervét. Másmilyen volt, mint Mirkóé. Kicsi, puha, mint egy csont nélküli ujj. Nyelve hegyével megnyalogatta, ahogy Mirko tanította, ekkor egy kicsivel nagyobb és keményebb lett. Most egy valódi ujj volt. Matteo lehunyta a szemét, kölyökmancsa a takaró szegélyét markolászta. Combjai megremegtek, szemöldöke felszökött. Eltátotta a száját. Aztán egyszerre csak felkiáltott, apró, erős sikoly volt. Martina felemelte a fejét, és az arcába nézett, közben kivette szájából a hímvesszőt. Egyik ujját a nyelve hegyéhez illesztette, és nagyon komolyan eltűnődött.
- Miért nem fröccsentettél?
- Nem tudom fröccsenteni, mi az?
Martina válasz helyett megvonta a vállát, a magnóhoz ment, hogy kazettát cseréljen. Azon is Soundgarden-számok voltak, többek közt az a szép, nagyon szomorú dal, amelyik arról szól, hogy a szerelem olyan, mint az öngyilkosság.
A fiú ott maradt, csöndben, összekuporodva a matracon. Még mindig remegett, fogai vacogtak, pedig kutya meleg volt a csűrben, a levegő mozdulatlan és sűrű, a nap perzselte a lemeztetőt. Iszonytató hidegre hűlt a szíve. Azt gondolta: akkor hát ezt érzik a nagyok. Ez talán a nagyok szerelme, ami miatt az anyja néha sírva fakad este.
Amikor Martina először fogta kézbe Mirko hímvesszejét, elég furcsa dolog történt. Az a félpuha, félkemény, kicsit ragacsos és meleg valami ismeretlen volt előtte, de ugyanakkor családias. Igen, családias, mert mintha valaha ismerte volna, csak aztán elfeledkezett róla. Keze szinte gondolkodás nélkül azonnal siklani kezdett, le-föl, gyengéden huzigálva a puha bőrt. Fura volt. Mégis magától jött.
Sok hasonló történt, mindegyik nagyon nagy mélységből és sötétségből fakadt fel, az ember nem is tudja, mi minden lakozik benne, mi minden tud előtörni belőle, ha úgy hozza a helyzet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 09. 3. hétfő 04:41
Semmi a négyzeten.
#4 zsuzsika 2014. 12. 22. hétfő 07:48
Nagyon gyenge.
#3 listike 2014. 02. 22. szombat 08:50
Ez kaka.
#2 JOE 2003. 12. 22. hétfő 11:41
Hát! és akkor finom voltam. Hol az eleje, a katarzis és a vége?
#1 Törté-Net 2003. 12. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?