A+ A-

Hálóing

Vettem egy gyönyörű fehér hálóinget. Kicsit áttetsző. A bokámig ér. Ahogy hazaértem, lezuhanyoztam és rögtön fel is próbáltam. Lágyan indul el a vállamról, a cicim egy kicsit előre tartja, de ahogy a tükörben nézem magam, tisztán látom a puncim sötétlő vonalát. Végigsimítom a derekamon, melleim alakját szépen kiemeli. Most a melleimen simítom végig. Ahogy a lágy anyag hozzájuk ér, azonnal megmerevednek a bimbóim. A fehér anyagon kersztül pedig tisztán kivehető a bimbóm egyre vörösebb körvonala. Kezemet a derekamon kersztül a fenekemig csúsztatom. Végigsimítom a fenekemet is. Érzem, hogy milyen forró vagyok már belül. Egy gondolattal lassan fölhúzom a hálóinget. Először a térdeim bukkanak elő, majd a combom, végül a pinám. Lassan beletúrok a szőr közé. Kitapintom ajkaim körvonalát, aztán végigcsúsztatom közöttük az ujjam. Az arcom elé emelem a kezem. Teljesen csillog. Kicsit kidugom a nyelvem és megérintem vele az ujjam. Az ismerős íz felizgat. Az egész ujjam a számba veszem. A kicsit ragadós cseppek nyálammal keverednek. nedves ujjam visszadugom előbbi helyére és kitapintom a csiklómat. A mutató és hüvelyk ujjam közé veszem és így kezdem morzsolgatni. Halkan nyögdécselek, amikor csengetnek. Te jöttél haza.
Megcsókollak, te a csók közben megfogod a fenekem.
- És a vacsora - kérdezem.
- Csak téged akarlak.
Mindkét kezeddel átöleled a fenekem, megemelsz. Fejed a két mellem közé ér. A ruhán kersztül csókolgatod. Így viszel be a szobába.
Lefektetsz az ágyra. A hálóingem egy kicsit felcsúszott: egyik combom teljesen csupaszon maradt. Látom, hogy nagyon tetszek neked.
- Izgasd magad. - mondod halkan.
Nem zavar a kérésed. Tovább tudom folytatni, amit megzavartál. Ismét a mellem kezdem simogatni. Másik kezemmel pedig végigsimítom a combomat. A hálóing szegélyét elérve még följebb húzom, de nem teljesen. Benyúlok alá és simogatni kezdem a szeméremdombomat. Majd lassan kicsit lejebb, míg el nem érem a csiklóm. A ruha takarja a kezem, csak azt láthatod, hogy egyre gyorsabban mozog a hálóing alatt, mellemet egyre erősebben markolom és hangosan nyögdécselek. Teljesen felizgulsz te is. Ledobálod a ruhádat. Föltérdelsz, és izgatni kezded magad. A bőrt teljesen hátrahúzod a faszodon, aztán egészen előretolva visszaengeded. Ezt addig folytatod, amíg makkod meg nem duzzad és körbe szinte már lila nem lesz. Lassan érzem, hogy a csúcshoz közeledek. Fölhúzom a lábaimat és hangosan sóhajtozva élvezek. Te lábaim közé térdelsz. Elveszed a kezem a puncimról és a farkad a csiklómhoz dörgölöd. A kéj legnagyobb hullámai most érnek el. Érzem, hogy hüvelyem összerándul. Vadul markolom a melleimet, amikor te hirtelen belém lököd faszod.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 11. 4. péntek 11:00
Nem nagy durranás.
#3 A57L 2016. 06. 11. szombat 04:52
Egynek elmegy,nem tetszett.
#2 feherfabia 2014. 11. 2. vasárnap 05:55
7P
#1 Törté-Net 2003. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?