A+ A-

Befejezés

Összerezzentem. Eddig nem igazán vettem részt a történésekben, igaz, hogy én dugtam meg Évát, de semmi olyan nem történt egy ideje, amelyet ne tudtam volna könnyedén megtenni. Tudtam, hogy ennek most vége. Álltam a színpadon alapállásban, mezítelenül, hátratett kezekkel a nézok felé fordulva lehajtott fejjel, kiszolgáltatva lábam között a fenekembol lógó vékony acéllánccal.
- Geordina! - fordult hozzám Schmedt - Szeretnéd-e, hogy itt a színpadon néhányan most megbasszanak?
- Nem, Uram! - szaladt ki a számon az oszinte válasz.
A következo pillanatban már tudtam, hogy rosszul válaszoltam, és erre Mr. Schmedt ostora is figyelmeztetett, ami a jobb mellemen csattant.
- Legalább oszinte. - nevetett Scmedt félig felém, félig pedig a nézok felé fordulva.
- Ahogy parancsolja, Uram. - javítottam a válaszon.
- Ahogy láttam a múltkor a vendégloben, a száddal jól ki tudsz elégíteni férfiakat. És amint mesélték a pincérfiúknak is megengedted, hogy kiverjék a farkukat. Milyen engedékeny vagy. De mi van a punciddal. Azt sajnálod?
- Nem, Uram.
- Láthattuk, hogy egyet és mást bele lehet dugni, elég mélyen, és leég sokszor. Mi a helyzet azzal ami oda való igazán? Nem akarod, hogy igazi farok legyen a pinádban?
- De igen, Uram. - válaszoltam, mert tudtam, hogy ezt kell válaszolnom - Ahogy Mesterem parancsolja.
- Nagyon jó! Alig várod, hogy igazán meg legyél dugva. Igaz?
- Ahogy Mesterem parancsolja. - válaszolva. Ez a válasz engedelmes volt, de valahogy mégis jelezte, hogy nem igazán szeretném a dolgot.
- Kérek minden jelentkezot, aki szeretné megdugni ezt a kis kurvát nyilvánosan itt a színpadon, hogy jöjjön fel ide a színpad szélére. - fordult a nézok felé. Tudtam, hogy nem kerülhetem el, hogy nyilvánosan megbasszanak.
Hamarosan vagy tíz férfi sorakozott a színpad szélén. Volt közöttük fiatal, és öreg is, fehér is fekete is, meg távol keleti is, mindenféle. Persze a többség nem volt vállalkozó szellemu, hanem inkább csak lent maradt a nézotéren.
- Akkor most lehetoséged van dönteni. - fordult hozzám újra Schmedt - Vagy én választok ki a jelentkezok közül egyet, vagy te választasz ki kettot.
Ez nagyon kegyetlen volt. Mert egyáltalán nem kívántam, hogy megdugjanak, de ezt kezdtem elfogadni, és reméltem, hogy nem fog rajtam végigmenni az egész társaság, csak a jelentkezok közül egy. Az igazság az, hogy ki is néztem magamnak egy fiatalabb fiút, és reménykedtem ben-ne, hogy o lesz Schmedt kiválasztottja, akinek odaadja a testemet, de tudtam, hogy erre nem sok esélyem van. Ha én választhatok, akkor viszont még valakit kell választani, és két férfival lefeküdni egymás után, vagy pláne egyszerre sokkal megalázóbbnak tunt.
Ha viszont Schmedt választja ki megalázómat, akkor választhatja akár az öreg, mocskos kínait a sor végén. Ezt pedig egyáltalán nem akartam. Végül nehezen de sikerült döntenem. Lehajtottam a fejemet és azt mondtam:
- Én azt szeretném, ha Mesterem választaná ki nekem azt akit jónak lát. És ahányat jónak lát. - tettem még hozzá, remélve, hogy a jó válasz elnyeri jutalmát.
- Jól van, kis Geordina. - mondta Schmedt, és kiválasztotta az öreg kínait.
A kínai vigyorogva jött fel a színpadra. Most láttam, hogy sok foga is hiányzik, és már menet közben gombolta kifelé a sliccét. A farka is mocskos volt, és egyáltalán nem ágaskodott.
- Térdelj le Geordina, és segíts a vendégednek, hogy megfelelo állapotban legyen a farka a megdugásodhoz! - irányított Mr. Schmedt.
Ez már több volt mindennél. A számba kellett vennem ezt a mocskos farkat. Egy pillanatig hezitáltam, és ezt valószínuleg észre is vették, mert ketten hátul elkaptak, összefogták a két kezemet, és ismét összebilincselték. Ott lengedezett elottem a kínai farka. Nem volt mit tenni, be kellett vennem a számba. De nem ment. Annyira gusztustalan volt, hogy minden akaratom ellenére sem sikerült a száma venni. Csak térdeltem ott csukott szájjal, a kínai pedig próbálta beeroltetni a farkát. Pár másodperc után Schmedt egy hatalmasat húzott a fenekemre egy pálcával. Ez annyira váratlanul jött, hogy felkiáltottam, és kinyitottam a számat. Ennyi elég is volt a kínainak, hogy beletegye a szerszámát, és elkezdje mozgatni. Én pedig becsuktam a szememet, és próbáltam nem gondolni arra, hogy mi is az ami a számban van. Persze nehezen ment. A szememet ugyan becsukhattam, de az orromat, és a számat nem. A kínai büdös volt, és sós. Nem tudom, hogy mikor mosdott utoljára, vagy mennyit izzadt, de rettenetes volt. Mr Schmedt pedig rám parancsolt, hogy nyissam ki a szememet.
A férfi farka, amelyik közben elkezdett megmerevedni ott járt az orrom elott ki-be a száma, és ahogy a szag és íz mellett még a látvány is hozzájárult az érzésekhez nem bírtam visszatartani, és elkezdtem öklendezni. Ez még jobban tetszett a kínainak, még jobban megnott a farka, és most már nem csak a gusztustalanság öklendeztetett, hanem az is, hogy egyre gyakrabban érte el a farka végével a torkomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2018. 01. 28. vasárnap 08:51
Nem is lett annyira rossz... 9p folytasd!!
#4 papi 2014. 06. 19. csütörtök 20:36
Nem rossz
#3 A57L 2014. 03. 9. vasárnap 08:52
Ez jó írás,nekem is tetszett.
#2 legra 2009. 05. 3. vasárnap 16:57
Nagyon tetszett, izgalmas volt. Köszönöm.
#1 Törté-Net 2003. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?